- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цей PETG від Creality — просто ідеальний. Це мій перший філамент PETG, і навіть без досвіду він показав відмінний результат. Друкував при температурі сопла 215 °C та столу 70 °C — все пішло стабільно з першого разу, без проблем з адгезією чи екструзією.
Шари лягають рівно, поверхня виходить акуратною, без розшарування та «соплів». Матеріал дуже передбачуваний у друці, легко налаштовується і не вимагає довгих експериментів з параметрами. Навіть при стандартних налаштуваннях результат виглядає якісно.
Нитка рівна, добре намотана, без ривків подачі. Під час друку немає різкого запаху, усадка мінімальна, геометрія деталей зберігається відмінно.- Достоинства:
- – Відмінно друкується при 215 °C
– Ідеально підходить для початківців
– Стабільна екструзія
– Хороша адгезія шарів
– Якісна намотка - Недостатки:
- Не виявив
- Ігор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Беру філамент вдруге, чудово друкується, гарна якість. Рекомендую
- Денис Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре
- Олексій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре друкувався
- Игорь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мой опыт: по сравнению с pla оказался более хрупким. Мелкие элементы при нагружении ломались. При верной ориентации очень гладкие поверхности. Может не разобрался с температурой, думаю можно поднять по сравнению с стандартными настройками. Прилипание к столу отличное.
- Достоинства:
- Цена. Гладкий. Прилипание.
- Недостатки:
- Хрупкость.
- Віталій
в даному випадку крихкість це результат надмірного обдуву, який для PETG повинен бути мінімальним. Особисто я цим пластиком друкував, проблем з крихкістю не мав