- Маргарита К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовила,але він навіть не вмикається!Не рекомендую
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не ввімкнувся
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пока недостатков не выявлено
- Геннадій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не прочитав відгуки...То не купив би!
Прийшов бракований! Не вмикається взагалі лише щось клацає. Мабуть захист спрацьовує!
І питання до представника!!!!! Невже важко при відправці перевіряти на робоздатність?
(то ж не важко просто увімкнути у розетку)(доречі коробка не була запакована пломбою...хоча може і не мала би бути..то ще легше перевірити)
Це ж величезний мінус і незадоволення покупців! Я його купив за пару хвилин перерахувавши кошти!!!! А тепер мало що віз цей стабілізатор в точку Розетки дуже далеко (як по Новій пошті то за мій рахунок відправка) та ще сказали що кошти повернуть через пару неділь!!!! ну це як???? мають перевіряти!!!
Ваші проколи а я маю страждати!!! За що? За те що є постійним покупцем?
Жах!- Достоинства:
- Не працює!
- Недостатки:
- Не працює!
Представник постачальникаВибачте за таку ситуацію
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не викидайте гроші на цей мотлох! На другий день перестав працювати. Розміщена недостовірна інформація щодо характеристик прилада: 1500 кВа перетворюється на 900 вт, а на самому приладі - 800. Кнопки нічого не перемикають.
- Достоинства:
- Жодних
Представник постачальникаЯка інформація недостовірна?
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Свою функцию выполняет.
- Недостатки:
- Сильный треск при работе в режиме стабилизации напряжения
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сьогодні отримав. Перше враження позитивне. Час покаже.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- На перший раз прислали неробочий.
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прислали неробочий. Замовив ще раз. Чекаю. Сподіваюся, що надішлють не той самий.
- Достоинства:
- Ще не знаю
- Недостатки:
- Надійшов неробочий.
Представник постачальникаДуже шкода, перепрошуємо за цю ситуацію
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стабилизатор нормальный. Свою функцию выполняет. Заметил, что он постоянно пишет 220В на выходе, хотя выдавать может больше или меньше. При 240В, после щелчка, начинает выравнивать до 215-225В. Пониженного напряжения пока не было. В общем штука полезная
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично выполняет свои функции.
- Достоинства:
- Все работает.
- Недостатки:
- Отсутствуют.
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хочу вернуть товар! Верните деньги. Мощность ерунда!!! Характеристика не совпадает с реальностью. 1,2 кВт не нашла в нем.
- Достоинства:
- Для ерунды типа вентилятора... если бы не такая цена...
- Недостатки:
- Через минут 10 выключается. Подключали кондиционер при охлаждении, которому нужно 785... 2 розетки байпаса вообще ни кому не нужны тут, остальные 2: не хочет работать и одна на свою мощность.
- користувач
u ok? кондиціонер підключати до такого стаба?? в електриці все з запасом 30-40% плюс ще запас на пусковий ток. на кондер це мін 3 квА стаб
Представник постачальникаТетяно, вітаю, стабілізатор напруги, який Ви придбали на 1.5 кВА/4 розетки підходить для побутової техніки потужністю не вище 600 Вт (холодильника, газового котла, комп'ютера, телевізора, аудіосистеми, освітлення або дрібної кухонної техніки; забороняється для пральної машини, чайника, обігрівача і тд) Для побутового кондиціонера, зазвичай, потрібен стабілізатор потужністю 3–5 кВА, через високі пускові струми двигуна компресора.
- Роман Г***Продавец: Rozetka
Прийшов не робочий! Потрібно хоча б перевіряти перед відправкою!!!!
- Недостатки:
- Невідомо, бо прийшов неробочим
Експерт RozetkaДоброго дня!
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
Представник постачальникаПерепрошуємо за незручності, дякуємо, що відписалися
- Костенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: VLE Corporation
Працює
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: VLE Corporation
Описание враньё. В описании написано что и для холодильников а в интрукции что нельзя
- Достоинства:
- Недостатки:
- Описание не правда.
- Продавец VLE Corporation
Добрий день! В інструкції є помилка (такий переклад зробили китайці)? Не допускається робота стабілізатора з приладами індуктивного навантаження тільки тоді, коли пусковий струм перевищує номінальний. Вихідна напруга 220+/-10%. Номінальна потужність стабілізатора 1000ВА (600Вт макс.)