Отзывы покупателей о Перчатки для бокса Everlast EF-0370-14 14 унций Черные (56003609)

Оценка пользователей 3.81/5
  • Марина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10

Гарні рукавички за свою ціну

Дякуємо за відгук!

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 12

Рукавички не рекомендую по перше на вид не такі як на малюнку, по друге замовляв 12 унцій зважив насправді 9.2 унції, по третє до жаху специфічний запах

Достоинства:
    Удобні
    Недостатки:
    Запах, вага

Дякуємо за відгук! Нам щиро прикро, що рукавички вам не підійшли і ви залишилися незадоволені покупкою. Всі зауваження ми взяли до уваги!
      Для розв’язання питання щодо невідповідності ваги та оформлення повернення, будь ласка, зверніться до служби підтримки Rozetka.

• Сергей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 14

Перчатки не рекомендую. Замовили, ніби ок. Дитина взяла на тренування, тренер перчатки заборонила використовувати так як набивка зовсім не якісна. Повернути товар магазин відмовився.

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість набивки

Вітаємо! Нам дуже прикро, що рукавички не підійшли під вимоги вашого тренера, проте ми впевнені в якості набивки серії Everlast, яка розрахована на інтенсивні тренування та захист рук. Оскільки товар уже був у використанні, ми, на жаль, не маємо змоги оформити повернення згідно з правилами маркетплейсу. Нам шкода, що ви залишилися незадоволені, але ми завжди готові до діалогу — для уточнення деталей зверніться, будь ласка, до техпідтримки Rozetka.

• Максим

Супер! За свою ціну топ! Рекомендую

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук.

• Анна М***

Дитина 9років, все підійшло

Доброго дня!
      Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Тетяна С***

Потіють руки

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Потіють руки .

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Під час тренувань руки можуть пітніти — це нормальна особливість для більшості боксерських рукавичок. Рекомендуємо використовувати боксерські бинти або внутрішні рукавички, а після тренування добре провітрювати та просушувати рукавички. Це допоможе зменшити вологу та продовжити термін їх використання.

• Назар С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 12

Добрий день! Дякуємо за відгук!

• Олександр Г***

0 із 10, вистачило на 5 тренувань, почали розлазитись

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість

Добрий день!
      Дякуємо за ваш відгук. Дуже шкода, що рукавички так швидко пошкодилися. За нормального використання такого бути не повинно, але також не виключено, що виріб міг бути використаний у спосіб, який прискорив знос.

• Виталий Н***

Для тренувань норм

Дякуємо за ваш відгук.

• Дмитро Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 14

Нет ни бирок на них, запах специфический.Они вроде и не сильно плохие ну почему в описании указана страна регистрации бренда Украина?Они паленые?

Недостатки:
    Воняют

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук. Рукавички Everlast EF-0370-14 є оригінальною продукцією бренду. В описі могла бути технічна помилка щодо країни реєстрації бренду — це не впливає на якість виробу. Наявність запаху чи відсутність бирок не свідчить про підробку, іноді це особливість пакування або транспортування.

• Володимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 14

Тонкие, внутри просто тонкий пардон, качество плохое. Не рекомендую

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що рукавички не виправдали ваших очікувань. Модель Everlast EF-0370-14 призначена для базових тренувань і любительського використання, тому має легшу конструкцію. Ми передамо ваш коментар виробнику для покращення якості продукції.

• Анна М***

Класні,син задоволений

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук!

• ОЛЕКСІЙ Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 16

Пока все Гуд

Доброго дня! Щиро дякуємо за ваш відгук!

• Олексій

Чудова якість,син задоволенний.

Доброго дня! Щиро дякуємо за ваш відгук!

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10

Рукавички зручні, добре сидять на руці, якісний матеріал. Ідеальні для тренувань і спарингів. Рекомендую!

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук.

• Вікторія Р***

Все добре

Достоинства:
    Все
    Недостатки:

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук !