Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Бочка пластиковая 60 л непищевая черная с широкой горловиной и ручками для технических жидкостей

Оценка пользователей 4.5/5
  • Наталія Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lagidna_hataUA. Объем: 60

Бочка дуже гарна,займає небагато місця,ідеально стала в ванній кімнаті. Для води на всяк випадок ідеально.

Доброго дня, Наталіє!
      Дякуємо за ваш відгук.

Наша команда рада, що ви залишились задоволені покупкою.
      Приємного користування!
      Гарного і мирного вам дня

• Вікторія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lagidna_hataUA. Объем: 60

Зручна бочка. Купили дві по 60 л кожна замість однієї великої.Швидше прогрівається вода, легше воду зачерпувати (швидше, ніж очікувати, поки набіжить через вмонтований кран у великій бочці). Якість гарна. Продавець швидко зв'язався й відправив замовлення.Доставка бочки з підпискою SMART безкоштовна.

Достоинства:
    Гарна якість
    Недостатки:
    не знайшла
    • Продавец  Lagidna_hataUA

Доброго дня, Вікторіє! Дякуємо за ваш відгук! Наша команда дуже рада, що Ви задоволені товаром та покупкою у нас. Приємного користування! Гарного і мирного Вам дня!

• Вікторія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lagidna_hataUA. Объем: 60

Бочка гарна ,міцна ,зручна. Претензії до продавця немає. Але є одне Але , це доставка НП. Вартість доставки вийшла ,як вартість за половину бочки.

Достоинства:
    Недостатки:
    Вартість доставки
    • Продавец  Lagidna_hataUA

Доброго дня, Вікторіє!

Дякуємо вам за відгук та зворотний зв’язок.

На жаль, тарифи на доставку встановлює Нова пошта, і ми не маємо можливості впливати на їхню вартість. Оскільки бочки є габаритним товаром, перевізник застосовує відповідні вимоги та розрахунок об’ємної ваги при відправленні.

Дякуємо за розуміння

• Мельник А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lagidna_hataUA. Объем: 60

Брал для дому. Відправили швидко. Доволі міцна, зручно черпати воду ковшем. Кому важливо, колір на фото відповідає дійсності.

• Продавец  Lagidna_hataUA

Доброго вечора, Олександр! Дякуємо за ваш відгук! Наша команда дуже рада, що ви задоволенні товаром та покупкою у нас. Приємного користування!