- Волинець Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Почесно займає 1 місце серед найгірших філаментів. Не можу описати, наскільки він поганий. Я вже і в сушилці сушив, і на батареї тримав — от нічого йому не допомагало. Результат друку все такий же жахливий. В якийсь момент подумав, що, можливо, трабла в екструдері або в сопло забилося — поміняв, почистив — результат знову той самий. Вернув на старий Анікубівський філамант і він працює нормально... іншими словами я в шоці >
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- Філамент нормально не спаюється ( навіть при 250 ), філамент таке відчуття взагалі не прилипає і постійно відлимає, залишаючи здоровені стирчащі шматки, при друці на ріних поверхонь взагалі стає як наждак -_-
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший пластик за свою ціну. Роздрукував температурну башту на Ender 3 v3 se з 255С до 230С. 230С на мій погляд найкраща. Перед друком просушив 2 години у відкритому стані на батареї (55С )
- Достоинства:
- За свою ціну хороший пластик. Рекомендую.
- Недостатки:
- Не скажу що він міцніший за звичайний PETG від Creality.
- Жак В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Prints perfect, thank you
- Достоинства:
- As advertised
- Недостатки:
- None
- Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
заказал изза цены, по итогу плевался как мог. Нормальных объёмов не добится даже при 260 градусах ( до этого я петг выше 240 не видел), слои не спекаются, постоянно или волосня или "штурпаки" торчат, 3 дня настраивал принтер, но так какчественной печати не добился. Хуже этого я ещё в жизни не видел!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- не запекается, куча мусора, ломается
- Артём Т***
Заказал в другом магазине. В начале тоже плевался, однако на температуре 260 гр норм. Бывает отклеивается от стола, однако качество печати за свои деньги норм. я бы поставил 3.5/5.
- Артем С***
А який принтер у вас? У мене все ок на 255 градусах на А1. Висушити просто треба добре
- Жак В***
No issues 250c on Creality k1c