- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цікаво було спробувати шо то є таке японський джин. Не зважаючи на різні відгуки та рейтинги, замовив та спробував. Дегустував чистий у охолодженому вигляді, у коктейлі джин-тонік, із додаванням ламу і без, і навіть спробував із колою :)
Враження досить неоднозначні. Якщо ви звикли до класичних варіантів, наприклад Британських рецептів, де смак ялівцю є достатньо вираженим та може бути приправленим ягодами чи спеціями, то цей японський джин не про це. Він не має присмаку ялівцю і це дуже відчутно на смак... якшо коротко це якийсь японський замінник, і тому на смак він є трохи кислим, і пропри відчутну міцність на всього лише 43%б він не має недостатньо звичної для ялівцевих варіантів терпкості.
Щодо ягід, про які пишуть в описі, я їх не відчув взагалі... якшо хочете ягід тоді раджу Tanqueray Blackcurrant Royale або Berkshire Botanical Rhubarb & Raspberry. Однак чай та перець, які також згадані в описі, відчуваються, я б описав це як кислий зелений чай із не перченим перцем.
Можливо це просто японський погляд на джин і моє не розуміння цього погляду, але окрім класної етикетки та пляшки більше нічого вражаючого не знайшов. Якщо оцінювати за системою:
1. Нащо я це купив
2. Спробував, але на цьому і все
3. Дайте ще пляшку
4. Візьму кілька пляшок або ящик по акції
то тут шось між 1 та 2. Оскільки хотів скуштувати та оцінити японський джин за таким рецептом - то тут 2, але якшо оцінити на смак порівняти із Британськими рецептами - то тут 1.
Усім поціновувачам Британської джинової класики рекомендую проходити повз цей джин, але усім дослідникам раджу спробувати, виключно для розширення гастрономічних горизонтів.- Достоинства:
- Розширення гастрономічних горизонтів
- Недостатки:
- Це не джин у класичному Британському розумінні
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Джин очень хороший.
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Оплатил заказ на этот джин и еще 3 ликера 15го. Обещали отправить 19го. Сегодня конец дня 19го. Статус заказа до сих пор не поменялся, и ничего не отправлено. Как вобще что-то заказывать на розетке, если 4 дня не достаточно что бы отправить заказ из 4х бутылок?!
- Достоинства:
- Нет. В любом другом магазине будет дешевле и отправят на следующий день
- Недостатки:
- Нет джина
Эксперт RozetkaДобрый день, Сергей Майструк! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся в ближайшее время. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
- Сиренко В***
Люди хотят узнать мнение о джине, а вы здесь свои обиды выплескиваете. Здесь оставляют отзывы о товаре, а не о сервисе Розетки.
- ДенисПродавец: Rozetka
Моей линейки японский алкоголь это напитки для гурманов. Это отличный джин но не за такие деньги, к сожалению. тут же на розетке в районе 750-1300 грн есть напитки ни чуть не хуже. стоит ли переплачивать за японию, красивую обертку? тут, наверное, каждый решает сам.
- Володимир К***Продавец: Rozetka
Цікавий джин, але дуже специфічний. Пити обов'язково з льодом.
- Достоинства:
- Новий нестандартний смак
- Недостатки:
- Дорогий.
- Oleg Y***Продавец: Rozetka
Это акцизный товар? Кто импортер?
Хочу поставить в заведение. - ИгорянскийПродавец: Rozetka
Джин отстой
- Костя К***
А по подробнее?
- Андрей М***Продавец: Rozetka
Один из лучших джинов который я пробовал!!!
Рекомендую всем!!! А