Отзывы покупателей о Соус Develey Mayo Sriracha 300 г (5906425143856)
- ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я обожнюю цей соус, він супер смачний, так гострий але це його родзинка, швидка доставка, все ціле, дякую та рекомендую
- Достоинства:
- Швидка доставка, смак та якість
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаю! Дякуємо за ваш чудовий відгук про соус Develey Mayo Sriracha 300 г. Ми дуже раді, що вам подобається його смак та гострота, а також що доставка була швидкою та якісною. Ваші рекомендації для нас дуже важливі! Будемо раді бачити вас знову!
- Валентин С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не рекомендую. Торчин с таким самим смаком смачніше
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук!
Шкода, що соус Develey Mayo Sriracha не виправдав ваших очікувань. Смаки — справа індивідуальна, і нам прикро, що цей варіант не став вашим фаворитом. Можливо, вам більше підійде класична Sriracha без майонезу або інші соуси з лінійки Develey — будемо раді, якщо дасте їм ще шанс.
Дякуємо, що поділилися своїм враженням!
- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Соус дууууууже гострий. Я люблю азійську їжу і люблю гостре, але він для мене загострий тому беру його зовсім крапельку на всю їжу, тому однозначно його хватить ще навіть моїм внукам але він реально смачний)
- Достоинства:
- Смачний
- Недостатки:
- Дуууууууууууже гострий
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобався смак соусу, хоча його гострота справді вражає! Він ідеально доповнює страви, додаючи пікантності. Сподіваємося, він стане незамінним у вашій кухні. Смачного!
- Геннадій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обожнюю ДУЖЕ гостре на смак, і цей соус здививал реально! Дуже смачний, і достатнью (для більшості може даже дуже) гострий. Кайфушки!
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що соус Develey Mayo Sriracha вам сподобався. Цей соус дійсно створений для поціновувачів пікантних і яскравих смаків, і ми раді, що він зміг вас приємно здивувати.
Нехай він додає ще більше гострих ноток до ваших улюблених страв! Бажаємо тільки смачних відкриттів і гарного настрою!
- Янина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Острый не смотря на майонезную основу. Приятно удивил вкусом
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук! Раді, що соус Develey Mayo Sriracha вас приємно здивував. Його пікантна гострота в поєднанні з майонезною основою робить смак справді унікальним. Смачного!
- Дарія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Один з улюбленіших соусів, беру вже не в перший раз. Гострий, смачний
- Достоинства:
- Достатньо великий обʼєм, смак
- Недостатки:
Представник постачальникаДарія, дякуємо, що обираєте наш соус! Дуже приємно чути, що Вам подобається його смак та гострота. Гарного Вам дня!
- Константин Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Классный соус! В меру острый