Отзывы покупателей о Бренд Colusvin 0.5 л 40% (4840500051128N)
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный бренди в этой ценовой категории!
- Валентина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
То не бренді. То спиртяка, розведений дешевим чаєм. 5 зірок, совість би мали хоч якусь! Більше в розетку ні ногою і другим не раджу!
- Достоинства:
- жоднісінької
- Недостатки:
- всі, які можна вкзаати до алкогольного напою. Дешева підробка! ганьба розетці!
Експерт RozetkaДоброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- ОлегПродавец: Rozetka
Супер бомба! Багато раз брав, кому погане беріть французький за іншу ціну!!!
- Арнольд С***Продавец: Rozetka
Купив цю самогонку з вітрини, думав Молдова- не гірше нашого бренді. Як я помилявся. Цей напій даже не валявся поруч з бренді. По запаху як самогонка, но як гарна самогонка, витончена самогонка. А от зі смаком біда, смак самогонки з додаванням гнилих яблук-грушек. Не раджу купувати.
- Достоинства:
- Недостатки:
- все
- Костянтин П***
Я теж купував в серпні цього року дві пляшки цього коньяку у маркеті клас. Скажу повністю що мої враження повністю співпадають з твоїми. Скажу що до цієї покупки коньяк був добрим мене повністю влаштовував. Але улітку щось сталося з цим коньяком. Виробник або абось хтось інший вирішив кинути усіх своїх поціновувачів цього бренду.
1. Присутній запах самогону. Це означає що використовується спирт неректифікат а дистилят. А це і є самогон. За останні чотири пляшки ,які передавали цим двом, такого не було бо добре коньяк.
2. Коньячний смак присутній але самогон все псує. Не зміг допити пляшку.
Коньяк юбилейный одеського заводу який начебто 10 років теж бадья. Після нього навіть крути в животі щось не те зі спиртом. Важкі відчуття в животі. У ціновій категорії до 300 грн велика проблема з коньяками. Зіпсувався навіть шабо xo з чор ною наклейкою. С какой цены зараз починається справжній коньяк уяви не маю.