- Людмила Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Кава дуже поганої якості.
Хотілось би повернути гроші.
Навіщо такий бруд продавати. Даже 1 зірочка це забагато.- Достоинства:
- Недостатки:
- 100 % недолік
- Вячеслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Розетка шо ви робите? Ви знаєте що товар бракований-поганий-неоригінальний але тіпа ви попали в бабки...то ж давайте перекладено все на людей? Ви користуєтесь тим що тіпа каву неможна повернути (і впевнений в підтримці одразу з'являтися інструкція що відповідати по цьому товару) а це вже щахрайство.
Я вже не кажу за то що нікому не відомо (поки що) що то за рідина(якесь мастило) і як воно впливає на людину(можливо отруйне).- Достоинства:
- Не купуйте
- Недостатки:
- Ще раз не купуйте.
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Кава прийшла зіпсована, викинули в мусорку
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Обережно! На арабіку не схоже. Зерна чорні і маслянисті. Так пересмажили, що вбили весь смак. Але як кажуть, думки і смаки різні. Прийшлось купити другу каву. На фото порівняно
- Любовь Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Дуже і дуже погана кава, нікому не рекомендую. Аромат - справжньої робусти, зерна неймовірно пересмажені, хоча, ні, вони просто чорного кольору! На смак просто гірка гидота без аромату кави. Не врятувало ці зерна навіть приготування у кавомашині - смак жахливий. Зовсім не відповідає заявленій ціновій категорії, так, як неякісна сировина видна неозброєним оком та відчутна ароматом самих зерен. Кошти витрачені даремно.
- Достоинства:
- Жодних
- Недостатки:
- Неоднорідність зерен, пересмажена,, майже чорного кольору, аромат дешевого сорту робуста, дуже гірка. Не рекомендую.
- Олег Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Пережарені зерна ,гірка кава
- Любовь Ш***
Справді, дуже погана кава, це найгірший мій вибір за 3 роки.