- Клавдія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 8. Диаметр грифеля: 0.5
Ідеальні олівці. Не потрібно ніяких точилок
- Достоинства:
- Не потрібно точити. В одному олівці багато стрижнів, не один потрібен гостріший переставив і все.
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Клавдія!
Щиро дякуємо за зворотній зв'язок! Раді що олівці Вам сподобались, користуйтесь із задоволенням!
- Анна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 8. Диаметр грифеля: 0.5
Улюблений олівець лінивої людини
- Достоинства:
- Не треба точити
- Недостатки:
- Потім стає ''грубо'' писати, широка лінія
Представник постачальникаДобрий день, Анна!
Дякуємо Вам за Ваш відгук, це геніальне визначення, раді що ці олівці стали Вашим фаворитом. Бажаємо, щоб вони приносили тільки задоволення від користування))
- Інна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 8. Диаметр грифеля: 0.5
Якісні і дуже зручні у використанні.
Представник постачальникаДобрий день, Інна!
Дякуємо за коментар, користуйтесь із задоволенням!
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 8. Диаметр грифеля: 0.5
Отличный товар.Карандаши удобные для тех,кто ленится их затачивать.Внутри каждого около 10капсул с готовым заточенным стержнем.
- Достоинства:
- Не нужно следить за заточкой как в обычном.Вытащил из "носовой" части карандаша использованную капсулу,вставил в хвостовую)).
- Недостатки:
- Не обнаружил
Представник постачальникаДобрий день, Олексій!
Дякуємо за Ваш коментар про сегментні олівці Centrum, бажаємо вдалого користування.
- НаталияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 8. Диаметр грифеля: 0.5
Стержень одразу провалюється, писати неможливо
Представник постачальникаДобрий день, Наталія!
Дякуємо, за Ваш відгук про наші механічні олівці. Нам дуже шкода знати, що ви зіткнулися з такою проблемою. Це зовсім не те враження, яке ми прагнемо створити для наших клієнтів.
Існує ймовірність, що товар може бути бракованим, і ми щиро вибачаємося за незручності, які це викликало. Ваші відгуки важливі для нас, і ми готові вжити заходів для вирішення цієї ситуації.
Будь ласка, зверніться до служби підтримки, ссылкащоб ми могли організувати обмін або повернення. Ми прагнемо, щоб ви були задоволені своєю покупкою, і готові зробити все можливе для цього.
- Евгений С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 8. Диаметр грифеля: 0.5
Хороший и качественный товар.
- Достоинства:
- Много карандашей, наДолго хватит.
- Недостатки:
- Нет.
Представник постачальникаДобрий день, Євгеній!
Дякуємо за Ваш коментар!
Бажаємо приємного користування!
- Таисия В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 8. Диаметр грифеля: 0.5
Вже 3 рік користуюся не як не закінчяться
Представник постачальникаВітаю, Таїсія! Дякуємо, що обираєте товари ТМ CENTRUM)) Приємного користування!
- Сергій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 8. Диаметр грифеля: 0.5
Зручні олівчики. Рекомендую.
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 8. Диаметр грифеля: 0.5
Чудові олівці. Грифель міцний, жодного разу не ломався. Користуватись приємно, зручно змінювати новий стержень
- Віталий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 8. Диаметр грифеля: 0.5
Гарні олівці . Придбали їх для доньки , яка займається малюванням . Донька олівцями задоволена . Графітний стержень стирається не швидко . Є багато запасок , що дуже зручно в користуванні . Дякуємо Розетці за оперативність !
- Достоинства:
- Стильні , зручно тримати , легкі , наявність запасок .
- Недостатки:
- Олеся К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 8. Диаметр грифеля: 0.5
Хорошие карандаши
- Достоинства:
- Іванна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 8. Диаметр грифеля: 0.5
Нормальные
- Ирина К***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 8. Диаметр грифеля: 0.5
Олівці якісні, зручно користуватися.