- АлёнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Какао хорошее берем для выпечки и все нравится.
- Достоинства:
- Вкуссное и ароматноекакао.
- Недостатки:
- Нема.
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо, що приділили час та поділилися з покупцями своїми враженнями. Ми раді, що вам сподобався наш продукт.
- Анна Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не побачила, що в складі є цукор
Представник постачальникаВітаю, Анна.
В даному продукті немає в складі цукру.
Склад 100% натуральний какао-порошок, без жодних домішок і нічим не розбавлений.
Все що ви хочете додати, наприклад цукор, ви можете додати на власний смак, не переплачуючи за цукор, як за какао.
Також, якщо вам потрібен какао без цукру, це також оптимальний варіант.
Це також дозволяє більш точно підібрати пропорції під рецепт.
Смачного!
- ЛераОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хрустит на зубах, низкое качество продукта
Представник постачальникаВітаю, Лера.
Нам прикро, що у вас склалось таке враження про наш продукт.
Скажіть будь ласка, як саме ви його використовуєте?
Можливо ви підібрали не оптимальний варіант какао-порошку під свої потреби.
Ви обрали саме натуральний (не алкалізований) какао-порошок.
Він має свої особливості при використанні.
Натуральний какао-порошок — це продукт, отриманий шляхом подрібнення макухи, що залишається після вичавлювання какао-масла з тертих какао-бобів. Він не проходить додаткової хімічної обробки (алкалізації), тому має світло-коричневий колір, кислуватий смак та виражений аромат.
Особливості у випічці та кулінарії:
Реакція на соду: Натуральний какао має кислотну реакцію. Тому в рецептах (кекси, бісквіти) краще використовувати соду, а не розпушувач, щоб отримати пишну випічку.
Смак і колір: Надає стравам світлішого відтінку (від світло-коричневого до червонуватого) і характерної легкої кислинки.
Сфера застосування: Ідеальний для приготування печива, булочок, тортів, манників та помадок.
Приготування напоїв:
Технологія: Натуральний какао-порошок краще варити, оскільки він має меншу розчинність порівняно з алкалізованим.
Спосіб приготування: Для приготування напою какао краще змішати з цукром/молоком до нагрівання, а потім довести до кипіння, постійно помішуючи.
Поєднання: Найкраще смакує з молоком або вершками, що нівелюють кислинку.
Корисні властивості:
Здоров'я серця: Натуральний какао містить більше поліфенолів (корисних антиоксидантів), ніж алкалізований, оскільки не проходить обробку лугом.
Енергія: Стимулює вироблення ендорфінів («гормонів щастя») і підвищує енергію, тому його рекомендують вживати вранці.
Також хочемо зауважити, що даний продукт одного зі світових лідерів з виробництва какао продуктів, з заводу у Франції, який використовують на виробництві більшість топових кондитерських та пекарських заводів -- лідерів в цій галузі зі Світовими іменами.
Якщо ж під ваші потреби більше підходить алкалізований какао-порошок, то в нашому асортименті ви можете знайти декілька видів, і ви зможете максимально точно підібрати оптимальний варіант.
Якщо вам потрібна допомога з вибором, опишіть будь ласка під які саме потреби вам потрібний какао-порошок і ми підкажемо який саме какао-порошок максимально задовольнить ваші потреби.
Гарного дня!
- Вікторія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший какао
Представник постачальникаДобрий день, Вікторія!
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкраще какао. Купую не вперше.
- Достоинства:
Представник постачальникаДобрий день, Дмитро!
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень понравился какао, качество чувствуется. Рекомендую)
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший какао
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволений
Представник постачальникаДобрий день, Сергій!
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Какао дуже смачне
- Достоинства:
- 5
Представник постачальникаДобрий день, Олено!
- Марія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже смачний напій
- Достоинства:
- Приємний аромат
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Марія!
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачно!
Представник постачальникаДобрий день, Марія!
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний какао-порошок. Дякую за швидку доставку
- Олександр Ф***Продавец: Rozetka
Мене ,на жаль, не вразив. Справа в тому,що погано розчинявся навіть в гарячій воді, грудочками збивався, ліпився на склянку.
Окрім того виявляв сліди кокосової стружки, які потрапляли з кожним ковтком в напої на язик і дратували...
Тої стружки було чимало і часто з'являлася серед какао...
Очікував більшого. Смак власне какао 7 з 10. Споживав і смачніше.- Достоинства:
- Щільне пакування, доволі темне, жирність судячи з усього та, що заявлена виробником, приємна ціна за 150 грам.
- Недостатки:
- Доволі багато. Шкода. Не купуватиму вдруге.
Представник постачальникаДобрий день, Олександр!
Дякуємо за ваш відгук. Натуральне какао може злипатися та утворювати грудочки — для кращого розчинення радимо спочатку змішувати його з невеликою кількістю теплої рідини.
Зазначену вами інформацію щодо сторонніх частинок ми обов’язково передамо на перевірку відділу якості. Хочемо зазначити, що це перший подібний зворотній зв'язок по нашому продукту, не дивлячись на величезні обсяги виробництва. Будемо вдячні, якщо ви зможете надіслати фото, на яких видно сторонні частинки, а також повідомити дату виготовлення продукту з упаковки. Це допоможе нам детально перевірити ситуацію, та розібратись в ній. Дякуємо вам за зворотний зв’язок.
- ДенисПродавец: Rozetka
Смачний якісний какао.
Зручне пакування.- Достоинства:
- Смак, пакування
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Денисе!
- ДенисПродавец: Rozetka
Смачний і ароматний!
Зручне пакування- Достоинства:
- Смак, аромат
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Денисе!