- Ефремов А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обслуживание отличное,спасибо за работу Розетке
- Достоинства:
- удобные, острые, легкие
- Недостатки:
- пока нет
- Вадим П***Продавец: Rozetka
Пригодились для резки проблемных участков шланга для полива, режут хорошо благодаря лезвиям из высококачественной стали, ручки сделаны из прочного пластика, не тяжолые.
- Достоинства:
- 60 месяцев гарантии.
- АрсенийПродавец: Rozetka
Купили универсальные ножницы для сбора и обрезки винограда. Очень остались довольны покупкой. Ножницы хорошо заточены, удобно держать в руке, мягкий ход работы что в свою очередь при длительной работе не дает руке занеметь. Удобно обрезать не только виноград но и розы. Товар полностью соответствует описанию на сайте. спасибо продавцу
- Достоинства:
- Острые
- Сергій Ч***Продавец: Rozetka
Я не шкодую про покупку цих універсальних ножниць. Досить часо їх використовую. Яксно зроблені та надійно зібрані, це підтверджує гарантія в цілих п'ять років. Користуватися ними зручно та легко, ножниці мають невеликий розмір та дуже компактні. Ручки зроблені з приємних на дотик матеріалів, лезо міцне і гостре. Я вважаю, що їх ціна трішки завелика, але це не страшно. Покупкою цих ножниць однозначно задоволений. Раджу й Вам також придбати їх, головне пам'ятайте, вони не для обрізання гілок.
- Достоинства:
- 1) Якість 2) Зручний 3) Надійний 4) Гарантія 5) Гострий 6) Матеріали 7) Компактний
- Недостатки:
- 1) Ціна 2) Функціонал