Отзывы покупателей о Опрыскиватель аккумуляторный 2E AquaSpray 5LR 5 л (2E-5LBS)

Оценка пользователей 2.25/5
  • Оксана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желто-черный. Объем: 5

Що мені зробити, щоб нормально користуватися цим приладом? Один раз запускається, другий раз - не вмикається навіть при повному заряді. Після першого гарантійного обслуговування сказали, що більше не повториться. Повторилося при першому ж наповенні на 3/4 водою!!!

Адміністрація Rozetka, що робити? Я не хочу весь гарантійний термін чекати на ремонт, не маючи змоги користуватись, а потім просто отримаю неробочий пристій!

Достоинства:
    Не встигла відчути
    Недостатки:
    Весь час знаходиться у ремонті

Добрий день, Оксано.
      Дуже прикро, що подібне сталось.
      Пропонуємо зробити обмін, на новий, або повернення товару.
      Для цього потрібно зв'язатись з представником Продавця та погодити все необхідне для цього.
      Дякуємо

Добрий день.
      дякуємо

• Владимир М***

З своїм призначенням справляється

Достоинства:
    Ціна качество
    Недостатки:
    Не знайдено

Добрий день, Володимир.
      Красно дякуємо за відгук.

• Михаил У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желто-черный. Объем: 5

Ну таке...Не задоволений я ним цілком і повністю. Дорога яму на дошку оголошень, за що да дуть.
    1. штанга наче з дитячого світу, коротка і дуже делікатна, постіно западає язичок на авто полив тре тримати пальцем. ПОставив іншу хорошу, моторчик слабенький не дає її ради, він тільки шо і розрахований на таку простеньку і коротеньку.
    2. Кнопка вкл не зрозуміла, досить часто тре нажимати її по 2-3 рази щоб він запрацював.
    3. Тримає батарейка 4 заправки. Явно не 2 години, це максимум до 1 год.
    4. Діоди покажчик рівня заряду батареї, Для галочки.. 3 шт світить недовго, на 2 працює, на 1 вже не працює.
    5. Для низькорослих рослин у вас буде боліти спина бо коротка штанга і тре нагнутим бути постійно, або будуть по коліно мокрі ноги бо роспил іе буквою О(в боки)

Недостатки:
    Не рекомендую.

Добрий день, Михайло.
      Дякуємо за розгорнутий відгук.
      Це дуже корисна інформація, яку ми обов'язково врахуємо у майбутньому виробництві.

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желто-черный. Объем: 5

Сьогодні забрала, зарядила, двигун не запускається

Доброго дня, Тетяна.
      нам шкода, що таке трапилось. Прохання звернутись до СЦ, за контактами в Інструкції користувача. Фахівці зможуть оглянути та за потреби замінити на новий.

• Оксана А***

У мене те ж саме, вже 2 рази, навіть після звернення в СЦ

Добрий день, Оксано.
      Просимо звернутись до Продавця або сервісного центру.
      Виходячи зі звернення можливо буде проведена заміна товару (розуміємо та цінуємо Ваш час).
      Дякуємо