Отзывы покупателей о Ром Captain Morgan "Dark" 0.7 л 40% (87000652286_5000281057637)
- AI аналіз відгуків24 відгуки: Позитивні — 55%, нейтральні — 15%, негативні — 30%Виберіть, щоб дізнатися більше
- ЛеоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Різкий смак спирту і сильний післясмак прянощів. Задоволення - жодного. Можливо для якихось і коктейлів і підійде, але в чистому виді вживати НЕ рекомендую.
- Достоинства:
- Сумнівно що є
- Недостатки:
- Різкий смак алкоголю і занадто сильний після смак прянощів
- Олексій Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Все супер
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Так собі, не можу більше нічого добавити
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Дуже добрий і смачний.
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Вкус поганий і відає пластікол
- Родіон В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Ну це взагалі щось не зрозуміле з післясмаком, піртусіна і аптечної хімії.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Присутні
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Погані що запах що смак. Більше не братиму і нікому не раджу
Представник постачальникаДоброго дня.
Андрію, дякуємо за ваш відгук!
Смак — це індивідуальне відчуття для кожної людини, тому цілком можливо, що даний напій не повністю задовольнив ваші смакові вподобання.
Ми цінуємо, що ви обираєте Captain Morgan.
- Стас Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Дичина повна. Різкий запах і смак алкоголю. Неприємний запах і смак та післясмак якихось прянощів. Не раджу.
Представник постачальникаДобрий день.
Стасе, дякуємо за Ваш відгук.
Ми цінуємо, що ви обираєте Captain Morgan.
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Ну це база, класика
- Достоинства:
- Класичний смак
- Недостатки:
- Невиявлено
Представник постачальникаІгоре, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку!
Нам приємно знати, що ви обираєте Captain Morgan.
- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Не складався, чисто суб'єктивна думка. Чути спирт сильно
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Я більше по бурбони,але цей напиток сподобався
- Достоинства:
- Запах і смак гідний
- Недостатки:
- Не побачив
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Паленка. На аромат неприятный и хмель как после баляги
- Достоинства:
- Ожидалось что это Captain Morgan black, а по факту непонятно
- Недостатки:
- Подождем до завтра)
Експерт RozetkaДоброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція. Оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.
- Антон К***
Слава богу на утро голова не болела)
Возможно это оригинал, но это уже не тот Captain Morgan , который был раньше.
Все равно есть аромат спирта, а не тех самых ноток дубовой бочки.
К тому же, я не единственный, кто так думает...отзывов достаточно
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Гарний ром
- Олена Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Приємний на смак,для тих хто любить просто ром, без спецій і добавок. Беремо з чоловіком не перший раз
- АліксОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Зайшов почитати відгуки, юачу що мало що змінилось. Останній раз купив тут мабуть рік назад, була повна шмурдя типу розведений "бітнер" у спирті. Тепер боюсь купляти у розетці алку як зазвичай. Не наклеп, дійсно була повна мерзотна шмурделла.
- Достоинства:
- Колись був нормальний ром.
- Недостатки:
- Підробка.
Експерт RozetkaДоброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.
- Алекс
Тоже пару раз купил последние годы тут морган и было такое страшное пойло, что аж стыдно за розетку. Теперь боюсь покупать тут алкоголь от слова совсем.
- Жека Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Купив вчора пляшку. Смак жахливий. Пити хіба що мішаючи з колою. Своїх грошей не коштує.
- Достоинства:
- На має
- Недостатки:
- Багато
- Алёна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Не понравился совсем
- Светлана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Купувала ще в лютому 2023, а спробували тільки зараз в були дуже розчаровані!!! Відчувається сильний аромат спирту і горілого цукру, на смак дешева підробка. До цього не раз купувала тут алкоголь і ще ніколи так Розетка не підводила!
- Недостатки:
- Смак і аромат спирту в горілого цукру!
- Юрій К***
ну пляшка така.буває
- Виктор М***
Странно,я покупал на розетке не раз Моргана,всегда норм было.
- Алина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
На вкус не понравился, но на утро плохо не было
- Достоинства:
- Не было плохо
- Недостатки:
- Вкус
- Микола А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Таке шось. Це все, звичайно, вкусовщина, але Spiced Black або звичайний морган набагато смачніші і краще підійдуть у будь-якому коктейлі. Це якесь невиразне незрозуміло шо без будь-якої конкретики у смаку, ніби водичка з-під ганчір'я. Ну але пить можна, звичайно.
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Стабільно якісний ром
- Достоинства:
- Чудово для випічки і настроювання родзинок
- Максим Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
"Насичені та повноцінні ноти фруктів, спецій і карамелі" - цікаво де він там?!
- Недостатки:
- Смак
- Андрей О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Пити неможливо. Жахливий смак та запах. Це точно не підробка? Жалкую що не купив Captain Morgan Spiced Black.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Жахливий на смак та запах
- Рома В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Несовітую
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Хороший ром рекомендую
- СЛАВА П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Супер.
- Евгений П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Товар не є якісний. Смердить спиртом.
Повернення зробити неможливо, Rozetka дякую, нічего більше купляти у Вас не буду.- Достоинства:
- Недостатки:
- Підробка.Це неможливо пити.Сприт з барвником
- Евгений М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
на любителя , незвичайний смак . якщо наприклад Spiced Gold або білий можна так пити і смачно то цей тільки мішати з колою і буде супер бо в чистому вигляді не дуже приторний смак
- Евгений Б***
Не дуже приторний?..... Так ведь разве это плохо???
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Смачний, з нотками карамелі.
- Александр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Все чудово, ціна, доставка, товар як треба
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Отличный ром
- Карпенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Купив 2 пляшки, обидві жахливі як на запах так і на смак, таке відчуття що продали не оригінальний напій так як він сильно відрізняється від свого звичайного смаку та запаху. Купляв цей же ром багато разів в інших місцях і його смак знаю напевно
- Достоинства:
- Відсутні в тих пляшках що продали мені
- Недостатки:
- Продали не якісну продукцію, скоріш за все підробку
Експерт RozetkaДоброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригiнальнiсть даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригiнальностi алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.
- Виктор Д***
Теж попався сурогатіще. Тільки купував Спайсед. Купував тут - і смак і запах не ті що були раніше. І головне - то відчуття зранку після грам 200 - не передаваємі (в поганому сенсі)
А перевірка по коду з акцизу - та звичайно ж кожна пляшка не має унікального номеру, а надрукувати зараз що хочеш можна....
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
TOP с колой
- Достоинства:
- Вкусняяя
- СтасОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Качество вкус идеально для коктейль пати
- Достоинства:
- Хорошая цена
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Замовляю не перший раз. Приємний смак, для коктейлів те що треба
- Достоинства:
- Ціна по акції