- Виктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює тихо.Все чудово.
- Достоинства:
- Добре
- Недостатки:
- Не знайшов
- Віталій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює чудово
Тихий
Все супер - Кирило І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшов вдареним, всередені хитаєтся трансформатор..
- Кирило І***
Виробник гарантію на вдарені стабілізатори не підтримує, хоч трансформатор в них на якійсь тряпці тримався .. до удару. Розетка теж гарантію на пристрої з зовнішніми пошкодженнями не дає.. 14 днів оглядати корпус збиралися.. тому закріпив трансформатор до кріплення на пластикові стяжки. Надалі буду оглядати покупки з усіх сторін та трясти на наявність відірваних частин
- Віталій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримав вчасно
Ще не підключив
Запаковано гарно, практично…
З гарантією не розібрався, гарантійний талон є, але не заповнений..- Представник постачальника
Дякуємо за ваш відгук, приємного використання!
- Анатолия С***Отзыв от покупателя. Продавец: MNJ store
Робота ет отлично
- Продавец MNJ store
Дякуємо за відгук!
Бажаємо довгої служби і стабільної напруги)
- Роман Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Super-Q
Може я що не розумію, але якщо стаб на 9квт розрахований, чому при 4квт показує що він загружений на 80%
- Продавец Super-Q
все залежить від вхідної напруги.. якщо вхідна 220В то стабілізатор видасть 9квт, якщо вхідна менше-відповідно менше потужності зможе видати стабілізатор. наприклад при 150В він видасть максимум біля 6квт
- Юрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MNJ store
Основна задача стабілізатора стояла вирівняти синусоїду з генератора для гібридного інвертора!!!! Не справився. Але напругу з мережі з 170 в піднімає на 220. При нагрузці 1 кват працює на 50-60%
- Продавец MNJ store
Пане Юрію, дякуємо, що підняли питання. Вже вкотре повторюємо: зверніть, будь ласка, увагу, що звичайні стабілізатори НЕ виправляють синусоїду. Для цього потрібно замовляти стабілізатори ПОДВІЙНОГО перетворення (але там такий прайс, що дешевше інший генератор замовити). Задача стандартного стабілізатора - вирівнювати напругу))
- Шуляковская О***Отзыв от покупателя. Продавец: StabKyiv
Працює на відмінно. Як би не стабілізатор то обігрівач чи котел не працювали б, бо напруга була 163 кВт. Зручно купувати у розстрочку.
- Достоинства:
- Безшумний, невеликі розміри
- Недостатки:
- відсутні
- Продавец StabKyiv
Дякуємо за відгук!
- Дмитро Р***Отзыв от покупателя. Продавец: StabTochka
Стабілізатор працює добре .
На віть працює із гібридним інвертором.- Святослав П***
У інвектора теж як у генератора немає нуля , як ви підключали ??там вказана вхід нуль і фаза , ви як підключали , чи без різниці?
- Дмитро Р***
В інвектора anenji 11кв нуль сквозний
Підключення по інструкції.
Все працює
- Ігор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: StabTochka
Працює на відмінно
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Соколіков С***Отзыв от покупателя. Продавец: KRONDER
Гарантія півроку. Через 9 місяців згорів. Якщо відразу дочитався,за окрему платню додаткова гарантія. Але треба відразу після покупки оформити додаткову гарантію.
- Достоинства:
- Працював гарно
- Недостатки:
- Але не довго
- Продавец KRONDER
Шановний Сергію,
Дякуємо вам за ваш відгук. Ми завжди вдячні за ваші коментарі, оскільки вони допомагають нам покращувати наші послуги.
Щодо питання з гарантією, хочемо пояснити, що базовий гарантійний термін для виробів дійсно становить 6 місяців, а розширений - 36 місяців, як це прописано в гарантійному талоні, що завжди додається до виробу. Розширена гарантія є АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНОЮ, єдиною умовою є реєстрація вашого виробу на сайті виробника. Просто внесіть серійний номер виробу до 14 днів з моменту покупки на сайті виробника, щоб отримати сертифікат. Це займе всього 1-2 хвилини. Умови цього розширення гарантії визначені виробником.
Вибачте за будь-які незручності, які ви зазнали через згоряння вашого виробу після 9 місяців використання. Будь ласка, звертайтеся до нас з будь-якими питаннями або проблемами, і ми з радістю допоможемо вам.
- Костянтин О***Отзыв от покупателя. Продавец: KRONDER
Гарний стабілізатор
- Продавец KRONDER
Дякуємо за ваш відгук, Костянтине! Ми раді, що вам сподобався наш стабілізатор. Якщо у вас є будь-які питання або потреби, будь ласка, звертайтеся до нас. Дякуємо за ваш вибір!
- Стародубовський Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KRONDER
Вся інформація на корпусі стабілізатора подана російською мовою. Добре було б змінити на українську.
- Достоинства:
- Тиха робота
- Недостатки:
- Вся інформація на корпусі стабілізатора подана російською мовою
- Продавец KRONDER
Дякуємо за ваш відгук! Ми розуміємо ваше побажання щодо зміни мови на корпусі стабілізатора і прагнемо забезпечити максимальний комфорт для наших клієнтів. Щодо вашого зауваження про російську мову на корпусі, ми вживемо відповідних заходів, щоб майбутні моделі мали інформацію на українській мові. Нам також приємно дізнатися, що ви задоволені тихою роботою нашого стабілізатора. Якщо у вас виникнуть будь-які інші питання або пропозиції, будь ласка, повідомте нас. Дякуємо за вашу увагу та вибір наших продуктів!
- Владимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KRONDER
Присоединяюсь к отзывам относительно качества обслуживания покупателя. Порадовал деловой и человеческий подход продавца в условиях дефицита продукции. Устройством доволен, качество на высоте (даже автомат стоит Siemens). По сравнению с версией "Гибрид", "Ампер" работает тише, чётче и быстрее. Все заявленные характеристики налицо.
- Достоинства:
- Ожидаемое качество.
- Недостатки:
- Не выявлено.
- Продавец KRONDER
Владимир , благодарим вас за отзыв! Это очень важно для нас. Будем рады видеть в числе постоянных покупателей!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: KRONDER
Обслуговування на високому рівні. Стабілізатор приїхав цілий і працює добре в межах допустимої похибки (хоча упаковка була трохи пошкоджена). Дякую продавцю за гарну роботу, так тримати!
- Достоинства:
- Все працює без нарікань.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Продавец KRONDER
Дякуємо за високу оцінку роботи нашої компанії! Для нас дуже важлива Ваша думка.
- Віталій О***
Хіба можна ставити стабілізатор таким чином? Я думав його можна ставити лише вертикально - щоб тепле повітря рухалося нагору
- Олександр
Мені цікаво, а де ви на фото побачили горизонтальне розташування стабілізатора?