- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Брак, гвинти для регулювання довжини тільки з однієї сторони. Не рекомендую до покупки.
Представник постачальникаДоброго дня. Будь ласка, для вирішення питання зверніться до технічної підтримка Rozetka.
- Саша П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Пару раз нею користувалась і вона зломалась - відлетіла чорна штучка з одного кінця. Плюс у мене тільки з однієї сторони детальна, яка регулює довжину. І якраз з тієї сторони де її нема і відлетів цей чорний наконечник.
Плюс зайву довжину скакалки не можливо відрізати - дуже не зручно.
Представник постачальникаДоброго дня. Будь ласка, зверніться до технічної підтримки Rozetka для вирішення питання.
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
непогана скакалка
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
- Єлизавета К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Вже два тижня користуюся, то ніяких слідів використання. Сподобаллося що регулюється довжина і не важка. Супер
- Достоинства:
- Легка, якісна
- Недостатки:
- Ні
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Раді, що Ви задоволені!
- Олександра Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
не положили болтики для закріплення довжини, дуже дякую за непотрібну скакалку
Представник постачальникаДобрий день! Нам дуже прикро, що склалася така ситуація. Будь ласка, зверніться в техпідтримку Розетки для вирішення цього питання.
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Не оправдано дорогая скакалка, качество самой рукоятки вполне нормальная, подшипник же крутится криво и скрипит, но всё же выполняет она свою работу замечательно.
- Достоинства:
- Отлично настраивается
- Недостатки:
- Подшипники
Представник постачальникаДякуємо за відгук, Максиме! Раді, що Ви задоволені товаром!
- Стас З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Увлекся одно время прыжками на скакалке, прыгал по 10-15 минут почти каждый день в течении примерно двух месяцев. Подшипники стали немного заедать, по итогу один из них разлетелся. С тех пор так и не прыгаю
Представник постачальникаДякуємо за зворотний зв’язок. Нам прикро, що через технічну несправність підшипника ви припинили тренування.
Швидкісні скакалки розраховані на високу інтенсивність, проте підшипники в таких моделях є рухливим механізмом, який чутливий до умов експлуатації.
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Користуватися нею можливо. Але зразу з упаковки вона бракована. Один з зажимів не з тої сторони. І через розміри, щоб переставити його, треба відривати гумовий фіксатор. Тобто я купую новий товар і зразу його псую щоб користуватися?
Не рекомендую
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що виникла така ситуація. Ймовірно, це виробничий брак. Будь ласка, зверніться до служби підтримки, вказавши номер замовлення та додавши фото товару
- Юрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Скакалка супер, але дещо треба підкрутити самому тому 4
- Достоинства:
- Легка вага, швидкість, зовнішній вигляд.
- Недостатки:
- Деякі моменти спочатку потрібно підкрутити самому
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за відгук.
- ВалерийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
При первом использовании скакалка начала путаться, на одной ручке был плохо смазан подшипник из за чего она плохо прокручивалась и пришлось с этим возиться, а так норм
- Достоинства:
- Хорошая скакалка
- Недостатки:
- Проблема с подшипников в ручке
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що при першому використанні **EasyFit Aluminium EF-1910-BK** виникли труднощі через недостатню змазку підшипника в одній з ручок.
Рекомендовано перед першим використанням перевіряти обертання ручок та при потребі акуратно змастити підшипники. Це забезпечить плавне обертання троса та комфортні тренування.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — це допомагає нам покращувати якість продукції!
- Анастасія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Легка та зручна швидкісна скакалка зі сталевим тросом і алюмінієвими ручками, яка забезпечує плавне обертання та легко регулюється під зріст.
Дякуємо за відгук.
- Ярославна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
На одной из ручек подшипник не проворачивается. Пытались смазывать, но не помогло. В итоге скакалка просто лежит на полке, так как использовать ее невозможно (наматывается трос на ручку).
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
Нам прикро, що скакалка виявилася несправною. Якщо підшипник не обертається навіть після змащення, ймовірно, стався заводський дефект або пошкодження під час транспортування.
Рекомендуємо звернутися до служби підтримки Rozetka через розділ «Мої замовлення» для оформлення заміни або повернення товару.
- Артур П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Користуюсь регулярно декілька місяців, з особливостей:
1. Трос дуже легкий, тому повільно стрибати на ній, в якості розминки, не вийде. Ідеальна для тих, кому потрібно стрибати на кількість за певний час, або вибухову інтенсивність.
2. Оскільки трос металевий, то з часом утворюються заломи, хоча і висить завжди у підвішеному стані.
3. Легке регулювання довжини за 1хв.
4. При попаданні, шмагає пристойно- Достоинства:
- В описі
- Недостатки:
- В описі
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за детальний відгук і що поділилися досвідом!
Так, ця модель дійсно орієнтована на високу швидкість і вибухові тренування, тому трос легкий і швидко обертається. Металевий трос може з часом трохи деформуватись — це нормально для сталевих моделей, головне зберігати скакалку без різких перегинів. Раді, що вам сподобалось легке регулювання та загальна зручність у використанні!
- Білик П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Дуже зручна.
- Достоинства:
- Ціна. Якість.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш відгук!
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Надёжные, прочные, удобные, красивые.
- Достоинства:
- Красивые.
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно й важливо отримувати зворотний зв’язок від наших клієнтів. Це допомагає нам ставати кращими!
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороша скакалка
Представник постачальникаДоброго дня ! Дякуємо за відгук !
- Максим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук!
Нам дуже приємно отримувати зворотний зв'язок від наших клієнтів. Ваша думка важлива для нас і допомагає ставати ще кращими.
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Отличное качество
- Достоинства:
- Быстрая доставка
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Скакалка дуже зручна і легка. Ручки не ковзають, трос крутиться швидко і не плутається. Легко налаштувати довжину під себе. Добре підходить для тренувань і кардіо.
- Достоинства:
- Легка, зручна, регулюється довжина, довговічна за рахунок сталевого тросу з захисним покриттям.
- Недостатки:
- Не виявила
- ДанілОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
За свою ціну відмінна скакалка.
Дуже клаасна - Оксана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Спасибо.отрабатываю двойные
- Оксана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Отличная скакалка - учиться двойным
- Достоинства:
- Металлические ручки
- Влад С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Ужасная скакалка, из первого это то что начала отпадать резина с металической основы веревки а второе это вышел из строя подшипник на второй день использования начал скрепеть на третий день умер
- Достоинства:
- Недостатки:
- Она в мусорном ведре
Представник постачальникаДоброго дня. Прикро, що товар не виправдав очікувань. Модель цієї скакалки мала тільки позитивне враження та оцінку від клієнтів. Причиною зазначених пошкоджень може бути заводський брак. Рекомендуємо звернутися в службу підтримки Розетки та неодмінно вирішити ситуацію.
- Калашник А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Зручна, легкі ручки
- Анастасия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудова скакалка яку можна відрегулювати під свій зріст.
- Достоинства:
- Регулюється,залізні ручки
- Андрей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Хорошая. Пшикнул смазкой в ручки, ибо один подшипник немного тёр, в остальном окей
- Ілля Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарна за свою ціну рекомендую
- Виктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
- Василь В***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Навіть не забирав підшипники от от вилитять за такі гроші моглаби бути якіснішою
- Достоинства:
- Трос
- Недостатки:
- Ручки підшипники
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Нагадуємо, що скакалка розрахована на стандартне використання для домашніх та тренувальних занять, і її ціна відповідає комплектації та матеріалам.