Отзывы покупателей о Эспандер кистевой Cornix 5-60 кг с регулируемой нагрузкой и счетчиком Black/Grey (XR-0264)

Оценка пользователей 4.8/5
  • Дмитрий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Зеленый + Черный

Все чудово

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Серый + Черный

Другий еспандер даного виробника і знову лопнула пружина. Цей правда прожив 4 місяці, попередній 10 днів. Добре що,шматок пружини не відлетів в око. Гарантія 14 днів тому здати на сервісне обслуговування неможливо, виробник добре перестрахувався з терміном гарантії.

Достоинства:
    Прожив 4 місяці
    Недостатки:
    В комплекті треба захисні окуляри, на випадок якщо лопне пружина.

Доброго дня, Дмитре.
      Прикро, що у вас таке трапилось.
      Хочемо вас завірити, що всі запити від клієнтів ми ретельно вивчаємо та перевіряємо. Якщо у вас справді був наш еспандер, то ви маєте добре знати, як ми реагуємо на гарантійні звернення.
      Що стосується терміну гарантії, не слід шукати жодних заговорів, це не смартфон чи ноутбук. Еспандер не є технічно складним пристроєм, тому на виріб розповсюджується загальна гарантія, яка захищає від заводського браку. Щодо ресурсу пружини, то все залежить від інтенсивності експлуатації.
      Пружина виконана з гартованої сталі та при навантаженні постійно розтягується, тож варто враховувати, що будь який метал має свій ресурс. Не буває ідеальних еспандерів, які працюють вічно. У своїх моделях ми прибрали всі відомі слабкі місця, а у разі гарантійних звернень завжди адекватно та швидко реагуємо. Спробуйте знайти іншого виробника представленого в Україні з подібним сервісом та експертизою в цій категорії.
      Щоб це не звучало як пусті слова, залиште свої контакти через наш чат підтримки:
      ссылка
      Це дасть змогу нашому фахівцеві зв'язатися з вами, розібратися у ситуації, надати свої рекомендації безпосередньо під ваш формат та запропонувати лояльне рішення.
      З нетерпінням очікуємо на контакт.

• Дмитро Т***

Шановний виробник Cornix, дякую що пояснили різницю між еспандером та смартфоном чи ноутбуком, чесно кажучи, завжди їх плутав тому одного разу навіть додзвонився до дружини з еспандера. Я прекрасно розумію про ресурс металу і на перший еспандер, який "вистрілив" через 10 днів, не тримаю зла, на жаль він виявився не ідеальним, як ви висловились, і мав такий ресурс. Мабуть в понятті ресурс я по простоті душевній заклав поняття втрати еластичності металу пружини, але на жаль не врахував підводних каменів. Металева куля у вигляді шматка пружини, що летить до вашого обличчя може змінити ваші плани на найближчі кілька місяців, а ваші мрії можливо до кінця життя. Я не постраждав при використанні з першим еспанлером, мабуть просто щасливчик. Не постраждав і з другим, бо вже був навчений досвідом, тому користуючись тримав так, щоб у випадку "пострілу", траєкторія не пересіклась з моїм обличчям. Чого і рекомендую іншим, хто придбав дану модель. Ви написали, що прибрали слабкі місця в своїх еспандерах, вибачте що підкинув вам роботи.

Вітаємо, Дмитре.
      Слабкі місця - це малось на увазі дрібні елементи, які мало хто помічає. Наприклад, кільце регулятора на нашій моделі металеве, а не пластикове, як у більшості виробників; подвійна оцинковка металевих елементів; відповідність заявленому опору; підсилена рукоять та багато іншого.
      Що стосується пружини, то фізику ще ніхто не переборов, метал при постійному механічному впливі втомлюється, тому і є обмеження по ресурсу. Для середньостатистичного користувача цього ресурсу за очі.
      Ми керуємось реальною статистикою на основі десятків тисяч одиниць продукції.

Свою думку та експертизу не маємо наміру нав'язувати. Щиро шкода, що ваш досвід був саме таким.

• Артем А***

супер, пластик стираеться в некоторых местах, но ниче страшного

Достоинства:
    счетчик работает, пружина не ломаеться
    Недостатки:
    пластик стираеться

Доброго дня, Артеме.

• Сергій С***

Дуже подобається))

Доброго дня, Сергію.

• Яцкевич В***

Рік майже відслужив. Рекомендую

Доброго дня, Вікторе.

• Максим

Загалом досить хороший і якісний товар, з можливістю змінення ваги, що дуже зручно. сподіваюсь прослужить довго.

Достоинства:
    налаштовується вага, є лічильник
    Недостатки:
    на місцях згину стирається пластик

Доброго дня, Максиме.

• Андрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный + Серый

Дуже крутий експандер

Достоинства:
    Швидка доставка,гарна пружина
    Недостатки:
    Після години використання зламався лічильник
  • Сергій Ю***

Якість на досить високому рівні. Користуюсь вже 6 місяців все чудово

Доброго дня, Сергію.

• Владислав

Придбав пів року тому, тренуюсь щоранку в автомобілі в пробці, коли їду на роботу. Крута річ.

Достоинства:
    Пів року користуюсь а він як новий
    Недостатки:
    Відсутні

Доброго дня, Владиславе.

• галянтий в***

Швидко . Рекомендую

Достоинства:
    Швидко прийшов
    Недостатки:
    Поки без

Доброго дня, В'ячеславе.

• Павел О***

Гарна річ для аматорів. При рукостисканні колеги висловлюють додаткову повагу

Достоинства:
    Зручний в користуванні
    Недостатки:
    Трішки сиплеться пластик на шарнірі при інтенсивному використанні

Доброго дня, Павле.
      Дякуємо вам, що обрали продукцію бренду Cornix.
      Розуміємо за що ви говорите, це нормально, бо йде процес "втирання" частин. На надійність виробу це ніяк не впливає.

• Сергій С***

Удобная, практичная и качественная вещь! Рекомендую к покупке

Достоинства:
    Качество

Доброго дня, Сергію! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Алексей З***

При 60 кг лопнула пружина

Доброго дня, Олексію.
      Дякуємо за ваше звернення.
      Дуже шкода, що у вас трапилась така ситуація.
      Напишіть нам, будь ласка, в чат підтримки свої контакти:
      ссылка
      Це дасть змогу нашому фахівцеві зв'язатися з вами та розібратися у ситуації.
      Дякуємо

Вітаємо, Олексію.
      На жаль, так і не отримали від вас зворотного зв'язку. Окремо робили запит у коллцентр аби з вами сконтактували, проте також не успішний.
      Якщо ваше питання актуальне, просимо вийти на зв'язок через наш чат підтримки за посиланням у першому пості і ми спробуємо розібратися у вашій ситуації.
      Дякуємо.

• Роман П***

Дуже хороший еспандер, мені сподобався все ідеально

Достоинства:
    Комфортного розміру, можна взяти в кишеню або в рюкзак/сумку
    Недостатки:

Доброго дня, Романе! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Дмитрий С***
  • Степан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Оранжевый + Черный

Хороший експандер , дуже цікаво з лічильником працювати. Хочеться зразу робити 100 разів . Гарно регулюєтьс

Достоинства:
    Зручний , гарний мотиваційний
    Недостатки:
    При навантаженні 60 кг трішки стешується пластик . Можливо з часом пройде. Відпадає оболонка для регулювання , не критично , бо виконує суто естетичну функцію

Доброго дня, Степане! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Черный + Голубой

Пружина отлетела чуть в глаз не отлетела , повезло уклонился

Достоинства:
    Хороший Еспандер
    Недостатки:
    Качество

Доброго дня, Максиме.
      Нам дуже прикро, що у вас виникли труднощі з нашим продуктом. На виріб діє гарантія, для отримання детальної інформації по вашому замовленні, зверніться, будь ласка до нас за посиланням:
      ссылка
      Це дасть змогу нашому фахівцеві оперативно з вами зв'язатись та все прояснити.
      З нетерпінням чекаємо на контакт із вами!

• Олександр Л***
  • Максим З***

Классный за свою цену,эффективный и удобный.

Достоинства:
    Цена/качество
    Недостатки:

Добрий день, Максиме! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Роман С***

В цілому, задоволені, відповідає потребам. Зручний ергономічний дизайн, добре лежить в долоні середнього розміру. Трішки "смущає" якість лічильника, але навіть якщо він і полетить, нічого страшного )) Хоча дійсно зручно, що можна самостійно не рахувати кількість стискань, а орієнтуватися по лічильнику. Тому хай працює ))

Достоинства:
    Широкий діапазон регулювання зусилля, наявність лічильника, ергономічний дизайн
    Недостатки:
    Лічильник здається ненадійним... (ти не менш, вже місяць працює))

Добрий день, Романе! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд CorniX. Бажаємо продуктивних тренувань.

• Матвєй Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Синий + Черный

Все добре

• Роман С***

Все добре!

Доброго дня, Романе! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Родион К***

Годный, удобный, эффективный, рекомендую!

Достоинства:
    Цена/качество
    Недостатки:

Добрий день, Радіоне! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо продуктивних тренувань.

• Олександр С***

неякісне кріплення, паршива фарба для розмітки.
    Але свою роботу викнує гарно, розмітка не відповідає силі натягу по вазі. Тож не надто розраховуйте на заявлену.

Достоинства:
    досить зручний
    Недостатки:
    розітка по вазі стерлася через 4 дні, відпав ковпачок на ручці регулювання ваги

Доброго дня, Олександре.
      Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
      Шкала розмітки умовна, звісно, що з точністю до 1 кг не вдасться відрегулювати навантаження. Однак по ній чітко видно де середина шкали, чверть і т.д., тому доволі легко виставляється навантаження 30-45 кг та подібні значення за аналогією.

Щодо регулятора навантаження складно якось коментувати написане, бо не було в нас таких ситуацій, потрібно дивитись. Можете залишити свої контакти через наш телеграм-чат підтримки:
      ссылка
      Щоб з вами міг сконтактувати наш фахівець та прояснити ситуацію.
      Дякуємо.

• Надія К***

Хороший еспандер, не уявляла наскільки в мене слабкі руки)))

Достоинства:
    Ціна, дизайн
    Недостатки:
    Не знайшла

Доброго дня, Надія! Дякуємо за ваш відгук та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Дима Р***

Чудова річ, все працює ідеально всім рекомендую

Достоинства:
    Чудово підходить для прокачки передпліч та покращити свій хват
    Недостатки:
    Кнопка що б скидати цифри на лічильнику трішки шатається та не дуже зручна для викорестання, а так все добре

Доброго дня, Дмитре! Дякуємо за ваш відгук та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Богдан Б***

Все прекрасно, все як я і хотів

Достоинства:
    Все відповідає дійсності
    Недостатки:

Доброго дня, Богдане! Дякуємо за ваш відгук та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Данил Ч***

Незнаю

• Микола К***

Все працює добре все класно

Достоинства:
    Швидка доставка,класний товар
    Недостатки:

Добрий день, Миколо! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Алексей О***

Все сподобалось

Достоинства:
    Можливість налаштування навантаження під потреби
    Недостатки:
    Не помітив

Доброго дня, Олексію! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Володимир Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 5-60. Цвет: Мятный + Серый

Хороший експандер

Достоинства:
    Гарний експандер, чітко працює
    Недостатки:
    Скидання лічильника не зручне, але, з іншої сторони, воно і не потрібне, я все одно сам рахую)

Доброго дня, Володимире! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Денис Г***

за свої гроші хороший

Достоинства:
    регулюється сила хвата, і є лічильник
    Недостатки:
    нема

Доброго дня, Денисе! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Денис Х***

Чудова штука, без недоліків.

Достоинства:
    Сам товар

• Иван

Недостатков нет

• Валентина А***

Непоганий пристрій

Достоинства:
    Недостатки:
    Відлетіло захисне скло від лічильника рухів

Добрий день, Валентино! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.

• Валентина А***

Непоганий пристрій. Дитина дуже зацікавилася , і вже 2 тижні не випускає з рук

Достоинства:
    Якість прийнятна
    Недостатки:
    На лічильнику натискань, плівка відскочив вже клеїла

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!