Отзывы покупателей о Кокосовая стружка COOKIT с пониженным содержанием жира 1.0-2.8 мм (4820251840875)

на основе 21 отзыв
  • Дмитро Б***

Пишуть нема запаху.
    Аромат у випічці є.

• Елена М***

Безвкусная как солома

Добрий день, Олено!
      Натуральна кокосова стружка зі зниженим вмістом жиру (її часто називають знежиреною або дефaтованою) не має яскраво вираженого смаку та аромату, якщо його не додали штучно.
      Чому так відбувається?
      У кокосі майже весь насичений, солодкувато-горіховий смак і характерний аромат зосереджені саме в кокосовій олії (жирі).
      Смак, який має знежирена кокосова стужка: Дуже слабкий, нейтральний, злегка фоновий кокосовий відтінок.
      Попри слабкий смак, у неї є свої плюси:
      - Для текстури: Якщо вам потрібно просто додати маси або "загустити" десерт без зайвих калорій.
      - Дієтичне харчування: Вона містить значно менше калорій і більше чистої клітковини.
      - Як основа: Вона чудово вбирає інші ароматизатори (наприклад, ваніль, какао чи сиропи) у випічці.
      - Для декору: Вона біліша і привабливіша у порівняння із повножирною стружкою, яка має трохи жовтуватий відтінок.
      Порада: Якщо у рецепті для вас головне — саме насичений кокосовий аромат і смак (наприклад, для цукерок типу "Баунті" чи топінгу), краще купувати звичайну повножирну стружку (Fat content близько 60–65%). Знежирена стружка у таких десертах може розчарувати.
      Приклад чудової повножирної стружки із жирністю 64.5 г / на 100 г продукту:
      Кокосова стружка Best Way Foods Medium 500 г (4820251840493) (Код на сайті Розетка: 374611086)

• Михайловна И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Аромат: Кокос

Очень сухая и едва слышный аромат. Куда бы не положила, будь то выпечка, каша или крем всегда застряет в зубах. Видно выжали из неё все что можно....Больше не куплю. На любителя.

Добрий день, Ірино!
      Дякуємо, що приділили час та поділилися з покупцями своїми враженнями.
      Ви скаржитесь на знижену жирність в продукті, де в назві зазначено: "зі зниженим вмістом жиру" і в характеристиках вказана фактична жирність продукту: Жири 51.9 г на 100 г продукту.
      В кожного продукту є своє призначення. Ця стружка добре підійде для декорування, оскільки за рахунок зменшеної кількості жиру стружка більш біла і приваблива.
      Якщо вам потрібний продукт з більшою жирністю, відповідно з більш насиченим смаком та ароматом, радимо вам звернути увагу, наприклад, на цей продукт: Кокосова стружка Best Way Foods Medium 500 г (4820251840493) (Код: 374611086).
      Однак хочу звернути вашу увагу, що за рахунок збільшеної жирності ця стружка буде жовтішою, в порівнянні зі стружкою зі зниженим вмістом жиру. Така стружка ідеально підійде, наприклад в тісто, де вона використовується не як декор, а для смаку та аромату.
      Бажаємо вам натхнення на нові кулінарні звершення!
      Гарного дня!

• Станислав С***

Смачно.

Добрий день, Станислав!
      Дякуємо, що приділили час та поділилися з покупцями своїми враженнями. Ми раді, що вам сподобався наш продукт.

• Галанова І***

Дуже задоволена

Достоинства:
    Дрібна

Добрий день, Ірино!
      Дякуємо, що приділили час та поділилися з покупцями своїми враженнями. Ми раді, що вам сподобався наш продукт!

• Любов Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Аромат: Кокос

Стружка для каш и выпечки,отличноя.Спасибо!

Добрий день, Любов!

• Тетяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Аромат: Кокос

Смачна, добра стружка в випічці, ароматна. Мені подобається.

Достоинства:
    Велика упаковка

Добрий день, Тетяна!

• Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Аромат: Кокос

Доставка вчасно хоча й на укр пошту.
    Світла зараз постійно немає, не було й на пошті, але працівник молодець , обслужила.

Достоинства:
    Аромат., беру для прикрас у випічку., бо люблю кокос.
    Недостатки:
    Пекла печиво, таке сухе , з нього витягли все, що могли!

Добрий день, Наталія!
      Дякуємо за відгук.
      Під різні потреби у нас є різні продукти.
      Назва "зі зниженим вмістом жиру" -- передбачає знижений вміст жиру в продукті. Це робить продукт більш цікавим для декору, оскільки стружка виходить значно біліша і привабливіша.
      У нас в асортименті також є більш жирна кокосова стружка:
      Кокосова стружка Best Way Foods Medium 500 г (4820251840493) (Код: 374611086).
      Це кокосова стружка має більш насичений смак і аромат, за рахунок більшої жирності.
      Але за рахунок більшого вмісту жирової частини, ця стружка жовтіша. Вона ідеальна для додавання в тісто, та інші продукти, де важливіший смак і аромат.
      Для декору краще використовувати цю кокосову стружку.
      В разі потреби, можливо також комбіноноване використання обох стружок: зі зниженим вмістом жиру -- для декору, і Medium -- для смаку та аромату. Таке використання зробить ваш продукт максимально привабливим, використавши переваги кожного продукту.
      Бажаємо неймовірних кулінарних звершень!
      Смачного!

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Аромат: Кокос

Завжди брала дану стружку і все було чудово. Цього разу взагалі немає запаху кокосу, а запах якихось копченостей Вся упаковка у сіміття!

Недостатки:
    Не має запаху кокосу, смердить чимось копченим!

Добрий день, Катерино! Дякуємо за ваш відгук та довіру до нашої продукції.
      Наша кокосова стружка виготовляється із зниженим вмістом жиру, однак частина натуральних олій все ж залишається у складі. Вони мають властивість до окислення, навіть без контакту з повітрям чи прямими сонячними променями, що інколи може впливати на аромат і колір продукту.

Ваш коментар ми вже передали на перевірку у відділ контролю якості. Нам важливо, щоб кожна партія відповідала очікуванням покупців.

• Юрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Аромат: Кокос

Стружка сподобалась, випікаю з неї печиво, дрібна, біла, печиво виходить мьяке та пухке. Завдяки тому шо дрібна фракція не застрягає в зубах. Дуже сподобалась.

Достоинства:
    Біла, дрібна фракція
    Недостатки:
    Не знайшов

Добрий день, Юрію!

• Любовь Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Аромат: Кокос

Мне не понравилась. На любителя. Это как отжали сок или масло, нет ни аромата, ни вкуса. Как опилки.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не вкусно, не ароматно. Больше не куплю.

Добрий день, Любовь Ерошкина! Дякуємо за ваш відгук. Кокосова стружка COOKIT із зниженим вмістом жиру має нейтральніший смак та аромат унаслідок видалення частини олії. Такий формат підходить для дієтичного харчування та кулінарного використання. Можливо, саме цей фактор і вплинув на ваші смакові враження. Ваші відгуки допомагають нам краще інформувати споживачів про особливості продукту.

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Аромат: Кокос

Все подобається. Дрібненька,свіжа,ароматна. Додаю практично у все - каші,випічка, млинці,крем.

Добрий день! Катерино, вдячні за позитивний відгук. Щиро раді, що вам сподобався наш продукт.

• Тарас М***

Сухувата

• Елена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Аромат: Кокос

Качество хорошее, подходит для выпечки

Добрий день! Олено, вдячні за відгук та високу оцінку. Дуже приємно, що ви задоволені якістю нашого продукту.

• Анастасія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Аромат: Кокос

Запашна стружка, дуже мілкого помолу, працює як розпушувач. Випікаю кокосове печиво з неї, виходить смачно.

Достоинства:
    Запашна, смачна
    Недостатки:

Анастасіє, добрий день! Щиро вдячні за відгук. Ми раді, що вам сподобався наш продукт.

• Олена Г***

Дуже хороший продукт

Достоинства:
    Мілкий помел
    Недостатки:

Олено, добрий день! Дякуємо, що ділитеся з нами своїми враженнями. Дуже приємно, що ви задоволені якістю нашого продукту.

• Катерина Д***

Гарний продукт,запашний.
    Експерементую в кулінарії.
    Може спрацювати як розпушувач.

Достоинства:
    Ароматна,гарно смакує в сирниках.
    Недостатки:

Катерино, добрий день! Дякуємо, що приділили час та поділилися своїм враженням про наш продукт. Ми щасливі, що ви задоволені.

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Аромат: Кокос

Очень мелкая стружка БЕЗ сахара с натуральным мягким вкусом кокоса. Замечательная добавка в выпечку.

Достоинства:
    Натуральный вкус, мелкий помол.
    Недостатки:

Ольго, добрий день! Дякуємо за відгук та високу оцінку. Ми раді, що вам до вподоби наш продукт.

• Денис

Класна стружка!
    Ідеально підходить для декору, начинки, десертів. Дрібний помол. Зручна упаковка.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не виявив

Добрий день, Денисе!

• Анна З***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Аромат: Кокос

дуже міленька біла аромат натуральний
    текстура хрустка

Достоинства:
    смак без цукру
    Недостатки:

Добрий день! Анно, вдячні за позитивний відгук. Щиро раді, що вам сподобався наш продукт.

• Евгений
    Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Аромат: Кокос

Купував для присипки тістечок. Гарна на смак, чудовий запах.

Добрий день! Євгене, вдячні, що ви поділилися своїми враженнями про наш продукт. Нам важлива ваша думка!