- AI аналіз відгуків61 відгук: позитивні – 60%, нейтральні – 18%, негативні – 22%Виберіть, щоб дізнатися більше
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заводиться чудово! Ремінь налаштовуєься легко під свій зріст. Гарна комплектація, але бачок для палива бажано невикористовувати, а відміряти масло медечним шприцом. Залишилось дочекатись початку сезону, щоб випробувати вже цю машинку у реальних робочих умовах.
- Достоинства:
- Легко збирається, навіть без інструкції все зрозуміло.
- Недостатки:
- Поки не виявлено. В сезон себе проявить.
Представник постачальникаВітаємо, Юрію! Ми вдячні Вам за придбання мотокоси Daewoo цієї моделі. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Упевнені, так буде й надалі. Дякуємо за відгук з найвищою оцінкою. Бажаємо успішного користування на багато сезонів!
- Михаил К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Комплектация не полная( отсутствует трех лепестковый нож) , упаковка разорвана и переклеена
- Достоинства:
- пока работает
- Недостатки:
- ручка велосипедная ( левая резиновая насадка) слетела еще в процессе сборки косы,
Представник постачальникаДобрий день, Михайле! Для консультації щодо вирішення Вашого питання, будь ласка, зателефонуйте на гарячу лінію представництва компанії Daewoo Power в Україні за номером 0 800 75-72-57. Ми зможемо допомогти Вам!
- Валентин С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стартер зламався в перший день, котушка для жилки тріснула через місяць, нижні гвинти кріплення бачку від вібрації відкрутились та загубились.
До речі яка котушка підходить до цієї коси?- Достоинства:
- Косить
- Недостатки:
- Багато
Представник постачальникаДобрий день, Валентине! Прикро, що Ви отримали певний негативний досвід користування цією мотокосою. Настійно рекомендуємо звертатися по сервісне обслуговування відразу після появи перших ознак несправності чи некоректної роботи пристрою, інакше подальше використання може призвести до небезпечних ситуацій і втрати гарантії. Для вирішення Ваших питань, будь ласка, зателефонуйте на гарячу лінію представництва компанії Daewoo Power в Україні за номером 0 800 75-72-57. Ми завжди готові допомогти!
- Михаил Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я так розумію не тільки мені "пощастило". Замовляв Daewoo dabc 420 pro, а приїхала DABX 420 Expert Line.
Це зовсім різній моделі. В 420 pro краще воздушний фільтр і розбірна штанга. Крім того немає ножа в комплекті. Помітив це в же на дачі, але не хотів спортити враження, так як це був подарунок, але вона не завелася) З'ясувалося що в неї брак і двігун заводиться з середнього положення, тобто напів відкритого повітряного фільтру . Оформлював сервіс, але так і не відповіли.
Дуже раджу при покупці перевіряти чи правильна модель вам приїхала!- Достоинства:
- Косить добре.
- Недостатки:
- Брак, інша модель
- ПетроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав з розбірною штангою
Косить добре
Плечовий ремінь дуже поганий
Фільтр повітряний при знятті лопнув у місці спайки- Недостатки:
- Плечовий ремінь
Фільтр
Представник постачальникаВітаємо, Петре! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку мотокоси цієї моделі. Добре, що Ви задоволені її роботою. У разі виникнення труднощів під час експлуатації, будь ласка, звертайтеся на гарячу лінію представництва компанії Daewoo Power в Україні: 0 800 75-72-57. Ми завжди готові допомогти!
- Євгеній К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Під час косіння зламалась труба на якій знаходяться ручки. В комплекті небуло штифта який запобігає прокручуванню захисного кожуха
- Достоинства:
- Недорого, нормально косить
- Недостатки:
- Погана якість деталей. Система кріплення на тіло поганої якості
Представник постачальникаДобрий день, Євгенію! Прикро, що виникла ця ситуація. Для уточнення її обставин і консультації щодо вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії представництва компанії Daewoo Power в Україні за номером 0 800 75-72-57. Ми завжди готові допомогти!
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошее изделие
- Достоинства:
- Мощь, экономичность, легко заводится.
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо, Дмитре! Дякуємо за придбання мотокоси Daewoo цієї моделі. Раді, що Ви оцінили переваги її використання та залишили свій відгук. Бажаємо успішної експлуатації!
- Кубашок Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
При першому використанні потекло масло з двигуна. Оформив заявку на повернення. Пройшло вже 17 днів - жодної інформації. Не рекомендую до покупки.
Представник постачальникаДобрий день, Руслане! Прикро, що виникла ця ситуація. Для консультації щодо вирішення Вашого питання, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії представництва компанії Daewoo Power в Україні: 0 800 75-72-57. Ми зможемо допомогти Вам!
- Богдан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сьогодні отримав мотокосу. На сайті пише DABC 420 PRO. Прийшла коса у коробці із написом DABX 420 Expert Line. Але штанга розбірна як я і зотів і вроді характеристики збігаються. Так що поки не відомо. Схвилювала відповідь представника у розділі Пмтання - Відповіді. Що це різні моделі. Тому поки зачекаю відповіді. В роботу не даю поки є чвс на повернення
- Достоинства:
- Ще не тестував
- Недостатки:
- Не можуть розібратися що продають
Представник постачальникаВітаємо, Богдане! Ми вдячні Вам за придбання мотокоси Daewoo. Ви отримали саме ту модель, яку замовляли, її повна назва: DABC 420 PRO Expert Line. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зверніться на гарячу лінію представництва нашої компанії в Україні за номером 0 800 75-72-57. Ми завжди раді допомогти. Бажаємо успішної експлуатації!
- Александр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пока что без замечаний. Работает хорошо. Но в комплекте нет ножа. А в описании он есть.
- Достоинства:
- Экономная в бензине
- Недостатки:
- Нет ножа в комплекте. При работе откуда-то выдавливает масло. Бачок весь в масле.
Представник постачальникаДобрий день, Олександре! Дякуємо за придбання мотокоси цієї моделі. Прикро, що виникла описана ситуація. Радимо ретельно перевіряти товар під час отримання, аби мати змогу впевнитися в його цілісності та відповідності комплектації, а також мати змогу швидко й успішно вирішити подібне питання. З приводу докомплектування та в разі потреби отримання консультації, будь ласка, зверніться на гарячу лінію представництва компанії Daewoo Power в Україні за номером 0 800 75-72-57. Ми зможемо допомогти Вам!
- Олег Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сама коса мене влаштовує, але купив недавно вирішив спробувати її. При складанні не звернув уваги на вал. Вал оказався кривий. Під час обкатки виявив сильне тремтіння при якому не можливо втримати. Через 10хв. Вирішив розібрати з'єднання. Внутрішній вал виліз з труби. До кого звернутись в місті Рівне по гарантії, продавець розетка
- Достоинства:
- досить потужний за свої кошти
- Недостатки:
- в мене попав вал кривий
Представник постачальникаДобрий день, Олегу! Ми вдячні Вам за придбання мотокоси цієї моделі. Шкода, що виникла описана ситуація. Для консультації щодо вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії представництва компанії Daewoo Power в Україні: 0 800 75-72-57. Ми завжди готові допомогти!
- Олег Ж***
Звернувся в сервісний центр, прислали нову штангу з валом. Тест пройдений, хороший апарат за свою ціну.
Представник постачальникаОлегу, добре, що Ваше питання успішно вирішене. Дякуємо, що доповнили свій відгук. Бажаємо успішного користування!
- Алексей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доволен данной мотокосой, для дачного участка, лучший вариант по этой цене. Качество изделия выше среднего. В работе косит все, не заметил никаких недостатков. Удобно транспортировать, если нужно что-то покосить на кладбище или же на каком-либо участке, так-как штанга разборная у неё.
P.S. Масло кстате на 1 л больше 25 г ну максимум 30 не заливайте, будет сильно чадить!- Достоинства:
- Средняя но качественная мотокоса с разборной штангой
- Недостатки:
- В работе не замечено.
Представник постачальникаДобрий день, Олексію! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку мотокоси Daewoo цієї моделі. Раді, що Ви задоволені її використанням і поділилися власним досвідом роботи у своєму відгуку. Бажаємо успішної експлуатації на довгий час!
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Так собі коса. Слабенька.
Представник постачальникаДобрий день, Вікторе! Шкода, що Вам не вдалося оцінити переваг використання цієї мотокоси. У разі виникнення труднощів під час експлуатації чи будь-яких запитань щодо роботи, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії представництва компанії Daewoo Power в Україні: 0 800 75-72-57. Ми завжди готові допомогти!
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Просто чудова мотокоса, без зайвих похвал. Швидко доставили, швидко зібрав, легко завелась, добре косить. Перед понвною роботою зробив обкатку 2 баки.
- Достоинства:
- Потужна, зручна, розбірний вал, гарантія 36 міс.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаДобрий день, Іване! Дякуємо за покупку та високу оцінку мотокоси Daewoo цієї моделі. Раді, що Ви оцінили переваги інструмента й задоволені його використанням. Вдячні за Ваш відгук. Бажаємо легкої та ефективної експлуатації!
- Лютий Д***
купуйте Дніпро М
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив вже другу модель даного виробника, два тижні назад купив 320 модель, залишив мамі в селі, собі взяв 420 про, тому що розкладна штанга, більш потужна, дана модель задовільняє повністю.
- Достоинства:
- Розбірна штанга, потужність, ремень/кріплення
- Недостатки:
- Неприємний запах чи пластику чи картон коробки (320 так не пахла)
Представник постачальникаВітаємо, Сергію! Дякуємо за вибір і придбання продукції ТМ Daewoo. Раді, що Ви оцінили переваги та задоволені використанням мотокоси цієї моделі. Також вдячні за Ваш відгук із фото. Бажаємо успішної експлуатації на довгий час!
- Денис В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коса свое дело делает, скашивает даже траву в человеческий рост( диском ). Немного прожорливая, но до этого у меня не было мотокоса и сравнивать не с чем.
- Достоинства:
- Цена= качество. Как по мне хорошая машинка.
- Недостатки:
- Не очень хороший жилет, но за эту цену норм.
Представник постачальникаВітаємо, Денисе! Ми вдячні за покупку мотокоси Daewoo цієї моделі та найвищу оцінку. Добре, що загалом Ви задоволені використанням інструмента, а також знайшли час, аби поділитися своїм відгуком. Бажаємо успішного користування!
- Георгий
Вал разборный?
Представник постачальникаВітаємо, Георгію! Мотокоса Daewoo цієї моделі оснащена розбірною штангою. Дякуємо, що зацікавилися продукцією нашої торговельної марки. Бажаємо успішних придбань!
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює.
- Достоинства:
- Переваги і недоліки покажуть себе з часом.
Представник постачальникаДобрий день, Олегу! Дякуємо за придбання мотокоси Daewoo цієї моделі. Раді, що Ви відзначили цей пристрій найвищою оцінкою. Бажаємо успішної експлуатації на багато сезонів!
- Николай Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я считаю, что это отличный выбор для тех, кто ищет мощный и эффективный инструмент для обрезки травы и сорняков. Качество сборки и комплектации заслуживают похвалы, а цена - просто замечательна по сравнению с другими мотокосами, которые я рассматривал. Я очень доволен своим выбором и рекомендую ее всем, кто нуждается в надежном и мощном инструменте для работы в саду и на огороде.
- Достоинства:
- Мощная, легко собирается и заводится
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо, Миколо! Дякуємо за придбання мотокоси Daewoo цієї моделі. Раді, що Ви цілком задоволені своїм вибором і рекомендуєте цей товар іншим покупцям. Вдячні за Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації на багато сезонів!
- Вячеслав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Як покупець, я залишився дуже задоволений мотокосою Daewoo DABC 420. Це надійний та потужний інструмент для обрізання трави та бур'яну на моїй ділянці. Зручна ручка дозволяє легко керувати мотокосою. Бензиновий двигун запускається швидко та працює без збоїв. Ціна за таку якість - дуже вигідна. Рекомендую цю мотокосу всім, хто шукає ефективний та надійний інструмент для догляду за своєю ділянкою.
- Достоинства:
- надійний інструмент
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, В’ячеславе! Дякуємо за вибір і придбання мотокоси Daewoo цієї моделі. Раді, що Ви відзначили функціональність і надійність цього інструмента, а також знайшли час, аби поділитися своїм відгуком. Бажаємо легкої та ефективної експлуатації на багато сезонів!
- Нелля Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую.
- Достоинства:
- Працює ))
Представник постачальникаВітаємо, Нелю! Дякуємо за придбання мотокоси Daewoo цієї моделі. Дякуємо за найвищу оцінку інструмента. Бажаємо успішного користування на довгий час!
- Микола Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар прийшов в зазначений термін, є деякі відмінності в зображенні на фото, всі інші технічні характеристики збігаються, польові випробування покажуть якість товару.
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний і потужний тример! Косить добре, поки за пару тижнів не підвів. Заводиться легко.
- Дмитрий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Также прикупил данную мотокосу, обкатку прошел без проблем, проверил редуктор, добавил чуток смазки, бензин заливаю 92-й к 1 л к маслу 25 г 2-х тактного. В инструкции все написано, кроме пропорций. Собрать и запустить было не сложно. Комплектация полная была (шпуля, ремень, нож, сумка с ключами и винтиками). Доставили довольно быстро.
- Достоинства:
- Косит хорошо, комплектация полная, гарантия 3 года
- Сорокопуд А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пришла косилка отличающаяся от фото на сайте. Заявлена модель Daewoo DABC 420 PRO, пришла без PRO. На розетке пояснили это тоже PRO и сослались на производителя, который не маркирует его как раньше. Косилка не завелась . Хотели сделать возврат, но в магазине розетки сказали что заберут на экспертизу , чтоб найти причину поломки. Какая поломка?? При чем здесь покупатель? На горячей линии Daewoo говорят модель заявленная на сайте была год назад. Я на розетке покупаю, потому что вижу отзывы о товаре. Если отзывы были совсем о другой моделе, считаю это обман покупателя. Верните деньги, кота в мешке можно и на базаре купить, не пользуясь Вашей платформой.
- Достоинства:
- Не найдены
- Недостатки:
- Не завелась
Представник постачальникаДобрий день, Алло! Це питання було вирішене. Сподіваємося, ситуація, що склалася, не вплине на Ваше загальне враження про техніку нашої торговельної марки!
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Куда обратиться???. Заказывал эту косу приехала другая.
- Яна Т***
ссылкавозврат
Представник постачальникаМаксиме, доброго дня! Дякуємо за вибір продукції нашої торговельної марки. Щоб вирішити Ваше питання, зверніться, будь ласка, до контакт-центру онлайн-гіпермаркету "Розетка". Бажаємо вдалого вирішення ситуації!
- Андрей П***
А зачем вы ставите товару 1 звезду если саму косу в глаза не видели? С розеткой и разбирайтесь))) Зашол почитать отзывы о товаре, а тут такое))
- Мищук А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая сборка))Прорезиненные ручки.
- Достоинства:
- Цена)Хорошая сборка))Прорезиненные ручки.
- Недостатки:
- не обнаружено
Представник бренду DaewooОлександре, вітаємо Вас! Дякуємо за вибір і придбання мотокоси DABC 420, високу оцінку її зручності, ергономічності й якості, а також докладне відео з розпакуванням! Бажаємо вдалої та безперебійної експлуатації пристрою на довгі роки!
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купил, получил, собрал, испытал, пока что все норм, в эксплуатации будет видно.
- Хобта А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шпулька для триммера в первый же раз отломал зажим, очень хлюпко, думаю саморез туда кстати подойдет. #мояраспаковка
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявил
Представитель бренда DaewooЗдравствуйте, Александр! Благодарим за приобретение мотокосы Daewoo этой модели. Уверены, данный инструмент станет Вашим надежным помощником надолго. Благодарим за видео распаковки. Желаем успешной эксплуатации и всегда отличных результатов работы!
- Валентин В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь мотокосою уже 2 місяці Пробував косити газони,сінокос і тверді лопухи.З усім справляється на відмінно,після роботи руки не болять Задоволений не жалкую,що купив саме іі Ніяких проблем не виникало
- Достоинства:
- Легко заводиться,чудове кріплення захисного кожуха
- Недостатки:
- Трішки незручний ранцевий ремінь
- Андрій
На скільки часу роботи жилкою вистачає повного баку?
Онлайн-консультант RozetkaДоброго дня,Андрій! Приблизний час роботи 40-50хв на одному повному баці.
- Алексей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лучшая 2-х тактная мотокоса из тех что у меня были. Заводится легко, косит всё без исключений. Бренд понравился, уже второй товар не подводит.
- MiroslavОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коса хороша, але гарантійку не заповнили, і з 19 травня досі ніхто не відписав на це зі служби підтримки
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Незаповнений гарантійний талон
- Эксперт R***
Добрий день! Згідно з постановою Кабінету Міністрів від 10 травня 2018 № 353 печатка на гарантійному талоні не потрібна.
Для більш детальної інформації про роботу з гарантійним талоном пропонуємо подивитися відео.
Представник бренду DaewooДоброго дня, Miroslav! Дякуємо Вам за придбання та позитивну оцінку мотокоси Daewoo цієї моделі. Ситуацію з гарантійним талоном можна вирішити способом оформлення розширеної гарантії на сайті офіційного представника компанії Daewoo Power в Україні. Для цього зареєструйте серійний номер придбаного виробу у відповідному полі. Після завершення процедури реєстрації роздрукуйте запропонований Вам сертифікат, він і буде документом, що надає право гарантійного ремонту. Бажаємо успішної експлуатації цього інструмента!
- Юлия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Як отримати комплектацію?
- Достоинства:
- Некомлект.... Чому?
- Недостатки:
- Неповна комплектація...
Эксперт RozetkaДоброго дня, Юлія! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
Представник бренду DaewooДобридень, Юліє! Дякуємо за придбання мотокоси Daewoo. З питання докомплектації зверніться, будь ласка, за телефоном гарячої лінії компанії Daewoo Power в Україні: 0-800-757-257. Ми зможемо Вам допомогти!
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заказывал деу, которая вроде как бренд и должна быть лучше самого дешёвого Китая. В итоге:
1. Просто ужасно, нужна была именно штанга с двух частей, пришла самая дешёвая с рынка цельная.
2. Крепление ручек, на картинке адекватная, пришло как на фото.
3. Воздушный фильтр, на фото адекватный современный фильтр, пришла коса с самым дешёвым китайским.
4. Пульт управления, тут без комментариев, разница на фото
Как вывод: за 3500 грн получил то же самое что можно купить за 1500. Все, что привлекло внимание: штанга, фильтр, крепление ручек, пульт управления, - оказалось только на фото, в действительности плюсов не обнаружено.
Менеджеры Деу, надеюсь на обратную связь. Как минимум дайте понять по четырем пунктам выше.- Достоинства:
- Наплечный ремень соответствует изображению на сайте
- Недостатки:
- Единственное что соответствует описанию и фото с сайта это наплечный ремень.
Эксперт RozetkaДобрый день, Андрей! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для уточнения информации по Вашему вопросу.
Представитель бренда DaewooДобрый день, Андрей! Данная модель мотокосы Daewoo теперь поставляется с цельной (неразборной) штангой. Некоторые другие конструктивные изменения этого инструмента из новой поставки никак не повлияли на его качество и производительность. Вы также можете оформить расширенную гарантию Daewoo XXL сроком на 3 года, зарегистрировав серийный номер приобретенного Вами изделия на официальном сайте компании Daewoo Power в Украине. Для связи с менеджерами украинского представительства Вы можете обратиться по телефону горячей линии: 0-800-757-257. Мы всегда рады помочь!
- Андрей П***
Представитель бренда, в комплектации мотокоса указана полуавтоматическая шпуля, которую можно заправить леской без разбора, на официальном сайте Деу равно она стоит 300грн, я получил же самую дешёвую шпулю. Как так то?
- Виктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Только получил, есть несколько вопросов производителю:
* какую смазку лучше использовать при первой сборке для смазки редуктора?
* как правильно обкатать данную модель?
* какой материал штанги (некоторые итипа литола разьедают аллюминий)?
Представитель бренда DaewooЗдравствуйте, Виктор Владимирович! Благодарим за приобретение мотокосы Daewoo этой модели.
Рекомендуем использовать специальную смазку для редуктора.
Обкатку необходимо производить при средней нагрузке.
Штанга инструмента выполнена из стали.
Благодарим за Ваши вопросы и желаем отличной эксплуатации на долгое время!
- Анатолій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Логічна при зборці, для домашнього використання норм
- Достоинства:
- Надійний агрегат, тугий речаг газу але є фіксація тому норм
- Недостатки:
- Невиявив
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скиньте силку на масло яке кращє купити до коси
- Достоинства:
- Замовив,чекаю на товар
- Недостатки:
- .
- Константин
Масло Husqvarna HP для двухтактных двигателей 1 л (5878085-12)
Подробнее: ссылка