- Павло П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый. Размер: 43
Рекомендую.
- Инна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый. Размер: 43
Дякую,все супер
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый. Размер: 44
В цілому за гроші непогані, але трохи важкуваті. Якщо не рухатись, то в -15 ногам буде холодно.
- Достоинства:
- Ціна, не слизькі
- Недостатки:
- Важкуваті, підходять на мороз до - 10
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый. Размер: 44
Перше враження дуже позитивне, черевики виглядають якісними та красивішими, ніж на фото. І ця якість відчувається у всьому (на відміну від китайський товаришів), навіть коробка зроблена з міцного цупкого картону, знизу якої розміщена розмірна сітка, що стане в нагоді для майбутніх покупок. Не стримався та після отримання в пункті видачі назад повертався вже в них. Пересуватись по втрамбованому снігові було зручно та приємно, ноги не відчували жодного дискомфорту. Взуття безсумнівно тепле (вовняна підкладка та устілка роблять свою справу добре), при температурі повітря на вулиці -10 відчувалося, що і -20 для них не буде проблемою (якщо ви в теплих шкарпетках, звичайно). Я здивований, що за таку ціну може бути настільки хороша якість, та ще більш здивований, що дану якість забезпечив український виробник. Однозначно рекомендую для придбання, але врахуйте, що це відгук на щойно придбаний товар, тому про довговічність поговоримо іншим разом:).
- Достоинства:
- Якість, візульний вигляд, комфорт, ціна
- Недостатки:
- Поки що не виявлено, надіюсь довговічність не попаде в даний перелік
Соответствие полноте
Средняя