- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Фиолетовый
Сиджу на ньому за компом (працюю цілими днями). Ніколи б не подумала, що це найкраще, на чому можна сидіти, — але факт. Правильна постава хребта плюс можливість пострибати, погойдатись, покачатись в усіх напрямках, не відриваючи очей від екрана, роблять дива. З першого ж дня я забула, що таке ниття спини й задубіння всього тіла після багатьох годин за компом. Ти одночасно розслаблений і в легкому приємному тонусі.
І це при тому, що вага в мене чималенька.
М’ячик накачується дуже легко, спочатку багато разів то підкачувала, то спускала, добираючи оптимальну для себе пружність, то все робиться без проблем. (Щоб витягти заглушку, треба підчепити її трошки чимось на кшталт чистилки для овочів (чимось тонким, міцним і не гострим, щоб випадково не проштрикнути), а потім витягти пасатижами, обценьками чи чимось подібним, що знайдеться у господі. Вона потім без проблем стає назад і нормально тримає.)
До речі, в комплекті є ще одна заглушка, на випадок, якщо ви її пошкодите чи загубите.- Достоинства:
- Міцний, приємний на дотик, не пахне і не електризується.
- Недостатки:
- Перші два дня запах трошки був, але не агресивний і швидко повністю вивітрився.
- Ольга Т***
Якщо не секрет, підкажіть яку вагу він у вас витримує
- Ольга
Для Ольги Таран (чомусь нема кнопки, щоб відповісти вам особисто): 135 кг, 167 см зросту. Але треба мати на увазі, що за такої ваги він із часом розтягується, тому його треба буде підкачувати, а також регулярно перевертати на бочок, бо якщо тримати в одному положенні, він трохи сплющується і в розрізі виходить вже не коло, а еліпс. Тому можна подумати над тим, щоб взяти менший. Але то все добирається індивідуально. Я зараз купила ще один (ссылка), на 45-55 см (при першому надуванні 45, а потім розходиться), і за пару тижнів він розтягнувся до як раз адекватного на мій зріст розміру. Але я тримаю його сильно накачаним, а вам може сподобатися навпаки, коли він трохи сплющений, широкий і м’який. Тож я зрозуміла, що якщо хочеш на ньому працювати, а не робити гімнастику, треба експериментувати.
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Фиолетовый
Мʼяч прикольний, дитину заколисувати підходить, для зросту 170 см - зручно.
- Достоинства:
- Наявність насосу
- Катя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Розовый
Довго вагалася щодо розміру, а потім вирішила, що завеликим точно не буде. І не прогадала. Для тренувань вдома - те, що треба. Щільний, надутий рівномірно, комплекті насос
- Достоинства:
- Щільний, приємний на дотик, з насосом у комплекті
- Недостатки:
- Для мене їх немає
- Оля Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Фиолетовый
Це єдиний домашній тренажер у нас вдома і ми ним повністю задоволені! Можна прес покачати, розслабити спину після роботи, покачати сідниці та і просто підняти собі настрій пригаючи на ньому. Отримали повну комплектацію з насосом, тому як підспустить трохи, будемо підкачувати
- Достоинства:
- Універсальна річ для всієї сім’ї, насос у комплекті
- Юлія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 65. Цвет: Синий
Рекомендую тим,хто хоче розвантажити спину,зробити деякі вправи для свого здоров'я.Пізніше стане в нагоді для заколисування малюка:)Розмір і якість відповідає опису..Накачували відповідно до інструкції.Після доставки мабуть день полежав,щоб набрав кімнатної температури,потім накачали не повністю +-70%,а на наступний день докачали по максимуму.Користуюся вже пару тижнів,все добре.
Доброго дня, Юлія.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Черный
Придбав чорний фітнес м’яч. М’яч міцний, не слизький, витримує активні стрибки та ігри. Дуже тішить, що можна використовувати як для розвитку, так і для розваг, але я брав для жінки з метою…швидшого і легшого закачування дитини на сон. Неабияке полегшення для жінки,
Рекомендуємо — корисна і універсальна річ у домі з дітьми!- Достоинства:
- Не слизький. Витримує вагу з легкістю.
- Недостатки:
- Запах в перший день. Надалі запах пропав.
Доброго дня, Володимире! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 65. Цвет: Светло-розовый
Сьогодні отримала поки задоволенна гарний колір,на вигляд міцний, час покаже ;)
- Достоинства:
- Красивий колір, на вигляд міцний
- Недостатки:
- Поки нема
Доброго дня, Ольго! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 65. Цвет: Серебристый
Дуже задоволена
Добрий день, Ірино! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо продуктивних тренувань.
- Єлизавета К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 65. Цвет: Светло-розовый
Отличный мяч, взяла для тренировок, цвет как на картинке
- Достоинства:
- Цвет как на картинке, отлично пружинит
- Недостатки:
Добрий день, Єлизавето! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.
- Іван Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 85. Цвет: Синий
Мій м'яч для фітнесу став незамінною частиною мого щоденного тренування. Він допомагає підтримувати стабільність та координацію, а також зміцнює мої м'язи, особливо колінні. Це просто неймовірний інвестиційний варіант для будь-кого, хто хоче підняти свої тренувальні сесії на новий рівень! Він повністю відповідає опису, за свої гроші - чудовий варіант! посилка прийшла швидко, висловлюю вдячність продавцю та рекомендую до користування
- Достоинства:
- Відсутній запах матеріалу, круто , що насос іде у комплекті, витримує будь які експерименти)))
- Недостатки:
Доброго дня, Іване! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд Cornix. Щиро раді, що Ви оцінили переваги фітбола нашого бренду та задоволені від покупки. Бажаємо продуктивних тренувань.
- Микита Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 85. Цвет: Розовый
Гарний та якісний м'яч. Цупкий і зручно на ньому робити вправи. Не здувається, міцний.
- Достоинства:
- Цупкий, якісний
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 65. Цвет: Черный
Прекрасний! Брала собі, користується вся родина. Не має запаху, не спускає.
- Юрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 65. Цвет: Синий
За такі гроші все чудово)
Насос нормально качає, м'яч не має різкого запаху резини, покупкою задоволений- Достоинства:
- Ціна, якість, нормальний насос у комплекті
- Марта Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Красный
Класна річ для розвитку рівноваги та вестибулярного апарату. Використовую як альтернативу груповим тренуванням у залі. До м’яча питань немає. Зроблений на совість, розмір для дорослого ідеальний, матеріал цупкий, без стороннього запаху
- Достоинства:
- Написала вище
- Оля С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Синий
Чудовий м’яч. Надутий рівномірно, без якихось гуль. Не смердить, не підлозі не ковзає, на дотик приємний.
- Достоинства:
- Чудовий м’яч з насосом у комплекті
- РусланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Розовый
М’яч гарний, колір топ! В житті товар відповідає заявленим характеристикам. Насосом можна дуже швидко накачати м’яч до потрібно розміру. За місяць тренувань ніяких недоліків не помітила. Крім того, що трохи спускає. Але це і недоліком назвати не можна
- Достоинства:
- Колір, якість, насос
- Недостатки:
- Якщо шукати до чого придратися, то трохи спускає
- Валерія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Красный
Чудовий м’яч для домашніх тренувань та розтяжки після них! Якісний, без запаху гуми. У комплекті є насос. Хоча накачувати цей м’яч можна і будь-яким іншим
- Достоинства:
- Якісний, без запаху гуми, ефективний
- Саша К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Розовый
Щільний, якісний та приємний на дотик м’яч. Пилом ще не припав, бо поки мотивації в мене вистачає на заняття. Колір гарний! М’яч за два тижні ще не підспускав, але у комплекті є нанос, тому підкачати його - не проблема.
- Достоинства:
- Щільний, якісний, приємний на дотик, з насосом у комплекті
- Недостатки:
- Для мене їх немає
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Розовый
М’яч шикарний, зайшов всій сім’ї. Для тренувань, розслаблення чи просто гарною настрою. Рекомендую!
- Достоинства:
- Гума товста, без запаху, з насосом
- Наташа Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Фиолетовый
Фітбол витримав знайомство з котом, це вже плюс)
Колір гарний, розмір відповідає заявленому, запаху гуми немає, у комплекті насос. Все чудово! Рекомендую!- Достоинства:
- Насос, пережив зустріч з котячими лапками
- Недостатки:
- Як і будь-який м’яч з часом трохи підспускає
- Олена В***Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Розовый
Прийшла весна, а разом з нею і домашні тренування. Бо прес сам себе не зробить. Використовую для розтяжки та різних вправ. Якістю задоволена. Колір гарний, запаху гуми не було, розмір ідеальний
- Достоинства:
- Якість, ціна, розмір
- Олена К***Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Розовый
Класна річ для пропрацювання всіх м’язів. Особливо для спини у період вагітності. М’яч прийшов без дефектів, з насосом у комплекті. Шума щільна та без запаху. Купувала по акції з класною знижкою
- Достоинства:
- Ефективна та якісна річ
- Недостатки:
- Ніяких
- Pavlo S***Продавец: Rozetka. Размер: 65. Цвет: Черный
Купляв на подарунок, хороша коробка. Підійшов ідеально розмір і текстура.
- Достоинства:
- Приємний на дотик, міцний, не скользить
- АлісаПродавец: Rozetka. Размер: 65. Цвет: Розовый
Дуже класний фітбол! Матеріал надзвичайно приємний на дотик, раніше в мене був глянцевий, він не до порівняння з цим. Використовуємо з донечкою по повній! Я дуже задоволена, дякую!!)))))
- Достоинства:
- презентабельна коробка, якісний матеріал
- Недостатки:
- немає)
- АнатолійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 55. Цвет: Фиолетовый
Придбали за акцією, надійшов у пункт видачі швидко.
Надувати комплектним насосом важкувато.
Відповідає заявленим розмірам.- Достоинства:
- Не чути запаху
- Недостатки:
- не виялвено
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 85. Цвет: Фиолетовый
Получила заказ очень быстро и сразу же испробовала мяч в деле. Моя забитая спина счастлива, почему я раньше не купила фитбол?(( беременные девочки, это реально спасение для спины , отличная разгрузка! И в будущем пригодится для укачивания малыша.
- Достоинства:
- Прочность , идеальный размер , не скользкий
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 65. Цвет: Красный
все гуд
- Маргарита С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 65. Цвет: Черный
Все чудово
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Синий
Якісна річ для розслаблення ввечері після роботи. Мої 120 кг витримує нормально, зустріч з котом також пережив. Рекомендую
- Достоинства:
- Витримує велику вагу, не рветься, якісно зроблений
- Недостатки:
- Жодних
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Черный
Все добре,резиною не смердить,насос накачав все. Брала для вправ під час вагітності ,мені трохи великий. Для чоловіка ок.
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 65. Цвет: Фиолетовый
Отличный мяч. Нет постороннего запаха, не сдувается.
- Достоинства:
- Отсутствие постороннего запаха, не сдувается
Доброго дня.
Приємного вам користування!
- Вікторія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Фиолетовый
Гарної якості, міцний.
- Достоинства:
- Міцний
Доброго дня, Вікторія.
Приємного вам користування!
- Микола С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 85. Цвет: Серебристый
М'яч гарної якості, не здуває. Резиною не пахне, якісний товар.
Доставку зробили дуже швидко. Якісна запаковано. Дякую!!!- Достоинства:
- Якісний товар
Доброго дня, Микола.
- Надія Б***Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Черный
Купувала собі фітбол для тренувань вдома — дуже задоволена вибором. М’яч міцний і не ковзає під час рухів.
Використовую для розминки, базових вправ на баланс та колихання дитини.
Рекомендую тим, хто хоче комфортно тренуватись вдома або просто зручно заколихувати дитину і не боятись що трісне).- Достоинства:
- Насос у комплекті , не ковзає
Доброго дня, Надія.
- Жанна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 75. Цвет: Красный
Чудовий м'яч все сподобалось
- Достоинства:
- Витримує вагу 110 кг
- Недостатки:
- Поки не знайшла
Доброго дня, Жанно.
- Віра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 85. Цвет: Красный
Дуже якісний фітбол, приємний на дотик, поверхня схожа на велюр. Не шкодую що придбала.
Доброго дня, Віро.