Отзывы покупателей о Эластичный чехол для игрового и офисного кресла Темно-синий (ЧДК-15-07)
- Владислав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: China Hot Price. Цвет: Черный
фігня
- Продавец China Hot Price
Доброго дня Шановний Владислав! Даний товар у нас є одним з самих популярних, продається практично кожного дня, він є бюджетним і цілком відповідає своїй цін. Звісно є інші варіанти, з більш щільнішої тканини відповідно і вищою ціною. Також хочемо наголосити, якщо якість Вам не підходить, у Вас є 14 днів на обмін та повернення. Ще раз приносимо наші вибачення за те що Ви залишились не задоволені. Бажаємо Вам гарних покупок
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: China Hot Price. Цвет: Черный
Тканина не якісна - дуже тоненька синтетика, яка збирає весь пил і ворсинки навколо, постійно перекручується. На моє крісло не підійшло за формою.
- Продавец China Hot Price
Доброго дня шановна Яна! В оголошені вказані розміри, по яких, зі своєї сторони, Ви можети вирішити чи підійде на Ваше крісло. Також хочемо наголосити що Ви замовляли з оплатою при отримані, вона передбачує огляд товару на відділені і право відмовитися від отримання, якщо товар Вам не підходить. Нагадуємо, за законом України Ви маєте можливість повернути товар на протязі 14 календарних днів. Нам дуже шкода, що ви залишились не задоволені!
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: China Hot Price. Цвет: Темно-серый
Чохли для подушок замалі, на спинку що б одягнути треба мати фантазію або силу. Всі крісла різні і до моїх пне підходить, хіба на сидіння
- Достоинства:
- Швидко прийшло
- Недостатки:
- Всі у відгуку
- Продавец China Hot Price
Доброго дня. На сторінці товару у фото вказані його розміри з якими ви можете ознайомитись до замовлення. Якщо вам чохол не підходить ви можете його повернути на протязі 14 днів з моменту отримання. Якщо бажаєте,напишіть продавцю.
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: China Hot Price. Цвет: Темно-серый
Супер швидка доставка, чохол підійшов ідеально
- Достоинства:
- Дуже приятна тканина
- Дмитро І***Отзыв от покупателя. Продавец: China Hot Price. Цвет: Светло-серый
Идеально подходит!