Отзывы покупателей о Алкогольный напиток на основе рома Cucaracha Spiced Gold 1 л 35% (4742883014649)

• Дмитро В***

Навіть бульбашковою плівкою не обгорнули. Зіпсували п'ятницю.

Достоинства:
    Недостатки:
    Пакування

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Сергей Р***
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Производство укро-эстония: если в коктейль - еще можно, иначе тошнотная спирто-смесь.

Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що Cucaracha Spiced Gold не виправдав ваших сподівань!
      Вибір алкоголю завжди індивідуальний, тому можна зустріти так багато суперечливих відгуків про один продукт. Ми допускаємо, що в силу індивідуальних особливостей, цей продукт може подобатись не всім. Бажаємо вам надалі тільки приємних вражень від покупок!

• Ростислав В***

На запах шикарный, и на вкус хорош, его можно даже особо не запивать

Достоинства:
    Цена
  • Ростислав В***

На подарок покупал, надеюсь норм

• Ігор Р***

Смачний щось на шквалт Моргана, п'ять з п'яти

Дякуємо за відгук! Раді, що вам сподобалось.

• Володимир В***

Смачно, недорого. П'ять з п'яти.

• Александр Т***
    • Общее впечатление

Норм.Якщо шукаєте добрий напій не за всі гроші світу

Достоинства:
    Велика пляшка, всім вистачає

Дякуємо за відгук!

• Олександр
    Продавец: Rozetka

Якщо по акції,то цих грошей він вартує 100%.На смак не гірше Окхарта чи Моргана,в принципі те саме.Якщо колотити в коктейлі,то взагалі бомба

Достоинства:
    Якщо акція,то ціна ,смак більш менш
    Недостатки:
    За ці гроші немає
  • Галина К***
    Продавец: Rozetka

За співвідношенням ціна/якісь - дуже непоганий варіант. Випили на дачі з друзями на ура.

Достоинства:
    ціна/якісь
    Недостатки:
    нема

Дякуємо за відгук. Раді, що вам сподобалось!

Продавец: Rozetka

130грамм спиртного і 300грамм пепсі, 1/3 соку лайму, то стандарт що роблю з КМ чи Бакарлі чи Ханкі баністер чи з іншим… так зробив і в цьому випадку, (придбав сьогодні у точці видачі розетка) не можу сказати що не можливо пити, але навіщо коли є вище зазначені напої в цьому ціновому сегменті. Дуже багато ванілі, прям дуже, якщо пити відразу, спиртяка жорстка, якщо почекати 8-10 хв то не відчувається взагалі спирт. Але, (можливо хто любить, тому зайде) ваніль, в 5 раз більше чи мій максимум, воно і пахне тільки ваніллю і на смак суцільна ваніль, допити його в таких коктейлях не можливо, буду додавати як концентрат ванілі по 20-30 грамм. Спробую ще інші варіанти, а цей точно купував в останній раз.

Вітаємо! Нам шкода, що Cucaracha Spiced Gold не виправдав ваших сподівань. Він справді є не класичним ромом, а spiced-версією, створеною насамперед для коктейльної культури. Його особливість – насичені пряні та ванільні ноти, що дозволяють зробити мікс більш виразним для поціновувачів дповідних смаків. Ми допускаємо, що в силу індивідуальних особливостей цей продукт може подобатись не всім.
      Проте рекомендуємо вам скуштувати більш класичні позиції лінійки бренду — Blanco та Black. Ми цінуємо вашу щирість, дякуємо за відгук та бажаємо надалі лише приємних вражень від покупок!

• Вячеслав Д***
    Продавец: Rozetka
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Не рекомендую, це хімія.
    Ну сама розетка, як завжди працюэє добре, доставка всчасно, черги при оформлені нема.

Достоинства:
    Добрий запах, просто супер.
    Недостатки:
    Ну чиста хімія на смак.

Вітаємо! Ми шкодуємо, що Cucaracha Spiced Gold. Вибір алкоголю завжди індивідуальний. Саме тому, можна зустріти так багато суперечливих відгуків про один продукт. Ми допускаємо, що в силу індивідуальних особливостей і переваг, цей напій може підходити не всім.
      Бажаємо вам надалі тільки приємних вражень від покупок!

• Сергей О***

Норм!

Достоинства:
    Звичайний, нормальний ром
  • Андрій
    Продавец: Rozetka

Эта жижа к Рому не имеет никакого отношения. Это сироп со спиртом и ароматизатором, по цене рома, раскрученый в тиктоке.
    Для просто нажраться то что надо, для классического коктейля не подходит, получится просто ванильная вода, ваниль в этой жиже настолько концентрирована что перебьет вкусы абсолютно всех ингридиентов. Ромом не пахнет даже в чистом виде.

Недостатки:
    Замечательный стартап. Но только для владельца.

Дякуємо за відгук! Ми шкодуємо, що Cucaracha Rum Spiced Gold не виправдав ваших сподівань!
      Вибір алкоголю завжди індивідуальний. Саме тому, можна зустріти так багато суперечливих відгуків про один продукт. Рекомендуємо скуштувати напої у лінійці бренду Cucaracha. Бажаємо надалі лише приємних вражень від покупок!

• Виталий

А зачем вы из ароматизированного ромового напитка делали коктейли,если для коктейлей обычно идет белый ром без особых посторонних вкусов, типо ванили,табака и тд, на то он с ароматом для питкости в чистом виде,нет?

• Александр

Віталій, Ви самі зрозуміли що сказали? Чи чисто коктельна річ, яка взагалі для цього не призначена.

• Юрий О***
    Продавец: Rozetka

Приємно пити, за адекватні гроші. Схожий трохи на Моргана, але як на мене м'якше. Тим хто любить Морган спайсед, Кукарача точно зайде.

Дякуємо за відгук!

• Александр

КМ то в зрівнянні то ідеал, це хімічне не зрозуміло що.