Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Альбумин COOKIT High Whipping Сухой яичный белок 100 г (4820251841094)

Оценка пользователей 2.33/5
  • Ирина К***

Гарний. Чудово розчиняється та збивається. Робила вперше, згідно інструкції: 1 частина білку - 7 води. Виклристовувала для глазурі. Чудово вийшло.

Достоинства:
    Гарна якість
    Недостатки:
    Не знайшла

Добрий день, Ірино!
      Дякуємо, що приділили час та поділилися з покупцями своїми враженнями. Ми раді, що вам сподобався наш продукт.

• Іллона З***

Товар відмінний!

Добрий день, Ілона!

• Світлана В***

Гарна якість

Добрий день, Світлано!

• Віта М***

Випікаю хліб все задовольняє .

Добрий день, Віта!

• Заречна Д***

Робила згідно інструкції, запіканку, млинці відчувається сильна гіркота

Недостатки:
    Гірчить
  • Руслана П***

Не задоволена. До Розетки 0 претензій. Все вчасно, швидко. Проте сам альбумін не якісний. Збита меренга виявилася гіркою, хоча я ваніль туди не кидала, щоб на неї гіркоту списати. Збилася погано, адже майже не додала в об'ємі, хоча збилася і загусла.

Добрий день.
      Даний альбумін найвищої якості. На ньому працюють багато професійних клієнтів та ми маємо всі документи якості від виробника.
      Також, звертаю вашу увагу, що якість готового виробу залежить від рецептури та дотримання технологічного процесу. Можливо вам варто переглянути рецептуру.
      Також наші технологи постійно пропрацьовують наші інгредієнти і жодних зауважень на даний продукт не було.
      В будь якому випадку, ми обов'язково направимо дану партію на повторне тестування та пропрацювання нашими технологами.

• Ольга М***

Гіркий, дуже гіркий. Брала раніше, то все було ок. А зараз зовсім не те. Перевірте як воно у вас на суладах зберігається

Недостатки:
    Гіркота
  • Марія Л***

Альбумин виявився дуже гіркий,за що я платила гроші

Достоинства:
    Нет достатків
    Недостатки:
    Горький

Добрий день, Марія Лещенко! Дякуємо за ваш відгук і що поділилися враженнями. Наші фахівці вже зв’язалися з вами для уточнення деталей. Технологи компанії провели перевірку партії альбуміну — всі органолептичні та якісні показники відповідають нормі. Ми завжди відкриті до діалогу й прагнемо, щоб кожен наш клієнт залишався задоволений.

• Марія Л***

Очень плохой альбумин,он горький ужасно!

• Ірина

Альбумін виявився гірким

Добрий день, Ірина!
      Дякуємо за ваш відгук. Хочемо зазначити, що альбумін у деяких випадках може мати гіркуватий присмак через природні процеси окислення. Навіть у високочистому продукті залишаються мікроскопічні домішки жирів, які під впливом кисню та світла можуть окислюватися, що й спричиняє появу згірклого смаку. Важливу роль відіграють також умови зберігання: підвищена температура та вологість значно прискорюють ці реакції. Ми рекомендуємо зберігати альбумін у щільно закритій упаковці, у сухому та прохолодному місці, щоб зберегти його якість і смакові властивості.
      Гарного дня!

• Ірина П***

Гіркий дуже,зіпсувала десерт

Достоинства:
    Недостатки:
    Поганої якості

Добрий день, Ірино.
      Дійсно, сухий яєчний білок (альбумін) у чистому вигляді або під час неправильного приготування може мати специфічний присмак, який сприймається як гіркота.
      Основні причини, чому гірчить альбумін:
      Натуральний смак продукту: Яєчний білок сам по собі не має вираженого смаку, але в сухому, концентрованому вигляді (1 кг альбуміну = ~316 білків) він може набувати вираженого "яєчного" або легкого гіркуватого присмаку через високу концентрацію білкових сполук.
      Неправильне розведення: Альбумін потрібно розводити водою (1 частина білка на 7 частин води) і дати йому час розчинитися (набрякнути). Якщо порошок розчинено погано, концентровані частинки даватимуть гіркоту.
      Просимо враховувати це в процесі використання даного продукту.
      Гарного дня!

• Татьяна Л***

Зря я отзывы не прочитала раньше, ужасно горький вкус, в первый раз подумала, что это у пересолила, потом попробовала сухой на вкус - так и есть горько-соленая отрава! Не рекомендую!! Улетел в мусорник.

Достоинства:
    Недостатки:
    Горький!

Тетяно, доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що продукт вам не сподобався. Ваше зауваження щодо гіркого смаку ми передамо технологам для перевірки товару, просимо уточнити номер партії, який відповідає даті виробництва та вказаний на пакуванні.
      Ми прагнемо, щоб наші клієнти отримували лише найкраще, тому обов’язково звернемо увагу на це питання. Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими, навіть через такий прикрий досвід.