Поки отримала доставку, трава відросла вище коліна. Тож бойове хрещення у неї було складним - проте вона косить як звір! Легка, проста в користуванні. Хтось писав, що складно витягати акумулятор - я роблю це двома руками, але доволі легко. Акумулятора на 4А вистачає на 15-20хв. Мене це влаштовує, бо я теж хочу відпочити). Контейнер для трави навіть не збирала, просто закріпила задню кришку у відкритому положенні - кошу та мульчую одночасно (треба зауважити, що при цьому Ви теж будете у траві, тож використовуйте якийсь "спец" одяг). Я задоволена придбанням!
Мобильная, экономичный расход аккумов
Авансом ставлю 5 зірок. Придбав в комплекті з 4аг АКБ і зарядним не в розетці. Вийшло на все про все 5300 грн.
Одного повного заряду вистачило приблизно на 2 сотки не зарослої трави по коліно, до цього косив приблизно півтора тижня назад. По чистому часу десь 30 хвилин косив. Заряджав АКБ приблизно 70-75 хвилин і докосив іншу половину. Зарядка вистачило. Ось сьогодні вирішив ще докупити АКБ на 4аг, щоб був більший час автономності. Газонокосарка сподобалась, все зручно, доволі легка.