Отзывы покупателей о Виски блендовый Crazy Charley белый 0.5 л 40% (8006063901980)
- Игорь Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
без колы со льдом пить это невозможно. после 100 грамм на утро немного болела голова.
- Достоинства:
- никаких
- Недостатки:
- самогон
- Лідія М***Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Дуже спиртовий,агресивний.
Добрий день!
Дякуємо за Ваш відгук.
Нам прикро, що віскі Crazy Charley не виправдав Ваших очікувань. Уся наша продукція проходить багаторівневий контроль якості, а Вашу думку ми обов'язково врахуємо та передамо відповідальним фахівцям.
Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими.
- Максим П***Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Адске шмурділово
- Достоинства:
- Недостатки:
- Запах, вкус
- Дорохова Е***Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Дуже приємний, м'який смак за таку ціну. Набагато смачніше ніж більш коштовні його варіації (віскі).
- Достоинства:
- Ціна - якість. Гарний, м'який смак
- natavokПродавец: Rozetka. Объем: 0.5
Хороший виски . Без переплат.никаких синдромов похмелья, голова чистая и светлая .
- Достоинства:
- Хороший виски. Заходит хорошо, спокойно,приятно . Никаких похмельных синдромов нет - голова чистая и светлая . Мне нравится , не нужно переплачивать за "крутые" бренды .
- Фелікс Г***Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Мені зайшло на ура . Нормально заходить і нормально б'є по голові .Мене друзі пригостили замовивши через Розетку ,на ціну не звертав уваги , але коли побачив ціну дуже здивувався і думав що він дещо дорожче. Я не проф що до віскаря , звичайно знайдуться люди якім він не сподобається ,але сказати що це бухло погане язик не повертається.
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
- Трохи болить голова на ранок якщо в вечері випити пів пляшки