Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Беговая дорожка EnergyFIT EF-X512NS black

Оценка пользователей 4.6/5
  • Стас Г***

Хороша штука, можна брати

Достоинства:
    Працює, зручна
  • Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Доріжка доволі компактна. Користуюся майже місяць, моя вага 55 кг, ходжу в основному на третій швидкості. Через хвилин 10 можна відчути запах схожий на запах резини. Іноді зʼявляється скрип, від чого він залежить не можу зрозуміти. На екрані відображається ввімкнена швидкість, пройдений час, дистанція, та спалені калорії. Було б звісно краще якби вони не перемикались послідовно, а щоб ця інформація відображалася разом, адже місця закладеного під екран мало б вистачити. Також є питання чи є на екрані захисна плівка, вона знімається, чи цю плівку краще не чіпати і вона така і повинна бути? Нагрівається поки помірно, але якщо йти на більший швидкості, логічно що нагрів буде більшим. Єдине що, поки не ставила доріжку під кутом, хочу спочатку купити під неї килимок, сподіваюся з цим проблем не буде і там гарні опори для цього. Як приємне доповнення, ввечері гарно виглядає блакитна підсвітка, додала відео в процесі руху, блимання зображення і підсвітки видно тільки на відео, вживу цього не видно. Ходити без опори звикла дуже швидко, є пульт з ремінцем на руку, яким перемикається швидкість, вкл/викл сама доріжка і можна вимкнути підсвітку. На самій доріжці також є кнопка вимикання. Також купила захисний чохол, щоб мінімізувати потрапляння на доріжку пилу та шерсті

• Євген М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Кустарно вироблене, передні опори зліва та справа виготовлені із різних за розміром та формою деталей, доріжка в будь якому положенні стоїть з перекосом. Нарізна частина середніх опор закоротка і деталі випадають раніше, чим доходять до підлоги.

Представник бренду

ВІтаємо! Описані вами недоліки не є типовими для даної моделі, Зателефонуйте за номером,вказаним у гарантійному талоні (приклєний на коробці). Чи напишіть в Інстаграм.

• Алексей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хорошая дорожка. Для быстрой ходьбы подходит и занимает мало места..

• Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Бігова доріжка дуже сподобалась. Вона доволі важка але компактна. З приводу нагріву, думав буде сильно грітися. Але по факту, навіть літом в 25 градусів в кімнаті нагрів мінімальний після години ходьби на швидкості 2 при вазі 70 кг. Читав що у деяких був запах плавленого пластику але у мене такого не було. Полотно налаштовується дуже легко хоча ще треба розібратися з натяжінням. Раджу відразу докупити балон з силіконовою змазкою з довгим носиком бо та що йде в комплекті з коротким і важко змастити по середині полотна. І ще додам з приводу пульта. Він дуже хліпкуватий і треба з ним бути обережним. В мене взагалі прийшов відразу тріснутий але я звʼязався з продавцем і він без питань мені відправив новий в той же день. Тому за підтримку респект. Не знаю скільки вона мені прослужить але поки я задоволений.

Достоинства:
    Компактність, безшумність, підсвітка
    Недостатки:
    Хлипкуватий пульт, відсутність поручнів але з часом звикаєш
  • Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Класна бігова доріжка, для легкого бігу або швидкої ходьби, я б сказала. Займає відносно небагато місця. Поки що все влаштовує.

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чудова доріжка! Зручна в користуванні,є можливість налаштувати комфортну швидкість та достатньо компактна і не займає багато місця. Користуюсь більше ніж півроку.

• Виталий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Трохи ширини не вистачає а так дуже хороша штука!

• Денис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

В плані компактності доріжка дуже гарна, але звісно є нюанси.
    Головний нюанс це те, що вона постійно перегрівається в районі мотору і починає воняти горілим пластиком.
    Полотно весь час сповзає в сторону і скільки його не регулюй, воно все одно буде сповзати. Як тільки відрегулював під себе і наче їде рівно, то коли стає людина з іншою вагою, то вже починає "пливти" в сторону.
    Не знаю чи так має бути, але дека чи як називається ця дошка під доріжкою скрипить від кожного кроку на неї. Коли без навушників ідеш, то дуже дратує.
    Пульт то взагалі окрема історія, він склеєний як попало і розсипається в руках.
    Єдине що в цьому замовленні сподобалось тотце підтримка продавця. Коли мені прийшов пульт бракований, то продавець наступного ж дня вислав новий. Поставив цілих 3 зірки тільки за гарного продавця. А товар не коштує своїх грошей нажаль.

Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо за відгук.Мотор перегрівається з двох причин -велика вага користувача,та час занять на тренажері,також неправильно відрегульоване полотно створює додаткове навнтаження на мотор. Скрип -це ,можливо скрипить дека,ІІ потрібно піджати і скрип зникне.
      Зміщення пототна може виникає від неправильного регулювання.Можливо у вас різна довжина кроку-це теж може спричинити зміщення полотна.
      Тобто, перетягнуте пототно плюс вага - ось і постійний перегрів мотору.
      Зателефонуйте за номером,вказаним у гарантійному талоні( приклеєний на коробці) ми проконсультуємо стосовно скрипу та регулювання полотна.

• Вікторія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Доріжка для ходьби мене повністю влаштовує. При вазі 90 кг ходжу 3 рази на тиждень по 70 хвилин зі швидкістю 5-5.5 км/год вже близько місяця — поки працює без проблем. Так, нагрівається, але на роботу це не впливає. Також раджу спочатку запускати полотно, а вже потім ставати на доріжку — читала, що це допомагає продовжити термін служби двигуна, але в інструкції не побачила таких рекомендацій.
    Рекомендую до покупки.

Достоинства:
    Компактна та зручна у використанні. Хороший варіант для домашньої ходьби.
  • Анжеліка
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Користуємось не часто, проте враження хороші.
    Для тих хто працює вдома і багато сидить, дуже доцільне рішення.
    Доріжка допомагає підтримувати організм в тонусі і не закам'яніти за сидячою роботою.

• Павло К***

Найс все супер

Достоинства:
    Люкс
  • Егор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Прийшла дорожка ось з такою полосою на полотні, як можемо вирішити питання ?

Представник бренду

Вітаємо! Полоса на біговому полотні,і це технологічне місце склейки,яке передбачене конструкцією бігового полотна і не є дефектом чи несправністю.

• Віталій І***

Це стандарт =)

• Валентин Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чудова доріжка, особливо якщо ви працюєте за столом стоячи.

• Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Добрий день, зламався пульт від доріжки можна придбати новий пульт?

Представник бренду

Вітаємо! Так, напишіть нам в інстаграм _enrgyfit_ukr чи зателефонуйте за номером ,вказаним у гарантійному талоні (приклеєний на коробці)

• Єлизавета З***

Доброго дня.
    Доріжка чудова,пульт неначе з бумаги,як так? Він упав з дивани і розсипався на мікро чіпи
    Чи є можливість купити новий? І як це зробити

Представник бренду

Вітаємо! На коробці ми клеємо наш гарантійний талон,там вказаний номер нашого сервісного центру, зателефонйте.

• Альона
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Чудова!
    Тихенька, гарненька, може зберігатись вертикально.
    Можна відстежувати кілометраж, калорїї через безкоштовну прогу. Дуже зручно.
    Але щось повірила у себе і замовила самовивіз. Не робіть так :) тільки вдвох можна донести))

Достоинства:
    На колесиках, тиха, вертикальне зберігання, безкоштовна прога через блютуз для трекінгу. Все гуд
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Вероніка
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Виправляю відгук після пів року експлуатації. Спочатку був з оцінкою «чудово».

На папері, і при першому використанні дорожка складає гарні враження, але не довго.
    Через місяць використання помітили помітний нагрів, у телефонній підтримці проконсультували, і виявляється, що рекомендована тривалість однієї сесії не має перевищувати 40 хв, хоча в інструкції вказаний кратно більший термін. Після ж, представник бренду наполягає на необхідності охолодження мінімум півтори години. Тобто для досягнення 10т кроків треба 2-3 підходи зі значною перевою, що не дуже то і зручно. А якщо в плані було використання приладу декількома людьми, то спланувати таке вже взагалі щось неможливе.
    Також представник на горячій лінії стверджував, що вага користувача не має перевищувати 80% заявлених в характеристиках, в чому тоді сенс характеристик?
    І в нашому випадку вага помітно менша, але пластикові бортики дуже швидко продавлюються п'яткою, якщо наступити на них без взуття.

Поки працює і продовжую користуватися, але враження дуже сумнівні. Вона максимум для одного користувача, і навіть йому буде дуже непросто спланувати свій день, щоб мати змогу нашагати на ній омріяні 10к кроків.

Достоинства:
    Кут нахилу, потужний мотор(на папері)
    Недостатки:
    Гріється, не честні технічні характеристики
    • Ігор

Якщо на балконі взимку, то не гріється

• Константин П***

Гарна доріжка

• Анна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чудова доріжка, використовую для ходьби, по розміру дуже зручна. Можна під себе підлаштувати і вперед, головне не забувати змащувати полотно. Ще плюс що займає мало місця, та можна її заховати.

• Кирило Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Трішки більше місяця у використанні. Дружина задоволена. Доріжка чудово підходить для квартир бо компактна та не гучна.

Достоинства:
    Якість збірки, невелика вага, компактні розміри, можливість зберігати у вертикальному положенні, можливість виставляти кут підйому самої доріжки, витримує до 100 кг.
    Недостатки:
    Поки відсутні
  • Артем О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купив декілька днів тому, поки нарікань немає

Достоинства:
    Компактний розмір
    Недостатки:
    Когось може засмучувати невеликий шум двигуна, але для мене він прийнятний
  • Віталій Р***

Крутий сервіс від магазина

Достоинства:
    Швидкий ремонт
  • Олексій С***

Норм якість, я 100кг і працює

Достоинства:
    Тихий
    Недостатки:
    Не підключається до телефона шоб побачити кількість кроків хочаб
    Показує відстань, калорії і час
    • Олексій С***

Не встановлюйте ту не зручну прогу, рекомендую Fitshow, вона зручніша, одразу впізнає вашу дорожку, там є музло, треки, плюс можно бачити людей шо ходять в онлайн, і як челенджі для себе, також там ж всякі вправи від новачків до профі

Вітажмо! Дякуємо завідгук
      Щоб доріжка служила довше, радимо:
      не ставати на полотно до повного запуску;
      регулярно змащувати деку згідно інструкції;
      уникати тривалих тренувань на максимальній швидкості;
      стежити за рівномірним розташуванням полотна

Якщо Ви плануєте щоденні тривалі тренування, краще розглянути модель із більшим запасом по вазі.

• Олег Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Повністю задоволений. Поки працює, все ок!

Достоинства:
    Недорога компактна доріжка
    Недостатки:
    За пару місяців використання, не знайшов немає
  • Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Файна доріжка, яка працює до 1.5 години після доопрацювання. А без вентилятора після 30 хвилин роботи перегрівається.

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Потрібне додавання вентилятора
    • Максим Т***

Можете розповісти детальніше як саме Ви допрацьовували цю доріжку? Чи може кудись звертались?

• Ігор

В мене був зайвий комп'ютерний 12 см кулер. Нажаль він не вмістився всередині, то я його закріпив проволокою ззовні. Заживив від зайвого блоку живлення на 12 Вольт. Найскладніше було зробити отвір діаметром 12 см над двигуном доріжки. Прощавай гарантія, але зате тепер можна менше дихати перегрітим пластиком.

• Ігор

Дружина казала, що доріжку я зламаю, але ні - все працює супер. Хіба що з настанням теплих днів доріжка гірше охолоджується. То й не дивно, зайвих 10 градусів тепла в повітрі тепер.

• Алексей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Крута доріжка за свої кошти!! Не шумна маленька та потужна!

Достоинства:
    Потужність
    Недостатки:
    Іноді треба регулювати полотно.
  • Вероніка М***

Хорошая дорожка , не шумная , не занимает много места

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Користувався доріжкою близько 2,5 місяців. За цей період пройдено приблизно 200–210 км. Використання - виключно ходьба 4.5–5.5 км/год, без бігу, 1–1,5 години на день із трьома перервами по 5-10 хвилин (хоча в самій інструкції вказано, що максимум безперервно – 100 хвилин, про що навіть сам продавець !не знав!). Вага користувача значно менша за максимально допустиму (82кг).
    Обслуговування (змащування полотна) проводилось регулярно згідно інструкції.
    Під час запуску доріжки на біговому полотні жодного разу не стояв.

Після певного часу експлуатації почав з’являтися сильний перегрів передньої частини корпусу (зона мотору) та характерний запах нагрітої/плавленої пластмаси. Під час звичайної ходьби корпус у цій частині ставав дуже гарячим. Без навантаження проблема практично не проявлялась.

Звертаю увагу: мова йде не про біг і не про перевищення навантажень, а про стандартну домашню ходьбу. Для моделі, яка позиціонується як домашня для щоденного використання, така поведінка виглядає щонайменше дивною.

Доріжка дійсно компактна та зручна для невеликих приміщень. Але якщо ви плануєте регулярну ходьбу 8–10 тис. кроків на день - варто дуже серйозно подумати про ресурс і запас міцності цієї моделі.

Вердикт: ця доріжка підходить радше для коротких сесій або епізодичного використання, але не для стабільного щоденного навантаження.

p.s. оремо хочу звернути увагу: у разі виникнення гарантійних питань рекомендую вирішувати всі питання саме через сервіс Розетки, а не напряму з продавцем. Це дозволяє мати офіційну фіксацію звернення та уникнути непорозумінь у процесі розгляду.

Достоинства:
    Компактна
    Недостатки:
    Вказано нижче
      Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо за ваш коментар.
      Потрібно зазаначити, якщо постійно використовувати доріжку на максимумі ( велика вага користувача та довгі тренування), двигун працює «на межі можливостей». Це призводить до перегріву і пришвидшує знос деталей.
      Саме тому для довгої і стабільної роботи рекомендується використовувати доріжку приблизно на 80відсотків від її максимальних можливостей — так вона прослужить значно довше і працюватиме стабільно.

Доріжи для домашнього використання дещо відрізняються від тих,що ми звикли бачити у спортзалах , розрахована на кількох користувачів і помірне навантаження..
      Типове використання: 30–60 хв на день, 1–2 людини.
      Основні особливості
      Двигун слабший
      Працює періодами, потрібні паузи
      Тонша дека
      Менший ресурс полотна
      Потребує регулярного змащування
      Максимальна вага користувача ідеально використовувати на 20–25% менше від максимуму
      Менший ресурс роботи
      300–800 годин активного використання
      Компактність
      Фактично — це “персональна доріжка”.

Отже,можемо зробити висновок,що Згідно з описом, ситуація виникла через порушення правил експлуатації,
      При дотриманні умов використання доріжка працює штатно.

Ми завжди готові готові надати детальні рекомендації для правильного налаштування та подальшої роботи пристрою.
      Телеон сервісного центру вказано в гарантійному талоні.

• Ігор

Якщо у вас є пухнасті домашні тварини, то всередині доріжки швидко накопичується шерсть, яка теж призводить до перегріву.

А я взяв і додав вентилятор над двигуном, тепер доріжка тримає 90 хвилин роботи при температурі повітря 21 градус тепла.

• Ірина

Яке порушення правил експлуатації!!!??? Людина вам пише що вага набагато нижче заявленої і час ходьби теж і пишите таке! Шкода що я вже купила у вас цю доріжку перед тим як прочитати ваш коментар, так би зробила вибір на користь іншого продавця.

• Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Класний тренажер! Доставили швидко, зібрав самотужки за 5 хв. Бігове полотно широке, бігати комфортно навіть при моєму зрості 185 см. Дуже зручне керування швидкістю на поручнях. Тепер займатися спортом — одне задоволення. Дякую магазину за якісний товар!

Достоинства:
    Довжина полотна, мобільність, функціонал
    Недостатки:
    Поки що не виявив
  • Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Наче порядок. Тиха. Трохи малувата, вузька і коротка, тому треба бути весь час зосередженим щоб не наступити збоку доріжки. По якості складає хороше враження.

• Валентина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Користуюсь доріжкою місяць, наразі проблем немає. Варто мати реалістичні очікування від доріжки такого типу. Ходити на ній не рекомендується довше ніж пів-години, після чого треба зробити паузу хоча б на 5 хвилин. В ній нема активного охолодження двигуна, а пасивне охолодження погане - двигун закритий в пластиковому чохлі без отворів поруч. Якщо не забувати змащувати, то вона може довго прослужити. Заявлені 2 к.с. двигун наврядчи може видати навіть на короткий час, а постійна потужність у нього приблизно 0.8 к.с. Але варто розуміти, що це норма для таких доріжок і у конкурентів приблизно схожа потужність.

В мене зріст 165 см - довжина і ширина доріжки комфортні, з меншими розмірами полотна було б вже незручно. Чоловік десь 170 см, йому теж комфортно.

При піднятті доріжки на колесики додаткові підставки (посередині) не дістають до підлоги - довелось приклеїти до них шматочки фанери.

Достоинства:
    Комфортний розмір полотна
    Недостатки:
    Потужність відрізняється від заявленої, додаткові підставки закороткі
  • Максим Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Доброго дня. Питання до представника бренду. З чим може бути пов’язаний стійкий запах горілого після 35-40 хвилини використання на швидкості 2.5? Моя вага 91.

Я знаю що в коментарях ви рекомендуєте займатись на ній по 30-40 хвилин і давати їй відпочивати. Але я займаюся на ній на швидкості менше половини від максимальної, тому сподівався що в ідеалі сеансами по 1-й годині та 2-3 для вичахання зміг би побудувати щоденну рутину. Щоб кожен день таким чином години по 3 ходити.

Але натомість кожного разу після 30-40 хвилин тренування маю досить помітний запах горілого від місця мотору. Доріжкою користуюсь 2 тижні, за цей час 2 рази її змазував бо думав може з цим пов’язано. Зберігаю її вертикально трохи прихиливши до стіни.

Можете підказати в чому може бути справа? Я б розкрутив сам глянув, +може дав би більше контексту, але тоді мабуть гарантія на виріб вже буде втрачена.

Достоинства:
    Чудове доповнення для активності на кожен день
    Недостатки:
    Після використання тривалістю більше 40 хвилин починає пахнути паленим.
    • Олексій

Аналогічна проблема. Проявилось через місяць десь після двох змащувань. Двигун сильно гріється, від чого розігрівається полотно і є запах горілого мастила.

• Максим Т***

Думаю що різбався сам в чому була проблема.
      Почитав в мережі а також порадився з чатом гпт, судячи з усього полотно доріжки було надто натягнуте що спричиняло надмірне навантаження двигуна. (я попускав полотно щоб краще змазати, і видно надто сильно затягнув потім)

Думаю до вечора точно вже буду знати. Додам нижче коментар, щоб якщо хтось зіштовнеться то щоб була інфа в чому може бути справа

• Максим Т***

Попустити натяг полотна в моєму випадку до певної міри допомогло (попускав до моменту коли вже полотно проскользувало, і трішки натягнув від того). Стало не ідеально, але краще: запах горілого ледь відчувається через годину використання на швидкості 2.5.

Тому в ідеалі хотілось би почути ще якісь поради від представника бренду що це може бути і як це виправити.

• Олександр Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже сподобалось, що є детальна інструкція, інструмент і змазка в комплекті. За свої гроші добре виконує свої функції. Рекомендую!

Достоинства:
    Ціна, якість, зрозуміла інструкція по експлуатації
    Недостатки:
    Поки не виявив
      Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо за відгук.
      Нагадуємо,що важливо не стояти на біговому полотні під час запуску доріжки.
      Під час старту двигун розганяє полотно з нуля, і якщо на ньому вже стоїть користувач, мотор отримує різке максимальне навантаження. Це може викликати ривки, перевантаження електроніки та пришвидшений знос двигуна й ременя.

Правильний запуск: спочатку увімкнути доріжку, дочекатися початку руху полотна на мінімальній швидкості і лише після цього ставати на полотно.

• Валерия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Отличная дорожка. Компактная и удобная для домашних тренировок. Достаточно мощная, можно даже бегать. Сделана хорошо, не скрипит. Рекомендую!

Достоинства:
    Качество, мощность
  • Вячеслав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Выполняет свои функции.Все отлично.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Не обнаружил