- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дропси - дуже невірна назва для продукту. Квадратики зі стороною 2 сантиметри - те саме, що і в плитці шоколаду.
- Достоинства:
- Хороший шоколад
- Недостатки:
- Великі квадратики 2 см
Представник постачальникаДобрий день, Вікторія!
Дякуємо вам за ваш відгук, і зокрема за уточнення про форму.
Так у нас в назві присутня неточність, пов'язана з катигоризацією даного продукту.
Оскільки шоколад для розтоплення, до якого відноситься і даний шоколад, не має поки на Розетці окремої категорії, то більшість продуктів мають назву "дропси" в назві для коректного опрацювання пошуковими запитами.
Ми жодним чином не хочемо вводити в оману покупців, тому реальне фото кубиків даного шоколаду присутнє як в картці товару, так і на її упаковці.
Нам шкода, якщо це спричинило якісь незручності в роботі з нашим продуктом.
Гарного дня.
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смакота!
Представник постачальникаДобрий день, Світлана!
Дякуємо, що обрали нас і що приділили час та поділилися з покупцями своїми враженнями. Ми раді, що вам сподобався наш продукт.
- Жанна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шоколад приємний на смак ,не солодкий с гірчинкою
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Жанна!
Дякуємо, що приділили час та поділилися з покупцями своїми враженнями. Ми раді, що вам сподобався наш продукт.
- Алла С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачний, рекомендую
Представник постачальникаДобрий день, Алла!
- Марія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
звісно очікували кругленькі,бо заявлені як дропси.
а в упаковці квадратиками((
але смачний
Представник постачальникаДобрий день, Марія!
- Татьяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шоколад дуже смачний, не дуже солодкий, присутня м'яка гірчинка властива темному шоколаду. Строк придатності до 2026 року, отримала наступного дня. Дякую.
- Достоинства:
- Якість товару, швидкість доставки
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник постачальникаДобрий день, Тетяно!
Смачного!
- ДенисПродавец: Rozetka
Смачний, в міру солодкий, невелике фасування.
В формі кубиків.- Достоинства:
- Смачний
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Денисе!
- ДенисПродавец: Rozetka
Гарний шоколад!
- Достоинства:
- Смачно
- Недостатки:
- Не надто велика плинність, але для такої ціни цілком прийнятно
Представник постачальникаДобрий день, Денисе!