Спиваемся качественно! :-)
классный набор, брали на подарок, очень понравился!
Хороший набор, коктель топ
Набір чудовий,чоловік любить негроні,йому сподобалось
Класний набор, джин як раз підходить за смаком щоб робити негроні. Але не забувайте додавати цедру апельсину, бо вона помʼякшує смак. Я спочатку пив без неї, і було занадто гірко. Ще я придумав додавати в готовий коктейль ложку кави з гейзерної кавоварки. Доволі смачна комбінація виходить, насиченіший букет у коктейлю.
Розетка, товар не отримав, як описав ваш консультант( проблеми з податковою) товар замовляв на ДН, залишився без коктейлів.
Ви дно, спортили свято!
Замовила і забрала в розетці,товар цілий,все ок
Людиии,напишіть пліз рецепт ,бо те що 30*30*30,пити неможливодо цього пила в закладах ,розумію що воно розбавлене,так от ті пропорції —>,чим розбавити шоб було смачно,тільки не треба писати за лід)))
можливо кампарі можна замінити тріпл секом? він також з вираженим цитрусовим смаком, але не дуже гіркий. Це моє припущення лише. Або пишуть про цедру, що вона пом'якшує гіркоту кампарі
Якщо класичний Негроні для вас занадто міцний, то можна спробувати декілька інших рецептів:
1. Негроні Сбальято: 50 мл. Камапрі, 50 мл. червоного вермуту Чінзано, 100 мл. Просекко (куштував Cinzano to Spritz супер смачне за розумні гроші) + лід.
2. Американо: 50 мл. Кампарі та 50 мл. червоного вермуту Чінзано + лід.
3. Досить легкий коктейль Гарібальді 50 мл. Кампарі, 120-150 мл. апельсинового соку + лід
Відгук не про товар, а про сервіс при отриманні.
Чекати 20хв в відділенні поки якийсь бухгалтер в чаті якому телефонувати нема як дасть згоду забрати оплачений і прибувший товар - це нонсенс.
Не очікував такого від Розетки - щось не так у вас при оплаті по IBAN
Чудовий продуктовий))) набір! Вигідно брати! Простий смачний коктейль получається.
Браво!!! Крутий подарунок)) ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ!!!!! Все відмінно!)) Дай Боже, щоб всім іншим покупцям так пощастило!)
Класний набір, на подарунок саме те!
Виглядає круто
Замовляю вже 4 такий набір і цілком задоволений якістю. Дуже зручно, коли в барі стоїть штатний набір на негроні.
Отличный сет. Брала 3 раза.
Оплатив нове замовлення цього ж товару, все прийшло в належному стані
Отличный набор и хороший вкус коктейля! Давно люблю негрони.
Качество алкоголя такое же низкое как и цена
Ціна = якість.
Замовив цей кейс прислали без чінзано. :(
А як вчинили в такій ситуації? Не забирали?
Цена-качество порадовало, вкус отличный, на подарок любителям негрони - то, что нужно.
Выглядит очень хорошо, отлично для подарка, особенно для любителей негрони
Красивая коробка и качественное содержимое.
Якість вермуту так собі. Не сподобалося( Нажаль.
Только кампари из этого набора стоит внимания. Негрони лучше в нормальным джином и мартини, а тут коктейль выходит не вкусным