- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре, до магазину претензій майже не має, але доставка вже не в перший раз така, що декілька соків просто приходять пусті і вся упаковка мокра. Це не кожен раз і це скоріш за все претензія до перевізника, але як є.
- Достоинства:
- Дуже смачний і ціна приємна
- Недостатки:
- Доставка
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Пегета О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер смачний. Дитина задоволена. Рекомендую.
Представник постачальникаДякуємо за відгук, пане Олеже! Най смакує!
- Алексей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Более менее
- Достоинства:
- Больше не куплю
- КсюОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обожнюю цей сік. Але як військовій, там де ми знаходимось його купити важко, дякую розетці)
Представник постачальникаДякуємо Вам за захист і надану нам можливість жити і працювати!
- Алексей Л***
Спасибо вам большое
Представник постачальникаНай смакує!
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цікавий легкий освіжаючий смак
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Най смакує!
- Вика І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сік просто супер, неймовірний смак! А ціна взагалі вражає
- МиколаПродавец: Rozetka
Купував не в Розетці. Перш ніж замовляти упаковками в Розетці, вирішив спробувати. Розачарування повне, ні смак, ні аромат кавуна не відчувається. Тут люди називають це пойло соком. Та ви склад почитайте: 4% кавун, 4% лічі, 2% яблука, решта 94% вода та домішки. Сік
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Таке пойло не може продаватися по ціні натурального соку
Представник постачальникаПане Микола, нам щиро прикро, що продукт не виправдав ваших очікувань.
Хочемо зазначити, що Джусік - це соковий напій, про що зазначено на упаковці. Склад продукту є відкритим і повністю відповідає маркуванню та чинним стандартам якості.
Ми розуміємо, що сприйняття смаку дуже індивідуальне, і нам шкода, що поєднання кавуна та лічі вам не сподобалося. Ваш зворотний зв’язок важливий для нас — саме завдяки відгукам ми вдосконалюємо рецептури та працюємо над покращенням продуктів.