Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Бочка пластиковая техническая 100 л черная бидон с широкой горловиной для воды и хозяйственных нужд

• Артем М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lagidna_hataUA. Объем: 100

Бочка приїхала добре запакована, все ціле, відповідає опису. Товаром задоволений

Достоинства:
    Все добре, прийшло ціле. Бочка опису відповідає
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Lagidna_hataUA

Доброго дня, Артем! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що ви залишились задоволені покупкою в нашому магазині. Вдячні за довіру!

• Геннадій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lagidna_hataUA. Объем: 100

Бочку брав для зберігання води, актуально в наш час. Пластик міцний, без стороннього запаху, форма рівна, кришка добре закривається. Об’єм відповідає заявленому, свою функцію виконує повністю.

Достоинства:
    Великий об'єм
  • Юрій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lagidna_hataUA. Объем: 100

Брав цю бочку для господарських потреб. Пластик щільний, міцний, форму тримає добре. Об’єм відповідає заявленому, кришка закручується надійно. Використовую для води та технічних рідин — претензій немає. Зручна у користуванні, свої функції виконує повністю. Рекомендую!

Достоинства:
    Великий об'єм, пакування
  • Аліна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lagidna_hataUA. Объем: 100

Бочку придбала для зберігання води. Якість хороша, пластик міцний, об’єм великий. Дуже зручна широка горловина — легко набирати воду ківшем і мити всередині. Невеликий запах у закритій бочці спочатку був, але після провітрювання швидко зник. Загалом покупкою задоволена, можу рекомендувати.

Достоинства:
    Великий об'єм