Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Резинки для подтягиваний Easyfit Premium 7-45 кг: набор 3 шт - резиновые петли для тренировок, фитнеса, упражнений на турнике EF-7453 (56003385)

• Отзывы про товар продавца Rozetka
  • Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 7-45

Майже місяць у викоритсанні, гумою задоволені

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 7-45

Набором дуже задоволений, резинки виготовлені з якісної еластичної гуми, при нормальному використанні відчувається надійність і міцність, у комплекті три рівні опору, цього вистачає для прогресу, я використовую слабшу для розігріву й розтяжки, середню для допомоги при підтягуваннях, а найміцнішу для силових варіантів та роботи над технікою, особливо сподобалось, що вони дуже компактні, беру їх з собою в поїздки та на тренування на вулиці. Після кількох тижнів активного використання (підтягування, віджимання з резинкою, вправи на ноги і розтяжка) гумові стрічки не втратили еластичності й не деформувалися. Особисто я рекомендую цей чудовий вибір для домашніх тренувань, для допомоги при підтягуваннях і для тих, хто хоче тренуватися в дорозі, покупкою задоволений.

Достоинства:
    Широкий діапазон опору, універсальність, компактність і портативність, зручність у використанні, хороше співвідношення ціни та якості
    Недостатки:
    Легкий заводський запах при розпакуванні, але це нормально для такого матеріалу, запах швидко зникає

Доброго дня!Дякуємо, Віталію, за детальний та корисний відгук! Раді, що набір резинок вам підходить і добре служить у різних вправах. Дійсно, легкий запах — це нормальна особливість матеріалу, він швидко зникає. Дякуємо за рекомендацію та бажаємо успіхів у тренуваннях!

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 7-45

Якісні резинки, зовнішній вигляд збережений. Можна використовувати не тільки для підтягувань. Купу вправ з ними можна знайти в інтернеті.

Достоинства:
    Якість
  • Максим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 7-45

Набір ідеально підходить для занять на вулиці та вдома. за місяць тренувань гума не втратила свій зовнішній вигляд, що дуже тішить

Достоинства:
    Ціна, якість гуми
  • Олег К***
    Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 7-45

Цікавим виявилась ситуація з замовленням даного комплекту.
    Оформлене й доставлене було швидко, шляхом повної передплати та в скриньку поштомату.
    Та наскільки було гнітючим, розкривши пакування , НЕ ДОРАХУВАТИСЯ ОДНІЄЇ РЕЗИНИ ( жовтої )..
    Всі урочисто мені шаблонно подякували в повідомленнях, і продавець (РОЗКТКА) і перевізник за моє замовлення.
    Та на разі виявилось, що немає змоги по факту і відразу це вирішити шляхом дзвінка на лінію підтримки.
    Все зведено на чат бот і "криву" форму звернення, без внятного статусу та своєчасної відповіді бодай когось з людей.
    Звернення постфактум в прірву. Боту...

Тому!... можливо тут хтось раніше з працівників прочитає.
    Звʼяжіться зі мною. А також надолужте прогалину в замовленні, надішліть мені частину мого замовлення , за яке було сплачено. І компенсуйте витрачений мною час на некомпетентність всіх тих , хто на це вплинув.

Достоинства:
    Гума якісна й ефективна.
    Недостатки:
    Халатність або злий намір дотичних до комплектування людей.
    • Маргарита Ш***

Так в боті оператори є.Я з ними листувалася.

Доброго дня. Дякуємо, що обираєте наш товар! Нам прикро за дану ситуацію, найшвидшим вирішенням питання буде звернення в службу підтримки Розетки - ссылка
      Вибачте за незручності.

• Мулярчук Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring

Набір рекомендую, якість на висоті. Займаюсь вже тиждень без нарікать.

Достоинства:
    Міцна гума, відповідає опору
  • Ярослав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 0spring

все ок, набір підійшов.

• Продавец  0spring

Доброго дня, Ярослав. Дякуємо за відгук!