Отзывы покупателей о Резиновые петли-эспандеры Easyfit Origin 1-31 кг (3 шт) Резинки для фитнеса, подтягивания на турнике и тренировок EF-1313s (56002987)

• Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 1-31. Цвет: Разноцветный

Резинки мають різне навантаження і тому підійдуть для різних груп м'язів. Для тренувань дома, в залі чудовий варіант

Достоинства:
    Якісні, зручно зберігати й возити з собою в торбинці
    Недостатки:

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук.

• Денис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 2-45. Цвет: Разноцветный

Чудові якісні петлі

Вітаємо!Дякуємо за відгук і зворотний зв’язок!

• Дмитрий

Хороший набор по цена качество. Использовал как дополнение к петлям trx в домашних тренировках. За год использования все целое, немного расстянулась самая легкая резинка желтая, но на функционал не повлияло.

Достоинства:
    Цена-качество, мешочек для хранения, адекватно подобраный набор по разнице в усилии каждой резинки
    Недостатки:
    Для себя не выявил, небольшое увеличение длины легкой резинки считаю нормальным, с учетом активного регулярного применения, тем более весь функционал сохранился

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук!

• Анастасия Б***

Резинові петлі мені дуже сподобалися тестую їх вже 4 дні! Добре що в комплекті є три різні резинки які добре тягнуться, та кожна повністю витримує мою вагу, єдине що колір не співпадає але для мене це не так важливо головне що функції свої вони роблять! Так як я дівчина то для мене це чудово підходить якраз можна натренуватися з 0
    Звичайно товар я рекомендую.

Достоинства:
    Дуже добра якість!
    Недостатки:
    Поки не знайшла

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук !

• Вікторія К***

Все супер! Товар якісний. Вже користуємося

• Наталія

Резинки доставили швидко, якість супер.

Достоинства:
    Гарна якість
    Недостатки:
    Поки що не знайшла
  • Влад Д***

Гарна річ для тренування

• Євген Л***

Все очень быстро доставлено . Товар качественный.

Достоинства:
    О личное качество.
  • Валентин

Дружина використовує цей набір для розтяжки та деяких фізичних вправ! Якість добра, без запаху, гарно тягнеться і при цьому зберігає добрий вигляд!

Достоинства:
    Ціна-якість
  • Валентин

Використовую цей набір для фізичних вправ вдома, коли не встигаю попасти в зал. Відкрив багато цікавих вправ, які дають навантаження як і в залі, головне контролювати техніку, бо вдома тренер не підкаже) гарна торбинка для зберігання в комплекті!

Достоинства:
    Якість, торбинка, дає навантаження
  • Іра

Брала на подарунок для подруги. Вона давно хотіла такі еспандери і тепер має. Якістю задоволені, петлі дають гарне та головне поступове навантаження.

Достоинства:
    Ціна, якість, гарний вигляд, можна виконувати різноманітні вправи. Класний варіант для подарунку.
    Недостатки:
    Не знайшли
  • Анна

Брала даний комплект для поїздок, бо часто у відрядженнях або подорожах.
    Оптимальний набір за кількістю петель та опорами.
    Можна комбінувати декілька петель або використовувати кожну окремо.
    Не мають неприємного запаху, заломів або інших дефектів.
    Задоволена товаром!

Достоинства:
    Якісний матеріал, комплектація, можливість регулювати складність тренувань
  • Дмитро Р***
    Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 1-31. Цвет: Разноцветный

Розпакована коробка, заклеєна скотчем досить неакуратно; розпаковані всі еспанедери і якось заліплені, все неакуратно, все вживане. Не проблема ніби, але просто неприємно.

Відмовився.

Достоинства:
    Не знаю
    Недостатки:
    Прийшло все вживане

Доброго дня!
      Всі товари, які відправляються клієнту є новими і не були у використанні. Вони надходять від виробника відразу до клієнта. Нам дуже прикро, що склалося таке враження, але всі петлі є новими.

• Дмитро Р***

Це не так. Криво наліплений скотч уже на коробці. Oh well.

• Чістяков А***
    Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 2-45. Цвет: Разноцветный

Погана якість має Ось такі дефекти

Недостатки:
    Погана якість