- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный / Оранжевый. Длина лезвия: 199
Для мене поки найкращий кухонний ніж. Метал дуже гострий, треба звикати різати гострими ножами. Звісно уже порізався. В руці ручка відчувається наповнено і легко довго різати.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный / Оранжевый. Длина лезвия: 169
Користуюсь з задоволенням, ще не точив
- Достоинства:
- Гострий, добре ріже
- Недостатки:
- Не виявлено, хіба що лезо біля ручки гостре, можна випадково долоню зачепити
- Артем
А скільки ще не точили по часу чи зварених страв? Дякую
- Сергій В***
В користуванні майже півроку
- Владимир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный / Оранжевый. Длина лезвия: 199
Цiна = якiсть
- Костянтин Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный / Оранжевый. Длина лезвия: 169
Гарний продукт відомо надійного виробника
- Достоинства:
- Вага, зручність ручки
- Недостатки:
- Віктор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный / Оранжевый. Длина лезвия: 199
Спочатку все прекрасно... Через рік побачим
- Достоинства:
- Гострий перші дні, користуюсь місяць
- Недостатки:
- Не вистачає поглиблень проти прилипання продуктів
- Дарія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный / Оранжевый. Длина лезвия: 199
Суперовий ніж. Придбала з місяць тому, досі заводська заточка така, що шкода пхати в точило. Помідори ріже ідеально. Використовую на кухні постійно
- Достоинства:
- Добре тримає наточку, зручний
- Недостатки:
- Не знайдено
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный / Оранжевый. Длина лезвия: 169
Дякую! Швидка доставка, допомога при виникненні питань, якісний товар! Все сподобалось!
- Загоруйко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный / Оранжевый. Длина лезвия: 169
Гарний якісний ніж, правда трохи більший ніж я очікував
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный / Оранжевый. Длина лезвия: 169
Сподобався, разом з "Fiskars Essential для томатів" використовуються в 99 випадках зі 100.
- Достоинства:
- Довго тримає заточку, зручний для невеликих рук.
- Игорь Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет рукояти: Черный / Оранжевый. Длина лезвия: 199
Нож супер. Спасибо. Розетка.