- Анатолій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Отличный скотч,из блендов один из самых лучших.Неизменное качество.Беру на розетке постоянно.
- Достоинства:
- Вкус,аромат
- Олександр Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Що ж. Нарешті я втілив свою мрію. Більше 18-ти років назад Тато прислав мені з Португалії пробник Dewar`s. Цей аромат і смак я запам*ятав на все життя. Дуже м*ягкий віскі. Потім куштував і сам, навіть значно дорожчі за ціною 45-80 євро за бокал коли працював офіціантом за кордоном.
Вирішив придбати пару пляшок собі в колекцію і в нагороду за працьовитість, і звичайно першою моєю "спутнецею" стала пляшка Dewars`а.
чесно - на 90% був впевнений в підробці або падінні якості за такі гроші, але насправді смак саме той, який я запам*ятав на підкірці. Нажаль поки запах оцінити не можу, бо зима і хвороба відняли нюх((
Але є одна особливість - я маю дуже чутливу реакцію на алкоголь, будь-що що продається в магазинах - викликає моментальну алергію, інколи слабшу (гороша горілка), але зазвичай дуже сильну (пиво, вино і інші сурогати).
Думаю на мені можна тестувати саме якість алкоголю - чим більше можу випити - тим чистіші спирти. І данний продукт - це точно спирти високої очистки! Як мінімум за цю ціну можна просто взяти до столу, навіть на таке збочення як застілля)) готовий заручитись - після цього голова не болітиме (якщо критично не перевищувати дозу).
що ж на черзі ще Грантс, Балентайз, Джемісон і Джоні Ред Лейбл від Розетка) але це буде далеко не скоро!- Достоинства:
- якісний і ціна дуже дорступна, брав по знижці!
- Віктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Товар не відповідає заявленому. Фото додаю. Розетка продає шмурдяк. Чекаю відповіді.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Найближчим часом фото на сайті буде виправлено. Хочемо звернути Вашу увагу, що весь товар на нашому сайті, представлений продавцем Rozetka, є оригінальним. Оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.
- Петро Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Досить приємний смак як в чистому вигляді так і в варіанті олд фешен
- Достоинства:
- Приємний смак без різкого запаху спирту
- Недостатки:
- Мало, треба брати дві ;)
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Як на мене відмінний в своїй ціновій категорії, трохи схожий на джемісон, тому рекомендую.
- Достоинства:
- Смак, м'якість
- Олексій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Купував цей віскі не одноразово. І після останньої покупки розчарувався.
Першу пляшку купив в магазині (точці видачі товару) - жодних нарікань, ні до смаку, ні до післявкусся, ні до стану після вживання.
Другу пляшку замовив через додаток, отримав в точці видачі, на смак запитань немає але з бракованим дозатором.
Третю пляшку замовив, отримав... пляшка без дозатора, смак зовсім інший, начебто у середньоякісну горілку додали забарвник та цукор...
Я розчарований. Дуже.
До цього двічі купляв цей віскі в гіпермаркеті і не було нарікань. Напів коштував своїх грошей.- Достоинства:
- Переваги вбив постачальник.
- Недостатки:
- Спаскудили гарний напій. Більше замовляти в "Розетка" не буду. Краще переплатити 150÷200 гривень в супермаркеті та пити із задоволенням, ніж купити за великі гроші і пити хто зна що...
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Краще за ред лейбл, десь на рівні башмілса. В цілому, абсолютно не цікавий. Якщо трохи грошей докинути, можна взяти ісла міста і за рахунок спиртів лафройга це буде суттєво цікавіший смак
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Либо подделка, либо качество упало в ноль.
Купленный в Розетке - откровенно дешёвый самогон.- Достоинства:
- Недостатки:
- Низкое качество напитка, лет 6 назад был качественнее на 3 порядка.
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Ужасный вкус сивушного самогона. Совершенно отсутствует бывалая лёгкость и воздушность. НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сивушный самогон. Качество СИЛЬНО УПАЛО.
- ПадреОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Отличный виски.
- Денис Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Віскі з бюджетних варіантів, на смак приємний і ціна радує. Можна вживати але з розумом
- Достоинства:
- Не дорогий, цілком приємний на смак.
- Недостатки:
- Не виявлено якщо пити в міру.
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Отличный вискарик. Пил в чистом виде
Дал ему постоять 15 минут и раскрылся вкус бочки или деревяшки.
С коньячных бокалов слишком жестко идёт и спиртуозность бьет в нос.- Достоинства:
- Отличный аромат
- Недостатки:
- Нужно время раскрыться. Тара для распития тоже должна быть правильная
- Роман Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Лучший виски в этой ценовой политике. Ему даже не надо дышать, что бы быть хорошем парнем
- Достоинства:
- Вкус, питкость, отсутствие спиртуозности
- Недостатки:
- Дозатор (зачем он в виски, не понял)
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
співвідношення: ціна/якість - ідеально !
- Достоинства:
- шикарний бленд за свої кошти
- Недостатки:
- Не виявлено.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Замовляв 2 пляшки на свято. Перша була ніби нормальна, без зірок з неба- звичайний шотландець. Але друга пляшка була якась спиртуозна бормотуха а не віски. Або підробка або вкрай не стабільна якість у виробника.
Не можу такий жах рекомендувати
P.s. Звичайно буде ваш стандартний коментар, що Розетка продає виключно оригінальну продукцію та працює з перевіреними постачальниками)))
Купував раніше саме тут підробниц ризький бальзам та підробний закарпатський коньяк, це так, до слова.- Достоинства:
- Звичний шотландець середньої якості
- Недостатки:
- Підробка скоріше за все
Експерт RozetkaДоброго дня!
Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле.
Дякуємо за звернення.
- Сметанский М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Хороший віскі, але не за таку ціну. Його ціна як раніше до 400грн
- Алексей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Прийшов з запізненням на тиждень!
- Недостатки:
- Не вчасно
- Антибура О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Приємно здивований смаком та запахом
- Александр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Гарний віскі, як і всі в лінійці.
- Вадим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
не очень понравился, за такую цену есть намного лучше варианты
- Достоинства:
- не нашел
- Недостатки:
- Аромат, вкус, цена
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Очень даже хорош
- Достоинства:
- Цена по акции топ
- Виталий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Гапний напій!
- Морус К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Подделка, отсутствует дозатор. Запах спирта. На вкус ужасный
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ужасный запах спирта. Вкус отвратительный
Експерт RozetkaДоброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригiнальнiсть даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригiнальностi алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.
- Дж.Байден
Скільки купував завжди був і в різних мережах!
- Oleg
Така сама ситуація - шмурдяк ще той.... Відповідь Розетки як завжди стандартна - ми продаємо виключно оригінальну продукцію і можете перевірити акцизну марку на сайті... треш а не сервіс
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Не дуже сподобався, в такому ціновому є набагато кращі варіанти, феймоус гус, юушмілс, баллентайнс...
- Достоинства:
- Не огидний, пити можна
- Недостатки:
- Аромат, смак, ціна
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Прекрасне поєднання ціна/якість
- Достоинства:
- Низька ціна. Свіжий смак
- Недостатки:
- За цю ціну немає
- Дмитрий Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Товар ще не отримав, тому що у Rozetka стався збій і точка видачи не працювала. Жодного пояснення ситуації, не кажучи про вибачення за заподіяні незручності від працівників не отримав. Крім того звернувшись до служби підтримки о 13.00 до 20.00 жодного повідомлення теж не отримав. Ганьба!
- Достоинства:
- ??
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Такой себе вискарик...
- Достоинства:
- Не вижу...
- Недостатки:
- Жестковат
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Це початковий бюджетний скотч, який можна пити нерозбавленим.
- Достоинства:
- Нормальний бюджетний скотч.
- Недостатки:
- За свою акційну ціну практично нема.
- Єрохін Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Я не отримав замовлення. Прийшла посилка укрпоштою, одна пляшка була побита, я зробив повернення. З того часу нічого не приходило. Поверніть хоча би ту цілу пляшку, гроші я ж сплатив. З серпня місяця тягнеться.
- Достоинства:
- Поки немає
- Недостатки:
- Все.
- Єрохін Т***
Розетка повернула гроші, проблем немає.
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
солодкуватий, мякий, димний запах
- Достоинства:
- ціна-якість
- Степан Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Лёгкий, за такую цену пожалуй лучшее соотношение цена/качество
Качество - Недостатки:
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Качественный алкоголь за небольшие деньги.
- Достоинства:
- Качество цена.
- Недостатки:
- Нет.
- Удовиков ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
- Недостатки:
- Було б набагато краще, якщо пляшки були б вже упаковані у коробки
- Дмитрий Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Отличный виски, очень приятное послевкусие с дымком
- Достоинства:
- Цена, вкус, качество
- Недостатки:
- Не найдены
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Отличный виски. На ряду с балантайсом и Pogues лучший в своём ценовом сегменте!
- Литвяков Ю***
"наряду с баллантайном и погусом" - на самом деле очень плохая характеристика.
- Дж.Байден
Згоден за критику з попередніми, може порівнянні з Бушмілз, Блек лейбл 12)