Мої фаленопсиси дуже полюбили добриво Соmpo, корінці зелені, ростять нові, листва зелена, аж блищить. Цвітіння не заставляє довго себе чекати після цього добрива
Щиро дякуємо, пані Наталю, за чудовий відгук!
Дуже раді, що Ваші фаленопсиси так добре реагують на добриво Compo для орхідей
Зелені корінці, блискуче листя і швидке цвітіння — це найкраща подяка за правильний догляд.
Бажаємо рясного цвітіння і надалі!
Завжди раді допомогти вам у виборі якісної продукції для рослин.
Дякуємо за ваш відгук, Олександро!
Раді чути, що ваші орхідеї залишились задоволені Добриво Compo справді допомагає рослинам показати свою красу на повну. Бажаємо пишного цвітіння та здоров'я вашим улюбленицям!
Круте добриво , рекомендую !
Чудове добриво, гарно живить рослини, усі квіточки пустили квітоноси на нарощують листя, коріння
Рекомендую
Фаленопсиси дуже добре відгукуються на це добриво. Нарощують листя, коріння, бутони)
Доброго дня Ірина,
Дуже дякуємо за ваш відгук і за те що,обираєте товари ТМ Compo.
Користуйтесь із задоволенням.
Доброго дня Олег,
Дякуємо за ваш відгук і за те, що обираєте товари ТМ Сompo.
Просто супер! Орхідеї усі неймовірно цвітуть. Рекомендую усім!
Доброго дня Ірино,
Дякуємо за ваш відгук і за те, що обираєте добрива та товари ТМ Сompo.
Добриво для орхідей - це дійсно наш топ продажів, німецька якість перевірена багатьма нашими постійними клієнтами, вдалий вибір для ваших улюблених рослин.
Користуйтесь із задоволенням.
Просто прийшла пуста коробка, на нп не перевіряв, дома коли відкрив був в шоці!
Треба перевіряти. Дуже дивно. Перший раз таке бачу.
Доброго дня,
Дякую за ваш відгук.
Такі випадки трапляютьсядуже рідко, зазвичай склад перевіряє всі товари перед відправкою клієнту щодо цілісності упаковки та відсутності пошкоджень . Ми просимо вибачення за завдані незручності.
А вы что не почувствовали что коробка пустая и легкая ?
Прекрасное удобрение, орхидеи от него цветут круглогодично, пользуюсь не первый год. На Розетке хорошего качества, нет осадка, это радует.
Добрый день Александра,
Благодарим за ваш отзыв, удобрения Compo действительно очень хорошего качества и мы постоянно получаем положительные отзывы от наших клиентов.
Понравилось удобрение. Растения отозвались хорошо, ветвят корешки, активнее растут листочки, много появилось новых корней от шеи( на фаленопсисах) буду пользоваться и дальше им.
Покупаю уже бутылку, так как порционно очень понравилось. Через 2 недели после подкормки у всех орхидей пустили пагоны на цветения.
Ирина, добрый день.
Очень рады, что вы довольны покупкой и спасибо большое за ваш отзыв.
Подобається , орхідея дуже довго цвіте, випускає нові листя, коренева система розрослася до гігантських розмірів)
Боже мой, это же супер!) у меня выбор стоит либо compo либо biopon. Разница в цене есть. Думаю брать compo ведь оно лучше
Применяю 3 недели , новые цветки стали крупнее и гораздо насыщеннее цвет, заметно улучшился тургор листьев. До этого применяла другие удобрения, такого эффекта не было. Рекомендую !!
Упаковка товара отвратительная
Можно использовать всесезонно. Насыщает растения всеми необходимыми макро- и микролементами. Продлевает период цветения, делает листья более зелеными. Особенно помогает удобрение уставшим растениям или таким, которые подмерхли на холодном подоконнике. Спасает буквально за 3 дня.