- ЛінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 200
- Достоинства:
- Недостатки:
- Пошкоджена упаковка
- Іван Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 200
Смачно
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 400
Упаковка пошкоджена!!! Вдома помітила!!! Ніколи в Розетці нічого подібного не було раніше. Тому і не перевіряла.
- татьяна к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 400
тесто по якості супер, для дубайскої шоколадки , не порівняти з домашнім з ютубу, якщо бажаєте такий же хруст як в оригинальній шоколадкці, то вам сюди , за цим тістом, домашне все одно буде не таке тонке, як це ,це раз, а по друге домашнього приготування хрустить у начинці тільки перший день, а після , як полежить щоколадка все не хрустить як шось тверде в начинці, тому не марнуйте час, та купуйте це тісто, а по треттє-тісто вже смажене, значить не треба його смажити, коли купуєте сире, до того ж сире після смаження усушується і стає менше за вагою, а тут вже смажене, тому ці 400 г в упаковці це десь 600-700 г сирого, я спочатку купила 200 г упаковку на пробу, а потмі вже 2 упаковки по 400 г, тому що якість супер , строк зберігання 3 роки
- Достоинства:
- ціна , якість
- Недостатки:
- одна упаковка з двох була порвата трохи, хоча упаковка розетки це велика коробка карточна
- Соколов С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 200
Товар доставляется от продавца "Розетка" без упаковки. На руки получили голый товар с чеком. Учитывая хрупкость продукта, тара настолько тонкая, что в помятых углах просвещается продукт.
Возьмите во внимание упаковку при заказе, в целом продукт выглядит нормально, тесто покрошилось в допустимом количестве.- Достоинства:
- Нормальный срок доставки, сайт сразу предупреждает про сроки. Товар был в наличии и цена актуальная.
- Недостатки:
- Магазин розетка не упаковывает товар. который реализует от себя
- Наталія К***Продавец: Rozetka. Общий вес: 400
Жахливий сервіс , прийняли замовлення, термін доставки був здається дні 4 .Я весь цей час очікую своє замовлення і мені просто в останній день очікування приходить повідомлення що товару немає в наявності і ми його скасували . Ви серйозно? Якщо товару немає то як ви взагалі приймаєте замовлення?