Крутий засіб , користуюсь давно.
Очень понравилось данное средство! Мои орхидеи стали цвести и сами листья стали здоровее, шикарнее!
Добрий день, дякуємо за ваш відгук, Анастасіє! Нам дуже приємно, що спрей Compo допоміг вашим орхідеям зацвісти та зробив листя здоровішим. Нехай рослини радують вас своєю красою ще довго!
Якщо у вас будуть питання або потрібна порада щодо догляду – звертайтеся!
Дуже класне добриво, орхідеї з ним стали просто шикарні.
Добрий День! Дякуємо, Надіє, за ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що спрей Compo допоміг зробити ваші орхідеї ще красивішими. Бажаємо, щоб вони радували вас пишним цвітінням і далі! Якщо буде потрібна додаткова порада щодо догляду, звертайтеся!
Чудовий спрей
Мої орхідеї звикли до Pokon, не могла найти йому заміну. Цей спрей дуже приємно вразив: буквально через кілька годин після використання листя орхідей стали пружними, яскравими. Навіть цвітіння орхідей покращилось. Надвичайно ефективне добриво. Також сподобалося, що добриво - у формі спрея, нічого не потрібно розводити, використовувати дуже зручно.
Доброго одня Світлано,
Дуже дякуємо за ваш відгук.
Кожного дня ми отримуємо багато позитивних відгуків щодо добрив, торфосумішей та інших товарів ТМ Сompo. Висока якість, богатий склад добрив гарно впливає на рост та цвітіння орхідей, рослини в захваті.
Користуйтесь із задоволенням.
Этой маркой пользуюсь полгода, нареканий пока нет.
Забрала спрей,на деле еще не пробовала, но флакон без крышки,был упакован в пищевую плёнку,и весь флакон мокрый.
Один з найкращіх засобів по догляду за орхідеями
Удобрение супер,беру не первый раз...но упаковка отвратительная(за это и снимаю бал!пришло немного разлито.
Добрый день, Мария! Приносим свои извинения за причиненные неудобства. Спасибо за предоставленную информацию. Мы примем меры для улучшения качества работы нашего магазина и недопущения подобных ситуаций в будущем.