Отзывы покупателей о Какао-порошок COOKIT Bensquick Алкализированный 150 г (4820251840936)
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень ароматный и насыщенный какао! Цвет тёмный, без комочков, легко растворяется как в молоке, так и в тесте. Вкус настоящий — без лишней горечи или кислотности, как бывает у некачественного какао. Идеально подошёл для приготовления домашнего горячего шоколада и выпечки. Обязательно возьму ещё!
Представник постачальникаДобрий день, Оксано!
Дякуємо, що приділили час та поділилися з покупцями своїми враженнями. Ми раді, що вам сподобався наш продукт.
Смачного, звертайтесь ще!- Олена П***
Скажіть будь ласка, який відсоток жиру?
Представник постачальникаДобрий день Олена Пастернак.
Жирність даного продукту зазначена на вкладці "характеристики" і складає 12.2 г на 100 г продукту, або 12,2%.
Гарного дня.
- Наталія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Використовую для випічки, мені подобається. Напої не робила , тому не знаю, який смак в напоях.
- Достоинства:
- Якість, ціна, доставка.
- Недостатки:
- Заказала другу партію, якщо будуть недоліки, напишу. В першій було все ок.
Представник постачальникаДобрий день, Наталія!
- Дарина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий какао з сином щоранку з теплим молоком роблю, додаю ложку цукру, дуже любить
- Достоинства:
- Добре розчиняється
- Недостатки:
- швидко закінчується
Представник постачальникаДобрий день, Дарина!
Дякуємо, що приділили час та поділилися з покупцями своїми враженнями і рецептом. Ми раді, що вам сподобався наш продукт!
- Дарина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший какао, малому сподобалось і холодний напій і гарячий, а ще робила пташине молоко, також для кольору та присмаку гарно підходить
Представник постачальникаДобрий день, Дарино!
Смачний, ароматний, гарно розчиняється
- Достоинства:
- Співвідношення ціна-якість
- Недостатки:
- Швидко закінчується )
Використовував для напоїв.
Дуже сподобалось.
Смачний та ароматний.- Достоинства:
- Смачний та ароматний
- Недостатки:
- Не виявив
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер какао для холодний та гарячих напоїв. Як раз похолодало, тому саме те що треба для теплого какао з маршмелоу)
Представник постачальникаДобрий день, Анна!
Смачного, звертайтесь ще!
А я побіг і собі зроблю філіжаночку смачного какао ;-)
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобалось,мабуть буду заказувати ще
- Достоинства:
- Сподобалось
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Валентина!
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово, дуже вкусне і ароматне... Продавця рекомендую !!!
- Достоинства:
- Якість, гарний смак
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре
- Светлана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінна смакова якість какао для приготування молочних десертів.
- Достоинства:
- Смак, якiсть, цiна.
- Недостатки:
- Не маэ.
Представник постачальникаДобрий день, Світлано!
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошее какао, приятный, насыщенный вкус.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
насичений аромат какао, приємний смак, легко розчиняється в холодному молоці. Використовували для напоїв для себе та дітей.
- Достоинства:
- Насичений аромат какао
- Недостатки:
- Не побачила
Представник постачальникаДобрий день, Ольга!
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Какао-порошок COOKIT Bensquick 150 г - насичений аромат какао, чистий смак, легко тане в холодному молоці.
- Достоинства:
- Смачний і ароматний
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаДобрий день, Ольга!
Для напоїв ТОП!
Легко і швидко розчиняється, в порівнянні з іншими, смачний.
Містить лецитин.- Достоинства:
- Смачно
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Розчиняється погано, лишаються грудочки, смак не надто насичений, аромат теж.
- Недостатки:
- Погано розчиняється
- Татьяна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Такое себе. Ничего особенного. В выпечку пойдет.
Представник постачальникаДобрий день, Тетяна!
Дякуємо, що приділили час та поділилися з покупцями своїми враженнями.
Гарного дня!
Какао низької якості , майже не розчиняється , невідомий порошок
- Достоинства:
Представник постачальникаДобрий день, Сергію!
Дякуємо, що поділилися своїм враженням. Нам щиро шкода, що продукт не виправдав ваших очікувань. Какао-порошок Bensquick відповідає заявленим характеристикам, складу та стандартам якості.
Розчиняється він краще за інші какао-порошки. Для ще кращого розчинення, рекомендуємо спочатку розчинити в невеликій кількості рідини, добре перемішавши, а вже потім додати основний об'єм.
Бажаємо вам знайти продукт, який повністю задовольнить ваші вимоги.
Гарного дня!
- Дмитрий И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Продавець забув вказати, що до продукту доданий емульгатор у невизначеній пропорції. Мабуть тому замість очікуваного аромату від нього тхнуло тим, що в мене асоціювалося скоріше з [не вказую, щоб не писати образ]. Для викоритстання навіть від жадібності неприйнятний.
Представник постачальникаДобрий день, шановний Дмитро!
Нам прикро, що у вас склалось неприємне враження про наш товар, нам шкода що не виправдали ваші очікування, проте вами неправдиво вказана інформація про відсутність складу.
На вкладці характеристики у нас вказано: "Склад: какао-порошок алкалізований, емульгатор соняшниковий лецитин", що відповідає дійсності та вимогам законодавства України по вказанню складників у порядку від більшого до меншого.
Ароматика та смак в даному продукті відповідають всім стандартам.
Звичайно це какао відрізняється по складу, призначенню та властивостям від звичайного какао, повножирного 22-24%, та Dusting (ідеального для декору), для цього в нас в лінійці є окремі продукти:
1. Какао-порошок COOKIT натуральний (для любителів неалкалізованого какао) Код на сайті: 424725912
2. Какао-порошок COOKIT алкалізований Dusting (ідеально підходить для декору десертів, не вбирає в себе вологу, залишаючи десерти красивими та смачними) Код на сайті: 424744203
3. Какао-порошок COOKIT алкалізований 22-24% (максимально виражені смак та аромат какао) Код на сайті: 424734270
4. Какао-порошок COOKIT Bensquick Алкалізований (містить у своєму складі емульгатор соняшниковий лецитин, розчиняється навіть у холодній рідині) Код на сайті: 424721847.
Схоже ви обрали не оптимальний для себе варіант під ваші потреби. Для максимального смаку та аромату раджу вам спробувати третій варіант.
Бажаємо обрати оптимальний для вас продукт, дякуємо що поділилися своїми враженнями.
Гарного дня!- Ірина
Дмитро, Ви просто обрали какао не за призначенням. Беріть з жирністю 22-24% і буде вам щастя разом з ароматом і смаковими властивостями.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зовсім не смачне
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Олександр.
Як ви його використовували/вживали?
Під різні цілі в асортименті є різне какао.
- Сергей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ще не пробував , але доставка шокує !! З Китаю швидше приходять посилки .
- Недостатки:
- Доставка більше тиждня
Представник постачальникаВітаю, Сергію!
Нажаль, ми не можемо вплинути на наявність повного асортименту на всіх складах.
Прикро що вам довелось довго чекати.
Сподіваємось смак та якість цього какао трохи скрасить дану ситуацію.
Смачного!
- Сергей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Какао нікудишнє ! Навіщо писати , що розчинне ?
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не смачне і не розчиняється
Представник постачальникаВітаю Сергію!
Про смаки сперечатись не варто. І ми не будемо. Дякуємо що висловили свої враження. Для нас важлива кожна думка.
Стосовно розчинності какао, оскільки "Розчинне какао — це суха порошкоподібна або гранульована суміш на основі какао-порошку, часто з додаванням цукру, сухих вершків або молока, яка розчиняється у гарячій чи холодній воді/молоці без необхідності варити."
Тобто, розчинним є будь-яке алкалізоване какао, оскільки його не потрібно варити.
Дане какао повністю відповідає цим вимогам, більш того, воно розчиняється значно краще більшості аналогів, в яких немає в складі цукру і сухого молока.
Це досягається за рахунок рецептури даного продукту і його характеристик.
Проте це все ще какао, і для нього працюють всі загальновживані способи для оптимальної розчинності:
"Щоб розчинити какао без грудочок, найкраще змішати порошок із цукром, а потім розвести невеликою кількістю гарячої рідини (води або молока) до стану густої пасти, перш ніж додавати основний об'єм рідини. Використання віночка або ретельне перемішування виделкою — запорука однорідної консистенції."
В такому разі ви отримаєте ідеально розчинене какао.
Звичайно можна розчинити і іншими способами, прорте в такому разі потрібно буде довше та ретельніше перемішувати, і якщо ви вводите його в рідину, то треба це робити поступово, постійно перемішуючи, а не "купкою".
Смачного!
І гарного дня!