- AI аналіз відгуків53 відгуки: позитивний: 68%, нейтральний: 14%, негативний: 18%Виберіть, щоб дізнатися більше
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволена покупкою! Доріжка компактна, працює тихо, зручна у використанні. Ідеально підходить для домашніх тренувань
- Валерия Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила данную дорожку для домашнего использования. После двух недель использования (до 2х часов в день просто ходьба) появился странный натяжный звук со стороны двигателя при нагрузке на дорожку.
Представник брендуВітаємо! При наближенні до максимальної допустимої ваги користувача значно зростає навантаження на мотор та елементи приводу. Через це двигун може працювати з підвищеним навантаженням, що супроводжується стороннім або більш гучним звуком під час тренування.
- Олексій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Читав відгуки. Все ж вирішив взяти, бо найкраще співвідношення ціни та максимальної ваги.
Поки що проблем не виявлено. Доволі міцна конструкція.
Але якщо ви вищі за 195 см, руки не дотягуються до поручнів трошки. Майте на увазі.
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за відгук.
- Сергій К***
Зріст 197 см - руки дотягуються до поручнів
- Спартак В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зібрав за півгодини , добре працює, але займає багато місця
- Достоинства:
- Добре працює, підійде до 130 кг
- Вікторія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримали сьогодні доріжку.Почали розпакувати а вонапобита і бокава частина тріснута.Як повенути товар?
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримала цю доріжку. До товару є питання щодо передпродажної перевірки: після збірки дисплей взагалі не вмикався. Виявилося, що проблема в з’єднувальному кабелі всередині стійки - він просто не був щільно зафіксований у роз'ємі. Поправили контакти власноруч, і все запрацювало, але осад залишився.
Окреме розчарування — доставка через Нову Пошту. Оформлювала та оплачувала адресну доставку кур’єром додому, але замовлення доставили лише на відділення, навіть не попередивши. Довелося забирати самостійно, при цьому переплачені кошти за кур'єра ніхто не повернув.
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за відгук. На коробці ми прикріплюємо наш фірмовий гарантійний талон, в якому вказані номери сервісного центру,ми завжди готові надати консультацію. Звертайтеся. Передпродажну перевірку товару не можемо робити через те, що потім надходять скарги, що отримали доріжку,якою вже хтось користувався.
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доставка вчасно. Допомогли завантажити в машину, так як не розрахувала з вагою посилки))
Доріжка виконує свою функцію без проблем. Відчуваю себе, як тренажерному залі, так як вона не є мініатюрною.
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за ваш вибір. Не забудьте. будь ласка. змастити бігове полотно пред користуванням.
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
топова доріжка
- Достоинства:
- швидка, устойчева, надійна
- Недостатки:
- нема нахілу але це ок
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не працює, видає помилку сервіс і розетка нічого не роблять, тільки туди сюди передаюсь і кажуть що «відремонтували», а вона постійну уходить в помилку і не працює !!!! НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!ГРОШІ НА ВІТЕР!!
Представник брендуВітаємо! Чи вдалося вирішити вашу ситуацію?
- Левченко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий пристрій для домашнього заняття спортом. Легка в експлуатації, безшумна та зрозуміла, витримує заявлене навантаження. Займаюся на ній вже тиждень, два рази на день, недоліків не виявив, незважаючи на мою вагу 135 кг.
- Достоинства:
- Безшумна
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, дякуємо за відгук.
Важливо не стояти на біговому полотні під час запуску доріжки.
Під час старту двигун розганяє полотно з нуля, і якщо на ньому вже стоїть користувач, мотор отримує різке максимальне навантаження. Це може викликати ривки, перевантаження електроніки та пришвидшений знос двигуна й ременя.
Правильний запуск: спочатку увімкнути доріжку, дочекатися початку руху полотна на мінімальній швидкості і лише після цього ставати на полотно.
Рекомендуємо займатися не більше 30хв, потім робити прерву,щоб двигунвистиг.
Якщо постійно використовувати доріжку на максимумі (висока швидкість + велика вага користувача + довгі тренування), двигун працює «на межі можливостей». Це призводить до перегріву і пришвидшує знос деталей.
Саме тому для довгої і стабільної роботи рекомендується використовувати доріжку приблизно на 70–80% від її максимальних можливостей — так вона прослужить значно довше і працюватиме стабільно.
- Павло А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша бігова доріжка!все ціле нічого нерипить!витримує велику вагу легко!складать тоже просто !
- Достоинства:
- Робить!
- Недостатки:
- непонятно як нормально неї змастити !було добере щоб було відео як це робить !
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова бігова доріжка для дому. Компактна, працює тихо, проста у керуванні. Є всі потрібні показники: швидкість, час, дистанція, калорії. Якість хороша, виглядає надійно. Доставка швидка, все прийшло добре запаковано. Покупкою задоволені, рекомендую.
- Достоинства:
- Широке полотно, розрахована до 140 кг
- Недостатки:
- Поки не виявлено
Представник брендуДякуємо за змістовний відгук.Нам приємно знати ,що ви задоволені покупкою.Нехай тренування будуть комфортними та результативними.
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже часто не включається з першого разу . Ходиш менше 5 хвилин і потів різко виключається. І не включається , моргає і пікає.
Представник брендуВітаємо! Зверніться до нашого сервісу за телефоном вказаним у гарантійному талоні.
- Василь Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
користуюсь близько двох років. всім задоволений. тиха робота, не заважає іншим, можна використовувати навіть ввечері чи вночі.
хороша ціна враховуючи максимальну вагу при використанні.
компактна, легко почати використовувати та легко розібрати якщо потрібно перенести в інше місце, всі інструменти в комлекті
легко і зручна у використанні навіть без інструкції- Достоинства:
- різні програми тренувань, тиха робота
- Недостатки:
Представник брендуЩиро дякуємо за ваш відгук та фото. Нам дуже приємно, що ви задоволені доріжкою.
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбали доріжку у червні. Користуємось всією родиною. Все працює ідеально. Дякую
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова доріжка, все працює добре, рекомендую!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Трохи бісить розкладання та складання )
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перший запуск - помилка Е2, щось з мотором.
Сподіваюсь повернуть гроші. - Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбав 2 тижні тому, з плюсів витримує велику вагу за досить невисоку ціну, в комплекті є все що потрібно і навіть більше.
Основна проблема, при ходьбі та навіть якшо легенько пальцями потрусити, дуще хитаються ручки там відповідно монітор, її буквальто при ходьбі туди сюди трясе. Спробував купити коврик який поглинає вібрацію та підкладки під ніжки, недопомогло Можливо хтось підкаже як вирішити цю проблему.- Достоинства:
- Витримує велику вагу, ціна
- Недостатки:
- Хитка, матеріали могли бути міцніше
Представник брендуВІтаємо! Зателефонуйте за номером, вказаним у гарантійному талоні , ми допоможемо вирішити дану проблему
- Дмитро М***
Не можу знайти в коробці гарантіку, можете будь ласка дати номер?
Представник брендуВітаємо! Гарантійний талон ми зазвичай приклеюємо на коробці.
- Никита Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тиждень тому 17. 06 замовлення доріжки, прийшла неробоча, не вмикався двигун, мені передзвонили і запропонували поміняти на нову або оформити повернення грошей, вирішив робити повернення, я передзвонив на гарячу лінію, уточнив, який склад підходить для великого вантажу (50кг), своїм коштом найняв вантажника таксі, приїжджаю на склад, який підходить, зі слів оператора, мені там заявляють, що не візьмуть мій товар, тому що він не габаритний, потім видали 2 чеки, зі скандалом все ж таки прийняли товар (продавець товару - розетка). Минув тиждень, я передзвонюю на гарячу лінію, мені кажуть, що товар не відправили навіть на сервісний центр для «експертизи», хоча це не гарантійний випадок, а повернення неробочого товару в день купівлі (відео є), тобто ні товару, ні грошей немає. Не купуйте тут нічого, навіть якщо техніка не робоча що буває, неможливо без нервів повернути гроші за неробочий товар, цілий квест треба проходити. Чекаю тиждень і звертаюся офіційним листом.
- Фарида Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
3 зіркі за те, шо ще не користувались навіть ще не зібрали , а вже не приземний осадок від зборки за ці трещини, і інструкція що до смазки ну дуже не понятно
- Достоинства:
- Непогана ціна , виглядає красиво
- Недостатки:
- Ще не користувались
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав доріжку для себе, так як маю сидячу роботу і немаю змоги часто виходити на вулицю. Орієнтувався в першу чергу на свою вагу і на доріжки за оптимальну ціну. Вирішив зупинитись на цій. Вага біля 140 кг, стараюсь обережно поводитись, щоб не перенавантажувати. Також взяв додатково килимок Stein 183х92х0.5 см щоб знизити звук. Доріжка працює добре, килимок гасить кроки, шум від кроків мінімальний. При бігу буде голосніше, але не сильно.
Складується теж добре, незважаючи на те що треба викручувати болти. Це справа 2 хвилин.
З мінусів - коробка велика і один не занесеш. Також відсутні будь-які ручки для зрочності переноски. Це дуже незручно, тому як ледве доніс з кур'єром.
Дуже сподіваюсь що дорожка прослужить довго, тому як виносити її з квартири - це останнє, що я хочу зробити в цьому житті ))- Достоинства:
- Складання, мінімалізм
- Недостатки:
- Відсутність ручок на основній коробці для зручності перенесення
Представник брендуВітаємо,дякуємо за відгук. Враховуючи вашу вагу, безперервно тренуватися рекомендуємо до 30хв, потім дайте мотору вистигнути, щоб продовжити строк його служби. Дуже важливо не стояти на біговому полотні під час запуску доріжки. Полотно почало рух,лише потім ставайте на нього і починайте тренування.
- Максим М***
Додаю відгук - пройшло 20 днів. Так як маю надмірну вагу, стабильно ходжу пару разів на день по 5-10 хв зі швідкістю 4.5 - 5.5 км на годину - стабільно працює.
- Дмитро С***
Вітаю, підкажіть, будь ласка. Який реальний розмір завтовшки у складеному форматі?
- уляна п***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар класний.
- Достоинства:
- Зручна у використанні.
- Недостатки:
- Немає.
- Владислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Забрав доріжку 10.05, при розпакуванні віявили зламаний пластик як у багатьох тут в коментарях, але так як тут же пишуть що це питання легко вирішують - то таке.
Коли встановили доріжку - вона вмикається але полотно не рухає, лише цокотить щось з двигуна (звук як клацає релє). Зв'язались з сапортом - відправив доріжку в діагностичний центр на експертизу. Наразі чекаємо висновку.- Достоинства:
- доріжка досить важка, то навіть якщо не працює пакування та відправка її назад то вже спорт
- Недостатки:
- брак
- Владислав Б***
Було запропановано або вислати відремонтовану доріжку або повернути гроші, я обрав повернення. В цілому сапорт працює, але весь процес дуже довгий, може через навантаження. Приймайте до уваги що така ситуація може бути.
- Станислав К***
О! Гарний відгук, а особливо допис автора до свого ж відгуку. Мені здається що ця доріжка вже знаходиться в уцінці.)
З гарантією до 14 днів, а написали що лише подряпини на корпусі)
Ремонтували 100%
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Є підставка для телефона\планшета. Вбудовані колонки. Легко збирається.
Швидкістю можна керувати через додаток.
Мій зріст 195, вага 105 - бігати та ходити досить комфортно.
У реальності виглядає більше ніж на фото.
Рекомендую використовувати кросівки для бігу.
Покупкою задоволений.
PS.
Перед першим стартом не забудьте змастити полотно з внутрішньої сторони.
Не стійте на полотні під час старту доріжки. - Міла К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар супер! Але, на жаль, не користуюсь за браком часу.
- Тім
Куплю)) @art1cty
- Михайло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відгук після першого дня використання, доріжка міцна , витримує 130 кг без проблем. В комплекті йде змазка і все необхідне. Доріжкою задоволені, доставка в великій коробці та все гарно запаковано. Збирання потребує хв 5, ніби розігнути і болти кріплення закрутитити, зафіксувати. Інтерфейс простий,дуже легко і інтуітивно все. Дуже великий плюс це габарити полотна!
- Достоинства:
- Міцна, широке полотно
- Недостатки:
- Поки немає
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за відгук
- Михайло Д***
Почала битись током, ніби розряд статики на металеві частини,як вирішити проблему?? І скільки масла потрібно для повноцінної змазки деки-полотна??
Представник брендуВітаємо! ми рекомедуємо тренуватися в одязі з натуральних матеріалів, також перевірте заземлення розетки. Для змазування доріжки достатньо 1/4 тюбика , що є в комплекті з доріжкою.
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дорожка отличная, занимаюсь почти каждый день, не сказал бы что тихая, но если откровенно трудно представить бегущего человека в полной тишине.. Размер дорожки в самый раз, долго думал что может взять меньше и теперь понимаю что не прогадал, совсем как в зале на беговой дорожке. Дорожка складывается, но есть нюанс.. в большинстве случаев она у вас будет стоять в разобранном виде.. т.к. процедура сборки хоть и не занимает много времени, но все же, нужно откручивать и закручивать крепежи на дорожке. Перед началом использования нужно смазать силиконом что идет в комплекте, пол тюбика будет достаточно.. на эту тему есть куча видео с поэтапным руководством и вариантами как это делать, я остановился на том, чтоб ослабить полотно и намазать в передней части на деко.. Пробег за 100 км, не греется.. посмотрим как будет дальше.
- Достоинства:
- все работает
Представник брендуВітаємо. дякуємо за ваш досвід.
- Катерина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для дому - чудовий варіант доріжки. Вибирала між цим варіатном і звичайною доріжкою для ходіння, без ручок, та зупинилась все ж на варіанті з ручками через біду з вестибуляркою.
Доріжка витримує велику вагу - до 140 кг. А т.я. молодий чоловік важить 130, то шукали варіант, який би не зламався від такого навантаження.
Доволі тиха, якщо просто ходити. Компактно складається. Зручна. Точно рахує кроки. Загалом, покупкою прям дуже задоволені)- Достоинства:
- Тиха, легко збирається, компактно складається, легко чиститься та заправляється
- Недостатки:
- Не можна поставити паузу, а як виключаєш повністю, то одразу зникає прогрес, але це умовності) А може я просто не знайшла, де пауза)
- Кристина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якщо не враховувати пошкодження кожухів симетричних, то сама доріжка непогана. Інструкція могла б бути краще звісно, бо немає інформації як змащувати правильно, і у більшості електронних товарів є пункт перший запуск, щоб все зробити чітко по шагам.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Вага, неможливо швидко і просто скласти , немає місця під планшет чи телефон. Кабель живлення короткий
- Кристина М***
Комунікація з виробником на 5 зірок. Тому просто уважніше переглядайте з внутрішньої сторони кожухів.
Представник брендуДякуємо за зворотній зв'язок.
- Аліна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарна бігова доріжка
- ЮлианаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доповню відгук пізніше, але тільки но зібрали і слухайте, а чому не можна все прописати в інструкції. Зазначено десь 50% від того, що я маю знати та робити. Чому я маю шукати все на ютубі чи додумувати самостійно? Ви б хоч відео зняли по монтажу доріжки з кюар кодом…
Другий момент це це, що деталь, яка знизу тупо відламана. Я розумію, що то чисто візуальна деталь але платити великі гроші за товар і отримати відламане взагалі не ок. Після користування відгук доповню - Светлана Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На колесе есть повреждения
- Недостатки:
- Дополню отзыв
- Светлана Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрый день, сегодня получила дорожку но она не включается, делаю все по инструкции в чем проблема не известно, первое включение после 4х часов но ничего не происходит.
- Недостатки:
- Не включается
- Роменская С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар пришел с симетричными поломками с двух сторон. Самой дорожкой довольна. Надеюсь на решения вопроса с треснутыми деталями
- Достоинства:
- Хорошая дорожка
- Недостатки:
- Треснутые детали
Представник брендуВітаємо,чи вдалося вирішити ваше питання?
- Роменская С***
С поломкой разобрались, спасибо большое. Отдельная лагодарность за подарок
- Микола Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна домашня доріжка, але є дуже нериємний дефект, але коли час на дорожці досягає 99.59 вона автоматично вимикається і треба починати заново що дуже дуже дратує особливо томущо нема можливості порівняти час з наприклад smart годиником, також зброс записаного відрізку велика проблема і застосунок не допомагає, бо якщо в процесі пропаде світло або станеться вище описане, тоді відрізок не зберігається
- Достоинства:
- Проста в зборці,легко доглядається
- Недостатки:
- Коли час на доріжці доходить 99:59 доріжка зупиняється і треба починати знову, проблема з збереженням даних про пробіжку
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова доріжка, але загубили ключ після року використання, чи можна придбати ключ окремо