Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Полусфера массажная киндербол EasyFit 15 см балансировочная ортопедическая подушка-кочка массажер для ног и стоп EF-3002-V Фиолетовая (56000822)

Оценка пользователей 4.2/5
  • Артур

Зручна і надійна

Доброго дня!
      Дякуємо за чесний та детальний відгук — це допомагає вдосконалювати продукцію.

• Тетяна

Погано надуте. Знизу випукле , є більш якісніше у інших виробників

Доброго дня, Тетяно. Півсфера є надувним виробом, який є можливість накачувати та регулювати кількість повітря самостійно. Рівень повітря в масажері повністю залежить від бажаного ефекту користувача. Товар відправляється в напівнакачаному вигляді, таким ми отримуємо його від виробника, а вже далі, Ви самостійно можете регулювати повітря.
      Також хотіли б уточнити, що саме не влаштувало в якості товару, які є зауваження?
      Для нас важливий зворотній зв'язок наших клієнтів задля покращення якості!

• Наталія Д***

Все добре, але вона м'яка, а не жорстка, як сказано в описі.

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Неправильний опис товару

Доброго дня! Наталіє, підкажіть, будь ласка, ви отримали півсферу із загостреними шипами, як на фото?
      Жорсткість півсфери визначається не по матеріалу, а стосовно поверхності, вона жорстка, бо має гострі шипи. Та виріб все одно це є надувний із повітрям всередині.

• Мария

Впервые пользуюсь таким, пока только позитивные впечатления. К качеству претензий нет

Недостатки:
    не обнаружила
  • Ірина Ш***

Придбала мамі, їй сподобався. Шипи в міру жорсткі, не боляче, ефект хороший

Достоинства:
    швидка доставка, ціна