- Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Корисна шикарна річ! Рекомендую!
- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Являюся ярим прихильником даного бренду, але даною сокирою був неприємно вражений. Траплялися відгуки, що в цій серії якісь металу набагато гірша ніж в попередніх, і я в цьому переконався!!!
Після 30 хв. звичайного розколювання березового поліна(без сучків) на щіпки, кромка виглядала так - ніби арматуру рубав. Покриття злазить як дешева фарба, все залишається на деревині. Маю досвід використання Х27 (років 5 використання) і чесно кажучи - це небо і земля.- Достоинства:
- Гарний вигляд, легкий, зручний.
- Недостатки:
- Викришується кромка після найпростіших навантажень.
- Тарас Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сокира топ за свої гроші! В руці сидить добре, класно та легко рубає! Брав в машину, задоволений на всі 100! Колись ще візьму великого фіскаря !)
- Марія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брали другу на подарок ,доволен ,справляется хорошо )
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все виглядає добре, аж шкода використовувати за призначенням.
- Достоинства:
- Сподіваюсь на довговічність
- Недостатки:
- Ціни зростають , на Fiskars не відстають
- Богдан З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коле дрова дуже мяко
- Достоинства:
- Легка, гостра, приємна в руках
- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша сокирка, двома руками нема що брати а от однією помільчити після колуна саме те що треба
- Достоинства:
- Зручність.
- Недостатки:
- Відсутні.
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінна якість
- Дмитро У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сокира супер! Зручна, легка, гостра.
- Достоинства:
- Зручна, легка, гостра.
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Візуально гарний, досить легкий є чохол який можна повісити на ремінь сталь заявлена як 55 hrc, досить швидко замялася в одному місті після удару по бетону... Може так і має бути не знаю
- Достоинства:
- Гарантія 25 років, Вага, ергономіка, зовнішній вигляд
- Недостатки:
- Міцність сталі не така як думав
- Павло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручна, легка і міцна сокира. Рубати дрова тепер задоволення
- Достоинства:
- Зручна в руці
Легка вага
Міцність
Не ковзає в руці
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сьогодні тільки отримав, ще не рубав. Але перше враження, що незручно лежить в руці. Ручка затонка і досить слизька. Ну можливо за ці гроші сокира буде рубати сама і враження зміниться, але поки що я очікував кращого.
- Достоинства:
- На вигляд якісно зроблена
- Недостатки:
- Ручка незручна
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Довго стояв переді мною вибір, що саме взяти в автомобіль ( тому що попав на північ Чернігівщини і мені повідомили, що краще щоб сокира і пилка взимку були в авто). Зараз є популярним момент звернення до ШІ щодо надання порад. Тому і я, виклавши свою ситуацію і всі моменти, звернувся до ШІ за порадою. Після ретельного написання промту я отримав відповідь, що найкращим вибором для авто і частих походів та поїздок краще обрати дану модель сокири. Після отримання сокири Х18, я зрозумів, що ні ШІ ні я не помилилися. Класна, універсальна, але потужна сокира відомого бренду з якою приємно працювати і отримувати насолоду. Пізніше трохи зрозумів що для колонія дрів діаметром більше 20 см потрібно щось потужніше і разом з ШІ , враховуючи що у мене є Х18 - я придбав сокиру -колун Х21. Тепер у мене на "стаціонарі"- Х21, а в авто постійно Х17
- Достоинства:
- Легка, міцна, потужна, стильна, класнюча
- Недостатки:
- Поки не виявив і дай Бог, щоб їх не було
- Дмитро Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класна сокира. Рекомендую
- Вадим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ефективний та якісний
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сокира супер, одразу кидається в очі якість і надійність.
- Константин Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший топор
- Достоинства:
- Удобная рукоять
- Недостатки:
- Не обнаружили
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре.
- Микола С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шедевральний Fiskars! Дуже зручний. Маю x7 - цей кращий. Ширше лезо, важчий і довша ручка зроблена так, полегшує рубання, стругання. Задоволений на всі 100! Рекомендую!
- Достоинства:
- Оновлений дизайн, ерганоміка, якість, ціна по акції
- Олександр Г***
Яка довжина ручки?
- Вікторія В***
Олександр Грицай, з сайту виробника "Довжина 445 мм"