Дуже якісне дрбриво для підживлення рослин, все росте добре, головне неперекомити
Пане Тарасе, щиро дякуємо за відгук!
Раді, що удобрення Compo для зеленолистих рослин і пальм допомагає вашим рослинам рости здоровими та сильними
Так, ви абсолютно праві — у всьому важлива міра, і з добривами особливо. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
якісний товар
Добрий День пані Яніно, щиро дякуємо за ваш відгук!
Раді, що удобрення Compo для зеленолистих рослин і пальм виправдало ваші очікування.
Бажаємо, щоб ваші рослини тішили яскравою зеленню й активним ростом
Дякую ROZETKA що є можливість зекономити на доставці.
Підтвердити працює чи ні.Не можу.
Всі живі,та ростуть.Так вони і раніше росли...
Сподіваюсь що якістна пляшка відповідає якості добрива всередині.
Добрий День! Пане Руслане, щиро дякуємо за ваш чесний і доброзичливий відгук!
Раді, що вам сподобалася якісна та зручна упаковка добрива Compo. Це дійсно важливо для зручного використання в побуті.
Сподіваємося, що з часом ви помітите ще й посилене зростання та пишність ваших рослин
Бажаємо зелених успіхів!
Гарне добриво.
Добриво класне, рослини ростуть як на стероїдах. Але те що прийшло мене трохи розчарувало. По-перше, наліпили велику наліпку, на якій не вказано жодної цінної інформації. А під нею на упаковці важлива інформація, до якої важко дістатися, бо наліпка погано відклеюється. По-друге, дата виготовлення - рік тому. Я розумію, що у добрива строк придатності доволі великий, але хотілося б свіжішенького
Добрий день, Оксано!
Дякуємо за ваш відгук та чесну оцінку добрива Compo. Раді чути, що продукт ефективний і сприяє активному росту ваших рослин — це для нас дуже важливо!
Щодо ваших зауважень: ми цінуємо ваші коментарі стосовно маркування. Передамо цю інформацію спеціалістам для покращення якості упаковки. Також звернемо увагу на контроль термінів виробництва, щоб пропонувати максимально свіжі партії товару.
Сподіваємося, що попри ці моменти ви залишитесь задоволені покупками у нас. Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими!
Дуже клас! Мій рекоменд)
Наче працює, а наче й ні.
Добрий День! Дякуємо за ваш відгук, Аліно! Якщо ви помітили, що ефект від добрива Compo для зеленолистних рослин і пальм (500 мл) не такий, як очікувалось, рекомендуємо звернути увагу на інструкцію щодо застосування та дозування. Можливо, варто спробувати інший режим підживлення для досягнення кращих результатів. Якщо у вас будуть додаткові питання, будемо раді допомогти!
Рекомендую виробника добрив. А магазину було б добре прискорити процес відправки (замовив 6.09, відправили 13.09)
Добрий День Микола! Дякуємо за ваш відгук і рекомендацію добрив Compo! Раді, що ви задоволені якістю продукції.
Ще не користувалася,тільки отримала,але відгуки читала і всі позитивні,тому думаю все ок
Добрий День! Дякуємо за Ваш відгук, Світлано! Сподіваємося, що ви також залишитеся задоволені добривом Compo для зеленолистних рослин і пальм. Якщо у вас виникнуть питання щодо застосування або будь-які інші питання, будемо раді допомогти!
Через тиждень після використання цього добрива, стреліція миколая пішла активно в рост. До цього вона скручували листя, не розпускала листя з стріл, і мала пригнічений вид. І саме цікаве що це добриво має приємний запах. Рекомендую
Після тижня використання цього добрива спатіфілум дав гарну білу квітку, рослини неначе прокинулися від зимового сну.
Доброго дня Оксана,
Дякуємо за ваш відгук і за те,що обираєте товари ТМ Compo.
Бережіть себе.
Правуює, вистачає на довго
Доброго дня Інна,
Дякуємо за ваш відгук і за те, що обираєте товари ТМ Сompo.
Покупаю уже третью бутылку удобрения,все фикусы и драцена просто оживают после полива
Я задоволений товаром. Я можу порекомендувати. Я використовував його на Заміокулькасі у встановленій кількості. Рослина здорова і дуже гарно розвивається через кілька місяців.
підкажіть у якому грунті росте?
Супер качество
Пользуюсь не первый раз, рекомендую.
Удобрение очень понравилось. Не понимаю, почему у некоторых возникают вопросы с дозировкой? На баночке все прекрасно написано, а ещё и на картинке изображена дозировка. После применения удобрения такое чувство, что листва на растениях стала более яркой. А некоторые даже после знойного лета сново ожили. Пока все нравится
Трошки не зрозуміло із дозуванням, але це можна пробачити, тому що рослини мої стали пишніші і ростуть швидше , особливо Фікус Бенжаміна
Придбано собі ,поки що сказати не можу нічого, лише не можу зрозуміти скільки добавляти на 1 л води, на упаковці сказано для квітково- декоративних культур ( горшочних) розводити 25 мл на 1 л, на етикетці вказано що це рідке удобрення універсальне, взагалі нічого не зрозуміла
На кришці є 3 рівні - I, II та III, а на звороті написано, що I = 1L, тобто один рівень добрива треба розвести в одному літрі води
Рекомендую добрива всієї лінійки цієї фірми, вони дійсно на висоті. Квітки, а в мене їх багато з ним почуваються захищеними. Ростуть як на дріжджах. Кращих добрив дійсно не зустрічала а перепробувала немало
Заказ получила быстро. Пока не пробовала, но планирую