Сток. До −70% на товари, що закінчуються

Отзывы покупателей о Виски Civitas 0.7 л 40% (4840342028593)

• Юрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Молдавская подделка, к сожалению мелкий шрифт можно разобрать только после получения, на сайте не указано, что это не виски, а "по технологии виски". Вкус и запах ужасные. Жаль потраченных денег, оценка - 1. Не рекомендую

Достоинства:
    Спиртное
    Недостатки:
    Неприятные вкус и запах

Доброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.

• Дмитрий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

очень неоднозначный напиток, запах неплох для бюджетного типа. А вот вкус, ну очень странный для скотча

• Олександр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Приємний і добре збалансований віскі за свою ціну. Трошки різкуватий, але з колою це топчик!

Достоинства:
    Ціна, смак
  • Андрей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

За такие деньги очень достойный вариант! Не понимаю негодование комментаторов ниже. Перепробовал наверное практически весь ассортимент виски в ценовой категории до 500-700 грн. И этот вариант попал в топ 3. Очень напоминает тиччерс. Плотный, маслянистый, с ярко выраженным дымным послевкусием. Пьется очень легко и приятно. На утро тоже никаких последствий. Любителям спейсайда и ирландских виски понятное дело не зайдет.

Достоинства:
    Вкус, аромат, послевкусие, желание купить еще
    Недостатки:
    За такие деньги их просто нет
    • Представник бренду

Добрий день, Андрію
      Дякуємо, що поділилися своїми враженнями!

• В'ячеслав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Мені здався дуже поганий продукт

Достоинства:
    Ціна за бленд солоду
    Недостатки:
    Дуже хімозний і оталкующий після смак.
    • Представник бренду

Добрий день, В'ячеслав
      Нам прикро, що віскі Civitas прийшлося Вам не до смаку.

• Павло П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Не раджу

Достоинства:
    Щодних
    Недостатки:
    Хімозне пійло, яке щодного відношення до віски не має
  • Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

Брав по акції, стало цікаво, що воно за односолодовий віскі за цю ціну.
    Був дуже приємно здивований отриманим продуктов. В ароматі шоколад трохи обданий торфяним димкои, далі проступає щось карамельно-ірисне.
    В описі пишуть, що пекучий - є, але зовсім трохи(гостре люблю, звертайте увагу на це) при цьому ця гострота обволакується солодкістю і зовсім не заважає.
    Після смак підвів, але пам'ятайте про ціну.
    Щоб ви розуміли від кого йде відгук: я не дуже досвідченний віскі лавер, це був лише мій 42 віскі.Перелік того, що подобається: Glenfiddich 12,Talisker 10, Tomatin 12, Monkey Shoulder - звичайно не рівняю, але...
    Мій шірий рекомендасьон. Якщо релізи не споганяться, то це буде мій базовий віскі на найближчий час.

Достоинства:
    Яскравий аромат, м'який смак.
    Недостатки:
    Відчувається молодість, бо трохи проступають не інтегровані спирти, слабий посмак.
    • Іван Н***

Це купажоване віскі, бленд.

• Олексій Л***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Шмурдяк. Лучше бы водку с настоящим соком купил. Зачем, вообще таким торговать? Это уровень алко магазинов из интернета, которые по наливайкам развозят в коробках по 10л. Ужас

• Вадим А***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

найгірший віскі який я купував на розетці,а купував я таких багато, і скам,ну пляшці пише декілька разів Шотландія, а на ділі Молдова за технологією

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    смак
  • Ігор С***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Жахливий на смак

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Потрачений час
  • Микита М***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

За такую цену даже было стыдно покупать. Взял по акции , но он меня впечатлил. Да, я дилетант, ничего дороже Bushmills не пробовал, покупаю только бюджетку, но у него такое богатейшее послевкусие, такое дорогое, благородное звучание... Вот знаете, такое йодовое, как в Ganymede от Marc-Antoine Barrois (заслуга шафрана) Короче, повторюсь, по моему дилетантскому мнению, это просто шедевр. Teachers для меня - обычная качественная база без изысков, Bell's тоже, а Civitas действительно выделился и показался чем-то необычным, выделяющимся. Чем-то, что не стыдно предложить даже гурману. Не знаю, как будет со второй бутылкой, возможно, совпали настроение, место, компания и т.д., но я очень впечатлен.

Достоинства:
    Ціна, смак
    Недостатки:
    Для мене немає
  • Ігор М***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Якщо розглядати бюджетний віскі, то з колою ок. Розумію що якщо бюджет 450-500 грн, можна точно знайти краще, але в бюджеті до 300 грн як на мене норм.

Дякуємо за відгук!