Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Набор трубчатых эспандеров Cornix 5 шт 4.5-13.6 кг Фиолетовых/Розовых (XR-0258)

Оценка пользователей 4.83/5
  • Федір
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 4.5-13.6. Цвет: Черный + Серый

Хороший набір для тренувань

Достоинства:
    Хороша гума, багата комплектація
    Недостатки:
    Сумка швидко порвалась

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Ігор З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 4.5-13.6. Цвет: Разноцветный

Якісний товар, в якісній упаковці з хорошою інструкцією.

Добрий день, Ігорю! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 4.5-13.6. Цвет: Фиолетовый + Розовый

Имелся отрицательный опыт покупки эспандеров подобного плана другого производителя, поэтому побаивалась, делая заказ. Но, все отлично! Эспандерами очень довольна. Рекомендую.

Достоинства:
    Отличное качество для домашних тренировок. Рекомендую.
    Недостатки:
    Не вижу.

Доброго дня, Тетяно! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Ярослав Г***

На третій день користування розірвалася сама важка , якщо що користувався належним чином в цілях реабілітації після травми , та фізично не міг сильно тягнути , матеріал гума , точно не латекс

Недостатки:
    Погана гума

Доброго дня, Ярославе.
      Дуже прикро, що у вас сталась така ситуація. Нам складно якось вам відповісти, адже ми не маємо повної інформації по вашому випадку. Залиште, будь ласка, свої контакти через службу підтримки Розетка, і наш фахівець з вами зв'яжеться.
      Дякуємо за розуміння.

• Антон

Хороший товар. Еспандеры отличного качества, пользуюсь год ничего не порвалось, только подтерлось крепление в дверь.

Достоинства:
    Отличное качество
    Недостатки:

Доброго дня, Антоне! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Олег Ш***

якісний еспандер, підходить переважно для біцепсів, на грудні краще брати стрічковий

Достоинства:
    легкий та компактний

Доброго дня, Олеже! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування

• Геннадий Ф***

Все ок!

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Oleg

"Вес" резинки можно смело делить на 2. Очень слабые, скорее подойдут девушке или для реабилитации или для подростка. Ручки не подходят для мужской руки. Ширина ручки 12 см, но за счет v образного крепления, ранит костяшки при активных занятиях.
    Материал хороший, сделаны качественно. Месяц активности прошло без проблем. Учитывайте особенности при покупке

Достоинства:
    Выполняют свои функции
    Недостатки:
    Вес в натяжении не соответствует заявленному

Доброго дня, Олеже.
      Дякуємо за вашу особисту думку, ми дуже цінуємо зворотний зв'язок від наших клієнтів. Щодо навантаження, воно відповідає тому значенню, яке вказане в характеристиках. Слід розуміти, що динамічне навантаження та вага - це є різні речі, хоч і те і те вимірюється в кілограмах. Еспандери дуже універсальні та підходять для різних рівнів підготовки. Ніхто не забороняє більш просунутому користувачеві приєднати кілька еспандерів одночасно до рукоятки і таким чином отримати солідне навантаження.

Щодо ручок, ми розуміємо, що вони можуть не підходити ідеально для кожного, хоч вони надзвичайно прості та універсальні. Їх ширина й форма є оптимальними для більшості користувачів. В тому числі ремінець по боках м'який, тож будь-який дискомфорт від нього, це швидше дуже індивідуальний випадок.

Ми щиро сподіваємося, що ви все ж знайдете нашу продукцію корисною. Дякуємо за вашу увагу і за те, що поділилися вашими враженнями!

• Руслан

Рекомендую!!!)

Доброго дня, Руслане! Дякуємо за ваш відгук та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо продуктивних тренувань

• Ярослав М***

Товар відповідає дійсності. Все як заявлено - так і є.
    Матеріал якісний.
    Доставка була в строки.
    Все гуд

Достоинства:
    Опис відповідає дійсності
    Недостатки:
    Не виявив

Доброго дня, Ярославе! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд CorniX. Бажаємо продуктивних тренувань!

• Григорій

Приїхав швидко, коробка була трохи пошкоджена, а сам товар вцілів.
    Товар наше якісний, але час все покаже.

• Пунтус А***

Якісно