Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Виски Cutty Sark 0.7 л 40% + 2 бокала (4820196540083)

Оценка пользователей 4.33/5
  • Николай П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Хотелось взять в гости к товарищу, с которым давно не виделся, что- то нарядное и на морскую тематику. Признаюсь, сомневался, что когда откроем бутылку получим удовольствие от напитка. Но оба остались довольны. Лучше большинства этой же ценовой категории.

Достоинства:
    Качество и оформление
  • Віталій ****
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

дешево і сердито хоча смак трохи різковатий спочатку здається

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    не знайшов
  • Тамара Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Брала на подарок мужчине. Сказал, что после 0,7 ни голова не болела, ни каки во рту нет. Рекомендую

Достоинства:
    Дешево и сердито
  • Наталья В***
  • Евгений К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Хорошие виски . Но у каждого свой вкус. Отлично для презента.

Достоинства:
    Цена под акцию.
  • Виктория Л***
  • Евгений
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Виски неплохой за такую то цену, но соглашусь с предыдущими комментариями, вкус резковат, чистым тяжело пьется.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Немного резкий вкус
  • ООО Б*** РЕЙЛ
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

без труда и у вас отличный подарок
    очень нравится, то что очень красивый и подарок-достойное оформление-я лично на именины покупаю вт орой раз и не жалею

Достоинства:
    без труда и у вас отличный подарок
  • сергей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Вкус и оформление внешненго вида

Достоинства:
    Виски,Шотландия
  • Альбина К***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
  • Андрей М***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Покупал на подарок очень понравилось

Достоинства:
    Цена, вкус
    Недостатки:
    Нету
  • Юлия Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Брали на подарунок! Іменинник одразу і пригостив, сподобався всім: і справжнім поціновувачам віскі і тим, хто до алкоголю равнодушний.

Достоинства:
    Ціна, упакування
    Недостатки:
    Не виявили
    • Євгеній Б***

Цікаво як це рівнодушні до алкоголю, куштували алкоголь)))

• Роман П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Не лучший набор на подарок, этот вискарь чисто вечерком попить, не ожидайте от него что-то особенное

Достоинства:
    Мягкий с не резким послевкусием
    Недостатки:
    Бокали хрупкие капец, треснули через неделю
  • Александр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Ничего необычного и нового. Виски на вечерок повисеть).Но за такие деньги можно попить)

Достоинства:
    Цена и два стакана
    Недостатки:
    Ничего выдающегося
  • Ілля І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Упаковка рвана і брудна, напій не пробув взяв на подарунок

• Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Ожидал большего. Пьется легко, но мне хотелось выпить чистого виски, чтобы перехватило дух. Но этот виски можно спокойно пить даже без льда и не закусывая. Вкус слабо выраженный, такое ощущение, что он разбавлен, хотя 40 градусов заявлено.

Достоинства:
    красивая упаковка
    Недостатки:
    вкус слабо выраженный
  • Микола В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Розетка перетворилася в якийсь магазин, де тобі хочуть напарить, ще й гроші за доставку взяти. Купив на презент, пляшка пильна, стакани якісь брудні, та і коробка виявилась надірваною. Що з вами сталось? Раніше все для покупця. Останнє бажання пропадає щось у вас купляти...

Достоинства:
    Віскарік
    Недостатки:
    Відношення до покупця

• Марина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

Відгук стосується замовлення, а не смаку віскі. До смаку справа не дійшла))
    Вже двічі товар прийшов з порваним пакуванням. А оскільки це подарунковий варіант, то, це принципово. І при мені продавці оформлювали списання. Зараз змушена робити ще раз замовлення - вже втрете. Добре, що маю час на такі "ігри" з Rozetka, а якби подарунок був потрібен вже?
    Цікаво, в Rozetka хтось відповідає за те, щоб продукція в подарунковому пакуванні мала це пакування?

• Олексій С***

Товар нормальний, оцінка розетці
    Замовив 21 комплект разом для подарунків партнерам. Всі коробки приїхали брудні, половина помʼяті - таке враження що пару років валялись десь на скоаді. Так як доставка була 30го - вже не було часу замовляти щось інше - прийшлось відмивати це «щастя» самостійно. Це добре що я сам відправляв НП ці подарунки, уявіть яка ганьба якби вони самі відправили брудні подарунки вже адресатам

Достоинства:
    Віскі, набор
    Недостатки:
    Всі 21 коробка в бруді - приблизно половина в надірваних чи замʼятих коробках - не можна таке відправляти людям
    • Олексій С***

Ще додам, глянув відгуки - люди пишуть теж саме з Травня!!! І розетка на всі відгуки відповідає - що ось-ось будуть прийняті заходи
      Але щось прийняті заходи не спрацювали
      Цікаво - от у робітника що збирає товар на замовлення і бачить 21 набір в неналежному стані - він комусь про це говорить? Або «яка різниця»

• юрий с***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

брал по акции на подарок ... клиент был доволен .. за реальную цену не брал бы

Достоинства:
    цена+качество