- Игорь В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шикарный гель два в одном.Давно пользуюсь.Всё устраивает.
- Достоинства:
- Приятный к телу,на долго хватает.
- Недостатки:
- Не всегда есть .
Доброго дня, дякуємо за відгук!
- Вікторія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный!!!
- Артем Х***Продавец: Rozetka
Хороший гель, хороша якість по такій же ціні. Велика банка, якої вистачає надовго і взагалі вигідно брати, бо це і шампунь і гель в одному, не потрібно заморочуватись. Гель добре вимиває як тіло, так і волосся, яке залишається чистим та свіжим ще довго, має приємний аромат, добре піниться та економно використовується.
- Достоинства:
- Універсальність гелю, велика банка
- Василь Т***Продавец: Rozetka
Запах и текстура приятные.
- Достоинства:
- придает чувство свежести
- В'ячеслав Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Враження від гелю, на жаль, не зовсім приємні.
Основний недолік, як на мене, те, що він пахне реально ліками для "сердечників". Відчувається, що запах якийсь синтетичний, хоча в складі є натуральний порошок соку алое.
Користуюсь гелем після бриття теж з алое, що має значно приємніший запах.
Другий момент - щоб його змити потрібно більше води ніж для мого попереднього гелю з, приблизно, такої ж цінової категорії. Використовував їх одночасно і це дійсно так.
Гель на любителя. Другий раз купувати точно не буду.- Достоинства:
- Звичайний гель.
- Недостатки:
- Дивний запах.
Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук! Розуміємо, що у кожного свої вподобання щодо аромату та текстури засобів для догляду. Ми з радістю допоможемо підібрати інший варіант, враховуючи ваші вподобання.
- Дмитро
Звісно, все в житті відносно і не все підходить всім, проте зауважу, що пахне він травами і мхами, класичний фужерно-ароматичний запах типової туалетної води з ери 80х, нагадує Drakkar Noir. Старомодний одеколон, це так, але ж не прям карволол?
Доброго дня. Дмитро, дякуємо за відгук)
- Евгений Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличное качество. Покупкой доволен.