- Дмитриенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це не то, що шмурдяк, я прям шмурдячєлло
Вітаємо! Нам шкода, що Cucaracha Spicy Orange не виправдав ваших сподівань! Саме цей напій доволі популярний серед поціновувачів насичених та яскравих смаків з вітінками цитрусу та прянощів. Проте, вибір алкоголю завжди індивідуальний, тому ми припускаємо, що цей продукт може подобатись не всім.
Рекомендуємо вам скуштувати також більш класичні та збалансовані позиції бренду Cucaracha — Blanco та Black. Дякуємо за ваш відгук та бажаємо надалі тільки приємних вражень від покупок!
- В'ячеслав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив на пробу 2 види напоїв цієї фірми, шо можу сказати, цей вилив... Суцільні ароматизаторы, спробував бадяжити з колой, але навіть кола не допомогла. Це якась смердюча настоянка, а не ромовий напій... Повівся на відгуки, хто всі ці люди які писали схвальні відгуки...
- Достоинства:
- Жодноги
- Недостатки:
- Все.
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер!
- Достоинства:
- гарна якість, приємні емоції
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Напій смачний. Сильно відчувається апельсинка.
- Недостатки:
Дякуємо за відгук. Раді, що вам сподобалось!
- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
балдьожний ром
- Анна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ароматний, адекватна ціна, гарний дизайн, швидка доставка
- Евгений Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обожнюю цитрусові смаки,дуже сподобалось
- Достоинства:
- Смак - космос
- Андрій
Жаль только что в этой жиже кроме ванили других вкусов нет. В том числе цитрусовых.
- Ватаг Е***Продавец: Rozetka
Брав такий в супермаркеті - просто жах. Шмурдяк ще той. Краще вже взяти Морган
- Недостатки:
- Самогон на цедрі апельсину.
Дякуємо за відгук! Ми шкодуємо, що Cucaracha Spicy Orange Rum не виправдав ваших сподівань!
Вибір алкоголю завжди індивідуальний. Саме тому, можна зустріти так багато суперечливих відгуків про один продукт. Рекомендуємо скуштувати інші напої у лінійці бренду Cucaracha. Бажаємо надалі лише приємних вражень від покупок!