Отзывы покупателей о Бочка пластиковая пищевая бидон пищевой широкая горловина бочка для воды жидкостей и сыпучих продуктов 40 литров

• Афанасия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lagidna_hataUA. Объем: 40

Бочка суперкак раз хорошо разместилась в ванной,для хранения запаса воды
    Компактная,ужобная,широкое горлышко

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук.
      Наша команда дуже рада, що ви задоволені товаром та покупкою у нашому магазині.Приємного користування!

• Марія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lagidna_hataUA. Объем: 40

Чудова якість, без запаху, щільна кришка.

Достоинства:
    Якісний пластик без запаху. Відповідє опису.
    • Продавец  Lagidna_hataUA

Доброго дня, Марія! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви задоволені товаром та покупкою в нашому магазині. Приємного користування!

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lagidna_hataUA. Объем: 60

Купила две бочки по 60л. Отличное качество, пластик запах быстро выветрился. Пользуемся с удовольствием, огромное спасибо!

• Анастасія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lagidna_hataUA. Объем: 30

Чудова бочка, в господарстві виручає нас в період відключень світла. Рекомендую!

Недостатки:
    Недоліків немає
    • Продавец  Lagidna_hataUA

Доброго дня, Анастасіє!
      Дякуємо за ваш відгук
      Бажаємо приємного користування!

• Аліна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lagidna_hataUA. Объем: 40

Купувала цю пластикову бочку на 40 л для зберігання води під час блекаутів — дуже виручає. Матеріал міцний, запах швидко зник, тож вода зберігається безпечно. Бочка по габаритам дуже підійшла нам, і великий об’єм дозволяє мати запас води на тривалий час. Дуже задоволена покупкою, тепер почуваюся спокійніше у непередбачуваних ситуаціях. Рекомендую!

• Яна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lagidna_hataUA. Объем: 40

Бочку купувала для господарських потреб. За габаритами дуже зручна — легко помістилась у ванній, місця займає мінімум. Пластик щільний, виглядає надійно, кришка добре закручується. Загальне враження позитивне.

Достоинства:
    Гарна якість, компактні розміри
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  Lagidna_hataUA

Доброго дня, Яно! Дякуємо за ваш відгук. Наша команда дуже рада, що ви залишились задоволені товаром та покупкою у нас. Гарного дня!

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lagidna_hataUA. Объем: 40

Дуже задоволена покупкою, гарна якість. Використовую для зберігання запаса води на випадок вимкнення водопостачання. Не займає багато місця, зручно. Швидка доставка та гарне обслуговування.

Доброго дня, Ірино!
      Дякуємо за ваш відгук. Наша команда дуже рада, що ви залишились задоволені покупкою. Приємного користування!

• Роман З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lagidna_hataUA. Объем: 40

Все добре! Товаром задоволений.

Достоинства:
    Все добре
  • Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lagidna_hataUA. Объем: 40

Замовлення отримав, все чудово. Бочка відповідає опису, без сторонніх запахів. Щільно закручується кришка, нічого не протікає. Покупкою задоволений!

Достоинства:
    Відправили в термін. Товар відповідає опису