День Рождения ❤️ ROZETKA 2025 | Скидки до 70%

Отзывы покупателей о Удобрение Compo для зеленолистных растений и пальм 500 мл (4429)

Оценка пользователей 4.8/5
  • Тарас К

Дуже якісне дрбриво для підживлення рослин, все росте добре, головне неперекомити

Достоинства:
    Якість

Пане Тарасе, щиро дякуємо за відгук!
      Раді, що удобрення Compo для зеленолистих рослин і пальм допомагає вашим рослинам рости здоровими та сильними
      Так, ви абсолютно праві — у всьому важлива міра, і з добривами особливо. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!

• Яніна Шумар

якісний товар

Достоинства:
    якісний
    Недостатки:

Добрий День пані Яніно, щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що удобрення Compo для зеленолистих рослин і пальм виправдало ваші очікування.
      Бажаємо, щоб ваші рослини тішили яскравою зеленню й активним ростом

• Руслан Владимиров

Дякую ROZETKA що є можливість зекономити на доставці.
    Підтвердити працює чи ні.Не можу.
    Всі живі,та ростуть.Так вони і раніше росли...
    Сподіваюсь що якістна пляшка відповідає якості добрива всередині.

Достоинства:
    Якістна та зручна пляшечка
    Недостатки:
    Не виявив

Добрий День! Пане Руслане, щиро дякуємо за ваш чесний і доброзичливий відгук!
      Раді, що вам сподобалася якісна та зручна упаковка добрива Compo. Це дійсно важливо для зручного використання в побуті.
      Сподіваємося, що з часом ви помітите ще й посилене зростання та пишність ваших рослин

Бажаємо зелених успіхів!

• Сергей

Гарне добриво.

• Оксана Межерицька

Добриво класне, рослини ростуть як на стероїдах. Але те що прийшло мене трохи розчарувало. По-перше, наліпили велику наліпку, на якій не вказано жодної цінної інформації. А під нею на упаковці важлива інформація, до якої важко дістатися, бо наліпка погано відклеюється. По-друге, дата виготовлення - рік тому. Я розумію, що у добрива строк придатності доволі великий, але хотілося б свіжішенького

Достоинства:
    Рослини добре ростуть на ньому. Зручне дозування

Добрий день, Оксано!

Дякуємо за ваш відгук та чесну оцінку добрива Compo. Раді чути, що продукт ефективний і сприяє активному росту ваших рослин — це для нас дуже важливо!

Щодо ваших зауважень: ми цінуємо ваші коментарі стосовно маркування. Передамо цю інформацію спеціалістам для покращення якості упаковки. Також звернемо увагу на контроль термінів виробництва, щоб пропонувати максимально свіжі партії товару.

Сподіваємося, що попри ці моменти ви залишитесь задоволені покупками у нас. Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими!

• Зінаїда Ботвінкіна

Дуже клас! Мій рекоменд)

• Алина Булатова

Наче працює, а наче й ні.

Добрий День! Дякуємо за ваш відгук, Аліно! Якщо ви помітили, що ефект від добрива Compo для зеленолистних рослин і пальм (500 мл) не такий, як очікувалось, рекомендуємо звернути увагу на інструкцію щодо застосування та дозування. Можливо, варто спробувати інший режим підживлення для досягнення кращих результатів. Якщо у вас будуть додаткові питання, будемо раді допомогти!

• Микола Попружук

Рекомендую виробника добрив. А магазину було б добре прискорити процес відправки (замовив 6.09, відправили 13.09)

Достоинства:
    Чудові доьрива
    Недостатки:
    Дуже довго доставляють

Добрий День Микола! Дякуємо за ваш відгук і рекомендацію добрив Compo! Раді, що ви задоволені якістю продукції.

• Світлана Мирян

Ще не користувалася,тільки отримала,але відгуки читала і всі позитивні,тому думаю все ок

Добрий День! Дякуємо за Ваш відгук, Світлано! Сподіваємося, що ви також залишитеся задоволені добривом Compo для зеленолистних рослин і пальм. Якщо у вас виникнуть питання щодо застосування або будь-які інші питання, будемо раді допомогти!

• Максим

Через тиждень після використання цього добрива, стреліція миколая пішла активно в рост. До цього вона скручували листя, не розпускала листя з стріл, і мала пригнічений вид. І саме цікаве що це добриво має приємний запах. Рекомендую

Достоинства:
    Працює,і я дуже здивований цим)
  • Оксана Малий

Після тижня використання цього добрива спатіфілум дав гарну білу квітку, рослини неначе прокинулися від зимового сну.

Достоинства:
    Подобається рослинкам
    Недостатки:
    Не знайдено

Доброго дня Оксана,
      Дякуємо за ваш відгук і за те,що обираєте товари ТМ Compo.
      Бережіть себе.

• Осипенко Александра

Правуює, вистачає на довго

• Інна Калінік

Доброго дня Інна,
      Дякуємо за ваш відгук і за те, що обираєте товари ТМ Сompo.

• Ольга Хлынина

Покупаю уже третью бутылку удобрения,все фикусы и драцена просто оживают после полива

Достоинства:
    Лучшее удобрение для зелёных Цветов
    Недостатки:
    Дороговато
  • Нодь Золтан

Я задоволений товаром. Я можу порекомендувати. Я використовував його на Заміокулькасі у встановленій кількості. Рослина здорова і дуже гарно розвивається через кілька місяців.

Достоинства:
    Ефективний
    • Олександра

підкажіть у якому грунті росте?

• Анна Анна

Супер качество

• lesik Ищенко

Пользуюсь не первый раз, рекомендую.

• Светлана Лаврова

Удобрение очень понравилось. Не понимаю, почему у некоторых возникают вопросы с дозировкой? На баночке все прекрасно написано, а ещё и на картинке изображена дозировка. После применения удобрения такое чувство, что листва на растениях стала более яркой. А некоторые даже после знойного лета сново ожили. Пока все нравится

Достоинства:
    Хорошое удобрение. Моим растением подошло
  • Іванна Кукуруза

Трошки не зрозуміло із дозуванням, але це можна пробачити, тому що рослини мої стали пишніші і ростуть швидше , особливо Фікус Бенжаміна

Достоинства:
    Якісна продукція
    Недостатки:
    На упаковці вказані розбіжності в дозуванні
  • Іванна Кукуруза

Придбано собі ,поки що сказати не можу нічого, лише не можу зрозуміти скільки добавляти на 1 л води, на упаковці сказано для квітково- декоративних культур ( горшочних) розводити 25 мл на 1 л, на етикетці вказано що це рідке удобрення універсальне, взагалі нічого не зрозуміла

Достоинства:
    Якісна упаковка кришечка з дозатором, легка у використанні
    • Сергей Иванов

На кришці є 3 рівні - I, II та III, а на звороті написано, що I = 1L, тобто один рівень добрива треба розвести в одному літрі води

• Ірина Беринда

Рекомендую добрива всієї лінійки цієї фірми, вони дійсно на висоті. Квітки, а в мене їх багато з ним почуваються захищеними. Ростуть як на дріжджах. Кращих добрив дійсно не зустрічала а перепробувала немало

Достоинства:
    Просто клас
    Недостатки:
    Не виявлені
  • Оксана Гареєва

Заказ получила быстро. Пока не пробовала, но планирую

Достоинства:
    Очень классный