Отзывы покупателей о Аппликатор Compo для ухода цитрусовых растений 30 мл (3285)

Код:  200625421
Оценка пользователей 3.5/5
  • Євгенія

Обожнюю ці добрива, постійно беру для свого лайма. Починає рясно цвісти.

Достоинства:
    Рослина рясно цвіте

Доброго дня, Євгеніє!
      Щиро дякуємо за ваш відгук і за те, що обираєте Compo для догляду за своїм лаймом. Дуже приємно чути, що аплікатор так добре себе показує і допомагає рослині рясно цвісти.
      Раді, що продукт повністю виправдав ваші очікування!
      Нехай ваш лайм і надалі тішить вас гарним ростом і врожаями!

• Ілона Ш***

Беру вже не вперше, для кімнатного лимончика, періодично підгодовую
    Різниця стає дуже помітна

• Яценко С***

Не помітила ефекта

Добрий День! Пані Світлано, дякуємо за ваш відгук!
      Шкода, що аплікатори Compo для цитрусових рослин не виправдали ваших очікувань.
      Зазвичай ефект стає помітним після регулярного використання протягом 4–6 тижнів, особливо якщо добриво застосовується у період активного росту або цвітіння.

Якщо ваші рослини мають специфічні потреби — будемо раді допомогти з підбором більш ефективного рішення

• я

сподіваюсь на врожай

Достоинства:
    дешево
  • Віра Б***
  • Наталія К***

Второй раз приходит с Розетки испорченый товар. Первый битая лампочка. Второй открытое удобрение. Пришел апликатор с оторванной верхушкой, ровно там где она должна была срезатся при использовании. Эта верхушка валялась отдельно в коробке. Картон внутри коробки был удобрен по самое не хочу. Апликатор пуст на две трети. Я возмущена и огорчена. Не понимаю зачем в посылку положили открытое удобрение или как оно могло открытся при транспортировке.
    П.С. Не надо мне в коментариях писать, что моя обязанность осматривать товар при получении. Так вышло, что забирал муж, я после битой лампы осматриваю. Сто раз подумаю теперь, что стоит заказывать, а что нет(((

Достоинства:
    Недостатки:
    Сплошной недостаток, преимущество вытекло по дороге
  • Яна м***

У характеристиці пише коробка а тут навіть її не було

• Яна м***

У характеристіці товару вказано коробку і багато аплікаторів а прийшов лише 1!!! щільно запакований. Дуже розчарована

Достоинства:
    Недостатки:
    Прийшла лише 1шт замість 4-5
    • Владислав Ю***

А где в характеристиках написано " багато аплікаторів"?

• Дмитрий Г***

Не знаю, как у кого, но у меня цитрусовые просто «сгорели» на глазах((( Почернели и отпали все листья. Удобрил называется...

Достоинства:
    Не увидел
    • Julia

Аналогічна ситуація. Після цього добрива почали темніти і відпадати листочки та засихати гілочки. Збереглось лише кілька гілочок (((( Не раджу це купувати!

• Виктория

Купила не задумываясь, как только увидела на сайте! Брала уже дважды аналогичные аппликаторы Compo для орхидей. Очень довольна результатом! Надеюсь, что и в этот раз мой мандарин мне скажет: "Спасибо"! )))

Достоинства:
    Надеюсь, что и здесь немецкое качество не подведет!
    Недостатки:
    Пока не обнаружила
    • Катерина

Подскажите, какая дата и сроки годности на ваших??
      Тоже беру для орхидей и там есть дата изготовления и срок годности 5лет! На этих ничего нет(( только выбить 0200! Что ни о чем не говорит..

• Виктория

Если честно, даже не обратила внимания, но мандарину лучше не стало...

• Olena R***

Доброго дня ! В характеристиці товару зазначено картонна упаковка. На фото декілька аплікаторів в картонній упаковці. Отримала замовлення - 1 аплікатор запакований в багато шарів пузирчатої упаковки. За браком часу та зважаючи на досить значний об’єм упаковки замовлення не перевірила і як результат заплатила за 1 аплікатор як за чотири . Питання : це просто технічна помилка чи маркетинговий хід , бо не коштує аплікатор об’ємом 30 мл таку суму.

• Дарья З***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Замовляла добриво для цитруса, прийшло для орхідей.
    Ще чекати на повернення грошей приходиться, не по своєї вини(

Добрий День Дарʼє, дякуємо за ваш відгук і щиро перепрошуємо за ситуацію.
      Нам дуже прикро, що ви отримали товар, який не відповідає вашому замовленню. Ми розуміємо, як неприємно чекати на повернення коштів, особливо коли помилка сталася не з вашої вини.
      Рекомендуємо звернутися до служби підтримки Rozetka, щоб якнайшвидше вирішити це питання — вони допоможуть вам з поверненням або заміною товару.
      Також хочемо звернути увагу: при отриманні замовлення на відділенні, будь ласка, обов’язково перевіряйте товар — це допоможе уникнути зайвих незручностей і швидше реагувати у разі неточностей.
      Дякуємо за ваше терпіння і сподіваємося, що наступні покупки принесуть вам лише позитивні емоції

• Екатерина О***
    Продавец: Rozetka

Очень просто использовать, а результат замечательный. Спасибо за качественный товар.

Достоинства:
    удобно, эффективно